Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Macho Again (Sav. Lyrik)

Go down 
2 posters
AutoriusPranešimas
Lyrik
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Lyrik

Pranešimų skaičius : 88

Macho Again (Sav. Lyrik) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Macho Again (Sav. Lyrik)   Macho Again (Sav. Lyrik) EmptyŠt. 09 03, 2011 9:00 am

Macho Again (Sav. Lyrik) 3627153750_e04ea764d4_z-1

Macho Again

Žirgo lytis: Licenzijuotas eržilas.
Žirgo veislė: Anglų Grynakraujis
Gimimo metai: 2005
Žirgo ūgis: 170 cm.
Žirgo tėvai: Macho Uno (Holly Bully x Primal Force) x Go Donna Go(Wild Again x Proud Nova)
Žirgo paskirtis: Lygiosios lenktynės.

Tiesiog pirmą kartą išdrįsau pagaliau įsigyti gryniaką. Ieškojau tiesiog mielo, draugiško arkliuko, o ne kažkokio garsaus čempiono.
Macho Again, vien jį pamačius, tą širmį su nuostabiomis nuoširdžiomis akytėmis... Jis buvo lyg to ko aš ieškojau idealas. Nes maždaug to aš ir ieškojau.
Macho nėra visiškai negarsus arklėnas, jis tikrai nusipelnęs garbės. Bet tuo pačiu ir man dar didesnė garbė buvo įsigyti jį, tiesiog už nulinę sumą.
Ką galiu pasakyti apie širmį? Kol nieko per daug negaliu. Mes tik pradedame savo tikiuosi ilgą draugystę, naują etapą, ir tikiuosi, kad pabendravę, susidarysiu nuomonę apie Macho, šį nepaprastą širmį...

Svarbios datos, VŽ laimėjimai:

Spoiler:

Macho Again (Sav. Lyrik) 2560374762_9d2480a866_z-1

Macho Again (Sav. Lyrik) Ghgfhf-2
Atgal į viršų Go down
Lyrik
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Lyrik

RašytiTemos pavadinimas: Re: Macho Again (Sav. Lyrik)   Macho Again (Sav. Lyrik) EmptyPir. 09 12, 2011 5:57 pm

Ateinu pas savo dar vieną širmuką Macho. ^^ Lenktynukas veteranas mane pasitinka švelniu ir tyliu gugenimu, tad aš tuoj patraukiu prie jo gardo su daiktais sveriančias rankas. Pasidėjus juos šalia pasisveikinu su savo draugeliu.
-Na kaip tau, Mach? :S 🎸
Širmukas tik nusipurtė nuo kažko ir aš švelniai nusijuokiau. Įžengus į gardą jį paglosčiau, visą apžiūrėjau ir pasiėmiau šepečius. Bešukuodama daviau ir skanuką, ir buvau patenkinta, kad jis taip mėgaujasi masažavimu. Masažavau ilgėliau net, kad tik jam patiktų ir tiktų. ^^ Po to iššukavau karčius, išvaliau dailias kanopas ir sutepiau jas blizgiu.
Jis nunarinęs galvą atrodė kiek vargšas, tai aišku, jam nuobodu, gi čia mano hyperaktyvas vaikaas. :S
-Viskas bus gut, šiandien atsigausi gal,-pakedenau jam karčiukus.
Neskubėdama uždėjau jam pobalnį, universalų pobalnį ir pavaržą. Jaučiau, kad greit susiruošiu tad iškarto priveržiau vieną balno pusę. Kad Mach'ui nereikėtų kentėt tuoj pradėjau jį bintuot elastiniais žydrais bintais. Šiandien laipiosim po kalvas, tad reikia apsišarvuoti. :p Gerai raumenynas padirbs, uoi gerai. Užbintavus pasiėmiau stekutį, nusiėmiau striukę ir pasikamanojau širmį.
-Na ką, pasiruošęs eiti?-smalsiai paklausiau ir pakštelėjau jam.
Pilnai prisiveržus balną mes išėjome iš arkldižių.

Spoiler:

Grįžome. Kažkaip neužtrukome, bet nuojauta kužda, kad šiandienai užteks. Macho tikrai atsigavo, jau vien išėjus į lauką jis pradėjo žvygaut ir trypt vietoj.
-Šaunuolis mano,-tariau jam nuimdama kamanas ir dar kartą pakštelėjau jam.
Paskubom nuėmiau jam balną, nusibintavau bet kaip bintus, kadangi buvo visi smėlėti. :p Daiktai buvo bet kaip sukristi prie gardo, tad turėjau sisitvarkyti, susinešioti bei padžiauti juos.
Daviau Macho Again užkrimsti ir pridėjau jam morkų su obuoliais.
-Štai tau ir vakarienė!-džiaugsmingai tariau ir po truputį pradėjau rinktis bei nešiotis daiktus.
Viską sutvarkius atsisveikinau su širmium ir išėjau. ^^
Atgal į viršų Go down
Lyrik
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Lyrik

RašytiTemos pavadinimas: Re: Macho Again (Sav. Lyrik)   Macho Again (Sav. Lyrik) EmptyAntr. 11 01, 2011 10:49 pm

Ateinu pas savo kitą širmį jau vakare, po treniruotės su Jasmin. :p
Senjoras ramiai rupšnoja šieną, ta aš atėjus entuziastingai įėjau į gardą ir paglosčiau jo kaklą, mielą snukelį. Meškis
-Nu ką, nenori išsilakstyt biškutuką?
Macho atsisukęs tuoj pranaršė mano kišenes ir teko duoti visą likusią duoną. Godus šimirs, ot godus. :p
Pasiėmus kantarą užsidėjau ir prisisegus leicą ruošiausi išeiti. Tačiau Macho nelabai teikė noro pajudėti iš šiltų arklidžių.
-Eei, nu c'moon, tau patiks ^^, pasilakstysi.
Prikalbinus jį mes pagaliau išėjome link levadų.

~~

Atvedžiau širmį atgalios. :p Regis jam daug laiko nereikėjo, nors tikrai matau, kad išsilakstęs, išsidūkęs ir dar šimtą kart išsivoliojęs. Drunk :D
Įvedus jį į gardą nuėmiau kantarą ir viską padėjau šalia.
-Tai ką, labanaktis, dručkiau, pasimatysim dar,-pakedenau jo karčiukus ir išėjau.
Atgal į viršų Go down
Lyrik
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Lyrik

RašytiTemos pavadinimas: Re: Macho Again (Sav. Lyrik)   Macho Again (Sav. Lyrik) EmptySk. 11 06, 2011 12:16 pm

Ateinu su maišu obuolių pas širmuką. Macho Again (Sav. Lyrik) 2453082757
Širmis rodos kažkoks apsimiegojęs tik iškiša galvikę iš gardo ir suprunkščia. Pati jaučiuosi nestabiliai tad tik numetu mišą šalia gardo ir pasiimu dėžę šepečių.
-Nu labaš širmyyy,-suklepsiu akimis ir juokinai išsivėpiu.
Išsitraukus obuoliuką duodu jam ir pradedu jį šukuoti. Kaip visad išsivoliojęs 'ten kur tikrai reikia'. Macho Again (Sav. Lyrik) 1268742452 Šiaip ne taip išvalius savo 'šudinuką' širmuką iššukuoju jo jau užaugusiu karčius. :D Nee, nekirpsiu dar. Būk vėjavaikiu pati sau pasakiau.
Išvalius pagaliau ir kanopas bėgte nukreivaliojau iki balninės ir atėjus pastebėjau kad pamiršau vieną apsaugą.
-Shiiit,-susiraukiau ir nurūkau ją greit atsinešt.
Grįžus pradėjau lėėtai balnotis. Uždėjau pobalnį, paminkštinimą ir tada balną. Macho šiandien buvo tooks ramutis gerutis, kad vajee. Taip Pritvirtinau pavarža balną ir vienoj pusėj priveržiau. Vėl - širmiui jokios reakcijos. -.-
-Tu ką, medituot pradėjai ar kaip suprast?-įtartinai į jį pažiūrėjau.
Uždėjau apsaugas ir visa apsiniaukus nuėjau pasiimti steko.
Grįžus širmantas buvo viis dar toj pačioj vietoj. Viskas aišku, medituoja. Taip ir maniaau. Pasikamanojus jį viską sutvarkau ir prisiveržiu balną. Lengvai užsiveržė, tad vėl žvilgtelėjau į širmį. Gūžtelėjus pečiais pasidariau savo kilpas ir užsimetus kepšą ant galvos pasiėmiau dar pirštines dėl visa ko. Po to išėjome iš šiltų arklidžių.

~~PO PASIJODINĖJIMO~~

Grįžtame. Uch, lauke neprastas oras buvo. Drunk Ir šiaip, šiandien linksma visom prasmėm. Gal ir nebuvo įdomus širmukas garde, bet vis dėl to pertekęs energijos.
-Mm, supratau dabar, tau darbo reik daugiau anią?-kaip nesveika biški paklausiau.
Po to išmetus susimąsčiusį feicą nukamanojau gražuolį. Nuėmiau balną, pobalnį kuris buvo visai ne šlapias, tada apsaugas ir viską "tvarkingai" padėjau šalia gardo.
-Vuolia, dabar desertas havajai! ,-tariau faainu veidu.
Visus obuolius subėriau į ėdžias ir susirinkus daiktus vos vos pakeldama vistiek laiminga atsisveikinau.
-Good baaai, prižadu susimatyysim dar kriukriu,-tariau ir išdundėjau.
Atgal į viršų Go down
Eifell<3
Aktyvus narys
Aktyvus narys
Eifell<3

Pranešimų skaičius : 107

RašytiTemos pavadinimas: Re: Macho Again (Sav. Lyrik)   Macho Again (Sav. Lyrik) EmptyPir. 11 14, 2011 7:53 pm

Atėjusi daviau šieno, grudų ir morkų pripylai vandens. Išvaliau gardą ir priodėjau naujo šieno , tada išvedinau ir išėjau tvarkyti kitų arklidžių.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Macho Again (Sav. Lyrik)   Macho Again (Sav. Lyrik) Empty

Atgal į viršų Go down

Macho Again (Sav. Lyrik)
Atgal į viršų 
Puslapis 11