|
| Tannenhof's Carabas. (Sav. Ice) | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Ice. Įsijaučiantis
Pranešimų skaičius : 51 Join date : 2011-08-31
| Temos pavadinimas: Tannenhof's Carabas. (Sav. Ice) Št. 09 03, 2011 1:54 pm | |
| • PAGRINDINĖ INFORMACIJA • Žirgo vardas: Tannenhof's Carabas. Žirgo veislė: Holšteinas. Žirgo amžius: 1998 metų gimimo. Žirgo lytis: Eržilas. Žirgo paskirtis: Išjodinėjimas, GP. Žirgas man priklauso nuo : 2011.08.11
Žirgo tėvas : Carnabi (Caribo x Sedan H) Žirgo Motina : Abony Star H ( Roberto x Tonka H ). • PAGRINDINĖ INFORMACIJA • - Spoiler:
VIRTUALŪS PASIEKIMAI :- 2009 METAI.
ŽP Išjodinėjimo varžybos, IIIrd , Raitelė Cropp.
• APRAŠYMAS • Carabas tai eržilas kurį jau pažystu, ir drąsiai galiu sakyti kad jis tobulas. Jo sudėjimas, charakteris ir judesiai, sukausto žvilgsnį, ir pakeri sielą, ir tam nėra paaiškinimo... Pirmą kartą pamačiau Carabą kai jis buvo Levadės žirgyno nuosavybė. Nesuabėjojus apsiemiau jį globoti, ir manau, jog pasielgiau teisingai, nes šis žvėris, paprasčiausiai traukė mane it magnetas. Ilgai mąsčius, ir pradraugavus su eržilu, supratau kad jis turi patekti pas mane žūtbūtine kaina. Tačiau viską ką gavau tai buvo nuoma. Neilgai tenuomavus eržilą, mūsų keliai išsiskyrė, taip ir nepriėję kryžkelės, manau kad jis pamiršo mane, o aš užsivertus darbais beveik pamiršau jį. Praėjo truputėlį daugiau nei metai po mūsų paskutinio susitikimo, ir štai aš sutikau jį Tess* prekyvietėje. Jį jį dovanojo. Tai ko aš kadaese siekiau, galėjo būti mano, nužengus tik vieną žingsnį. Nereikėjo net kovoti ir klauptis ant kelių maldaujant. Priėjau prie jo ir paglosčiau, prisiminiau ką žadėjau eržilui prieš metus.'' Nesvarbu kas benutiktų, kaip toli mūsų keliai išsiskirtų, mes susitiksim. Ir mes dar būsim kartu.'' | |
| | | Ice. Įsijaučiantis
| Temos pavadinimas: Re: Tannenhof's Carabas. (Sav. Ice) Št. 09 03, 2011 2:20 pm | |
| Ramiai ėjau beveik nepažystamu, tačiau jaukiu arklidžių taku. Žinojau kad kažkur čia stovi tas, su kuriuo išsiskyriau ne savo noru. Išsiskyriau, bet žinau kad jis ir vėl bus šalia. Ir netrukus, pamačiau Carabą. Tokį patį tobulą, ir dailų, ir visiškai tokį patį draugišką. Pravėriau gardo duris ir užėjau pas Carabą. - Metai po mūsų išsiskyrimo... Jau praėjo metai, ir pagaliau mes kartu. Beveik nieko nepasikeitė, tik tas, kad tu dabar esi visiškai mano. Ir aš tikiuosi, kad dabar mes, nebeišskiriami. - aš nusišypsojau, ir paglosčiau nesenai atkeliavusį Karį. Apžiūrėjau jį, ir apsikabinusi smarkiai smarkiai tariau. - Džiaugiuosi kad ištesėjau savo pažadą. Ir dar labiau, kad mes ir vėl kartu, Carabai. - Uždarydama gardo duris tariau. Tada nusliukinau iki mašinos atsitempti savo inventoriaus. | |
| | | Ice. Įsijaučiantis
| Temos pavadinimas: Re: Tannenhof's Carabas. (Sav. Ice) Sk. 09 04, 2011 12:55 pm | |
| Ateinu pas Crabuką nešina vaikymo inventoriumi. Apisžvalgau ir užeinu pas iki kaulų čiulpų mielą bėriuką. - Hey you ;* - šiandien prasivaikysim, ir aš išvažiuoju į Aseną. Matau, kad linksma tau čia, Krabuk. - Paglosčiau pupsiuką, ir pasiemus šepečių dėžę greitai susiorganizavau šepečius. Perėjau per pupciaus kūną ir numečiau juos atgal. Paskiau, iškrapščiau kanopas. - Nu vat, gatov ;* , dabar ruošimes. - tarstelėjau ir pasiemiau mėlyną pobalnį, uždėjau jam ant nugaros ir užtvirtinau balneliu. Paskiau neilgai trukus uždėjau kavesoną. Pasilenkus susegiojau išjodinėjimo apsaugas. Ir perkišau per balnelio žiedus parišimą. - Nu va, galim eiti ;* - tariau ir išsvedžiau eržžžylą iš gardo.
*** Grįžome po sudėtingos vaikimo treniruotės. Zukvelnys ramiai typeno paskui garuodamas. Prisivedus prie gardo, nusibalnojau mažių, nuemiau apsaugas ir kamanas pakeičiau kantaru. - Gūd, eisim dar nusipraust. - prisirišau vaikiną ir nuvyniojau bintus, padėjau juos į dėžę, ir iš ten išsitraukiau uobuolinį šampūną. - Einam prakaituotasis.
*** Grįžome po maudynių, Carabas net blizgėjo. Patenkinta šyptelėjau ir nuemiau kantarą, kursi buvo ganėtinai šlapias, ir įleidau jį gardan. - Nu va, dabar švarus esi, tai neišdykauk ir nesivoliok, nes mažiausiai aš noriu, ryt pamatyti tave murziaus vietoj :DD - nusijuokiau ir tekštelėjau per kaklą savo rubuiliukui. Nusišypsojau ir žvilgtelėjau jam į akis. - Carabai, džiaugiuosi, kad mes ir vėl kartu. Iki kito sykio. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Tannenhof's Carabas. (Sav. Ice) | |
| |
| | | | Tannenhof's Carabas. (Sav. Ice) | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |