Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Gambit (sav. ditto)

Go down 
AutoriusPranešimas
ditto
Naujokas
Naujokas
ditto

Pranešimų skaičius : 11

Gambit (sav. ditto) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Gambit (sav. ditto)   Gambit (sav. ditto) EmptySk. 09 04, 2011 2:05 pm

Gambit (sav. ditto) 01f0b7fb5fafexl

Gambit
Cravall x Great Anika

Žirgo veislė: budionas
Žirgo gimimo metai: 2002-ieji
Žirgo ūgis ties gogu 1 metras 74 centimetrai
Žirgo lytis: eržilas
Žirgo gimimo šalis: Rusija
Gambitas priklauso man nuo 2010-04-29

Virtualūs pasiekimai

II vieta Silence žirgų parodoje
I vieta gražiausios veislės parodoje, Glass House žirgyne

Gambitas yra gimęs garsiosios raitelės Alexandros Korelovos arklidėse. Savo pirmaisiais gyvenimo metais buvo orentuotas į išjodinėjimą, nes yra gana judesingas žirgas, be to, imlus komandoms. Tačiau kai juodžiui buvo šešeri, jį pardavė į vieno rusų oligarcho arklides. Ten jis pradėtas šokdinti, kol galiausia žirgas pradėjo savo dvikovės karjerą.
Dabar Gambitas priklauso man. Šio žirgo savininkė esu jau vienerius metus, tačiau prieš gerą pusmetį išsiunčiau eržilą į Vokietiją, pas savo pažįstamus kurie dirba su žirgais. Vokietijoje buvo nušlifuotas šio žirgo šuolis, jis spėjo sustartuoti dvejose varžybose, bei vienose likti prizninku.
Juodis yra be galo sudėtingas žirgas. Labai karštas šokime ir sudėtingas jojant. Be kita ko, mėgsta krėsti šunybes ir garde. Mergina, iš kurios gavau Gambitą yra pasakiusi, kad juodis turbūt labiau už skanėstus myli susinervinusį šeimininką. Tikiuosi pamažu atvesti Gambitą į protą ir susijoti su šiuo sudėtingu, bet labai žaviu žirgu.

Gambit (sav. ditto) 01f0b64cc82d50xl

Gambit (sav. ditto) 02175db5ce19d4xlp
Atgal į viršų Go down
ditto
Naujokas
Naujokas
ditto

RašytiTemos pavadinimas: Re: Gambit (sav. ditto)   Gambit (sav. ditto) EmptyAntr. 09 06, 2011 7:09 pm

Po labai nykių Rusijos rinktinės lygiųjų, ateinu pas Gambit. Eržilas rupšnoja šieną ir pamatęs pažįstamą žmogų atsidūsta. Prie jo gardo atsitempiu labai daug inventoriaus. Po kelių minučių ateina mano grūmas ir atitempia dar šiek tiek inventoriaus, kuris liko mašinoje. Padėkoju grūmui už darbą ir jis nueina. Prieinu ir paglostau savo juodį.
- Tai sveikas sugrįžęs, rudaaki. Meškis
Juodis atsako švleniai pakramtydamas megztinio rankovę. Susidedu daiktus į spintelę ir nešina šepečių dėže įžengiu į gardą. Duodu šio bei to gardaus savo berniukui iš pradedu jį valytis.
- Koks pagražėjęs, apsiraumenavęs ir įmitęs. Mano kolegos puikiai atliko savo darbą ;)
Iššukuoju juodą kailiuką, kiek patrumpiniu karčius ir uodegą. Pasiimu kažkokį purškalą, kurį vakar nusipirkau ir nupurškiu uodegą. Aišku, eržilas išsigąsta ir vos neužmina man ant kojos. Paskui iškrapštau kanopas ir ištepu jas stiprinančiu tepalu. Trumpam dingstu, nusiplaunu rankas ir grįžusi palepinu savo juočkį skanėstais.
- Tiek šiandien ir norėjau. Greit pasimatysim ir kibsim į darbą. O dabar čiau dički,- įsegu bučkį į nosį ir palieku Gambitto ilsėtis.
Atgal į viršų Go down
ditto
Naujokas
Naujokas
ditto

RašytiTemos pavadinimas: Re: Gambit (sav. ditto)   Gambit (sav. ditto) EmptyPen. 09 23, 2011 7:14 pm

Pagaliau vargais negalais prisiruošusi, ateinu pas Gambit. Eržilas pamatęs mane spiria koja į duris ir sugugena.
- Labas vakarėlis juodi.
Paglostau baltą nosį ir duodu dvi puseles morkos. Išsiimu žydrą komplektą, poponą ir šepečius. Tuomet nueinu į balninę ir atsinešu balną, kamanas bei krūtindiržį su martingalu. Viską susikabinu ant pakabų ir pakabėlių, pasiimu dvejus šepečius ir įeinu į gardą. Gambitas iškart grėsimingai nusiteikia ir bando išgąsdint, bet jo trypimai ir bandymai įspirt mane mažiausiai jaudina.
- Eik, eik nevaidink..
Stengiuosi kuo gražiau išvalyt juodžio kailį, bet kol šis sukinėjasi, tol nieko nepavyksta. Geras 20 minučių paplušu ir kailis jau šiek tiek gražesnis. Po to iššukuoju karčius ir išrenku vieną kitą šiaudą iš uodegos. Galiausiai baigiu valymą iškrapštydama kanopas. Perbraukiu ranka per kailį. Dulkelių beveik nėra, reiškia neblogai išsivaliau. Eržilas nusipurto ir vėl susivelia, o taip gražiai iššukavau karčius.
- Ne nu... jeigu taip, tai padarysiu iš tavęs skiauterę ir galėsi purtytis kiek nori...
Ant kojų uždedu apsaugas. Ant nugaros pobalnį, paminkštinimą su avikailiu ir balną. Priveržiu pavaržą ir uždedu krūtindiržį. Vėliau seka kamanos ir galiausiai poponas, kurio juodukas vos nesuplėšo. Pagaliau išsivedu žirgą iš arklidžių.

*

Po treniruotės grįžtam į gardą. Gambitas nusikalęs kaip reikiant, tai pasidarė ramus kaip belgas. Niekur neskubėdama žirgą nubalnoju, sutvarkau kailiuką ir kanopas. Palepinu skanėstais ir atskaitau moralą už inventoriaus gadinimą.
- Na ką, tavo kančios kuriam laikui baigtos. Pasimatysim,- pakšteliu į snukutį ir išeinu.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Gambit (sav. ditto)   Gambit (sav. ditto) Empty

Atgal į viršų Go down

Gambit (sav. ditto)
Atgal į viršų 
Puslapis 11