Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Levander's Glory. (Sav. Ice.)

Go down 
AutoriusPranešimas
Ice.
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Ice.

Pranešimų skaičius : 51

Levander's Glory. (Sav. Ice.) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Levander's Glory. (Sav. Ice.)   Levander's Glory. (Sav. Ice.) EmptyTr. 09 07, 2011 7:48 pm

Levander's Glory. (Sav. Ice.) I31_957

• PAGRINDINĖ INFORMACIJA •

Žirgo vardas: Levander's Glory.
    Žirgo veislė: Budionas.
    Žirgo amžius: 2001 metų gimimo.
    Žirgo lytis: Kumelė.
    Žirgo paskirtis: Žadama trikovė.
    Žirgas man priklauso nuo : 2010.11.16

Žirgo tėvas : Pritok ( Pereval x Presta).
    Žirgo Motina : Lesogornia ( Gordyj x Lesja).

• APRAŠYMAS •

Dusiukas dešimtmetė Budionų veislės kumelė, kuri per savo gyvenimą sukaupė nemažai patirties. Kumelei būnant jaunai, ši buvo jota pas tikrai pavydėtiną raitelį, su nemaža patirtimi, buvo mylėta, visaip lepinama, ir maksimaliai prižiūrima. Tai trūko ganėtinai neilgai. Kumelę sukergė, ir šiai atsivedus kumeliuką daug kas pasikeitė. Ją sunku buvo atsatyti nuo milžiniško pilvo, šokant ši pradėjo kabinti kliutis. Jos savininkai pamatė kad iš perspektyviausios sportinės kumelės gimdymas padarė prakatų kuinelę. Todėl ją dėjo į pardavimą ''jojimo mokykloms'' . Ją nusipirko viena iš tokių, ir prasidėjo kumelės tamsieji metai. Ji nešiodavo po 3-4 vaikus ant savo nugaros, buvo trankoma nepatyrusių kojų. Taip tęstis ilgiau negalėjo, jai parėjo kojos. Nuo didesnio krūvio ji prašlubdavo, jos nugara buvo nuėjusi opomis dėl blogo inventoriaus, raumenų, taip pat pas ją rasta nebuvo. Žodžiu, kumelė tikrai buvo nepavydėtinos būklės. Ją nusprendė parduoti raitajai policijai, tačiau jei taip nutiktų, abejoju ar kumelė dabar būtų gyva. Kai aš dalyvavau jos aukcione, mačiau joje kažkokią perspektyvą, jaučiau kad aš turiu nusipirkti šią kumelę. Todėl taip ir įvyko. Nusipirkus juodę, išvežiau ją į privatų žirgyną atsisatyti ten ji buvo jojama mano grumės, šeriama ir gerai prižiūrima. Po mėnėsiuko, kumelę pasiemiau sau ir mes pradėjome šokti nedidelius maršrutelius. Kuo toliau tuo labiau kumelė ėjo geryn. Tačiau vėliau, mes staigiai išsikyrėm dėl jos atsinaujinusios traumos dėl kojų. Štai dabar kai ji ilgai, vos ne 4 menėsius gydėsi, ši gryžo pas mane visiškai sveikutė. Ir dabar mes ketiname padaryti daug. Sudalyvauti keliose varžybėlese, pradėti pasitikėt viena kita.

Levander's Glory. (Sav. Ice.) I31_e2feeea0

Levander's Glory. (Sav. Ice.) I87_bc6916ba
Atgal į viršų Go down

Levander's Glory. (Sav. Ice.)
Atgal į viršų 
Puslapis 11