| Direktorių kabinetas. | |
|
+5Frutella. Leey. Etiketė. Dream. Gint. 9 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
Gint. Direktorė
Pranešimų skaičius : 347 Join date : 2011-08-29 Miestas : Vilnius.
| |
| |
Dream. Raštininkė
Pranešimų skaičius : 110 Join date : 2011-08-29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. Kv. 09 08, 2011 1:46 pm | |
| Sveikučiai, tai va, kad jau dabar toks metas - mokykla, draugai ir pnš tai jau į VŽ užeinu pavargusi. Taigi šią savaitėlę ar šiek tiek ilgiau nebūsiu tokia aktyvi kaip anksčiau. Visgi ir reikia gerai mokslus pradėt ir dar dabar bėdos su realiu žirgynu, žo galva pilna įvairiausio chlamo. Tai va, jeigu ką, Gint visuomet yra čia, taigi vieni neliksit. Ačiū už supratimą. Bučkis. ;* | |
|
| |
Etiketė. Kalvė
Pranešimų skaičius : 111 Join date : 2011-08-31 Age : 28
| |
| |
Leey. Direktorė
Pranešimų skaičius : 65 Join date : 2011-08-31 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. Pen. 09 09, 2011 10:11 pm | |
| | |
|
| |
Frutella. Lenktynių trenerė
Pranešimų skaičius : 163 Join date : 2011-09-02
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. Pen. 09 09, 2011 10:32 pm | |
| | |
|
| |
Dream. Raštininkė
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. Antr. 09 13, 2011 4:44 pm | |
| Nežinau, kur rašyt, bet va yra toks dalykas. Kadangi mums su Gint sunkiai gaunasi sulipdyti jums patinkančius stilius ir šiaip idėjų nelabai turim, tai ieškom žmogučio, kuris galėtų mums padėti arba net nepadėti, o tiesiog sukurti kokį jaukų stilių. Lauksiu pasiūlymų į PM. Tik prašymas, siūlykitės tie kurie tikrai moka. Ačiū! :}
Ir dar vienas pranešimukas - darausi šokias tokias atostogas nuo VŽ. T.y. žirgų gardus palieku atrakintus, bet greičiausiai kurį laiką nejosiu (nebent užplauks noras), bei lankysiuosi čia tik retkarčiais, apsižiūrėti, kas naujo, gal ką nors padėti. Taigi nežinau, Gint. reikės to ar ne, bet manau visai smagu būtų turėti čia dar vieną aktyvų ir patikimą bei patyrųsi žmogų vietoj adminių ar šiaip apgalbininkų. :}* P.S. Tik nesumąstykit, kad aš čia viską metu ir uždarinėju. NONONO. Reik tik smegenis šiek tiek laiko praventiliuot. :DD | |
|
| |
Etiketė. Kalvė
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. Sk. 09 25, 2011 5:25 pm | |
| Na, noriu tik pranešti, kad šiuo metu mane retokai matysit vž. Visgi užsuksiu pasižiūrėti kas naujo, bet manau tik tiek. Pačiai dabar sunku, kalbą reik mokytis intensyviai, taip kad laiko nelabai randu. Radusį ir žirgioką prajudinsiu ;) | |
|
| |
Dream. Raštininkė
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. Sk. 09 25, 2011 5:28 pm | |
| Etikete - aukei, turėsim omenyje. :krasavcik: | |
|
| |
Snaige Žirgo globėja
Pranešimų skaičius : 8 Join date : 2011-09-21
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. Sk. 09 25, 2011 7:49 pm | |
| Rečiau prisijunksiu, nes turiu ruoštis varžyboms ir su moksliais. Tad pasistenksiu prisijunkti ir apjoti žirgeli. | |
|
| |
Gint. Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. Sk. 09 25, 2011 8:44 pm | |
| | |
|
| |
Geisha Direktorė
Pranešimų skaičius : 65 Join date : 2011-08-29 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. Tr. 09 28, 2011 8:14 pm | |
| Ar man atrodo, ar bankininkė miega ? ;D Nes jau tuoj kitas mėnesis, o niekam algos neišmokėtos | |
|
| |
kammi Bankininkė
Pranešimų skaičius : 84 Join date : 2011-09-01 Miestas : Kaunas Age : 25
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. Kv. 09 29, 2011 2:50 pm | |
| Amm mano nuomone turėčiau išmokėti alga paskutine mėnėsio diena? Bent jau aš taip supratau,jei ne galiu sumokėti ir dabar ,kaip sakoma no problem :D Nes žadu tai šiaip ryt grįšiu iš mokyklos ir paskirsiu laiką prie kompo algų mokėjimui ;) | |
|
| |
Gint. Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. Št. 10 01, 2011 9:49 am | |
| Sveiki visi, kas dar lankotės Parabolėje ! Kaip jau ir pastebėjot, šiuo metu išvis retai prisijungiu prie PC, kadangi man jau dabar prasideda speco įskaitos, iirrr .. žioplė, sugebėjau pasitempt rankos sausgysles, tad prie kompo irgi nekažką galiu daryt. :DD Atsiprašau visų, kas rašėt į pm, kad laiku neatrašiau, tik dabar prisijungiau. Tai va. Ir dar, į ateitį sakau, kad nežinau ar galėsiu reguliariai prisijunginėt, tad negavę mano atsakymo per kelias dienas, kreipkitės į kurią kitą adminę. Labai dėkui už supratimą. | |
|
| |
Dream. Raštininkė
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. Tr. 10 05, 2011 6:42 pm | |
| Taaai va žmogeliai, taip jau gavos, kad aš prie kompo prisėst per dieną gaunu nuo 0 iki 15 min, taigi visus VŽ reikaliukus teks ganėtinai stipriai užrišt. Ką turiu omeny? O gi tai, kad Parabolėje man net pačiai nesmagu, jog aš niekuo negaliu prisidėt ir dar turiu direktorės titulą. Taigi pilnai perleidžiu savo pareigas Frutellai. Manau nuo to netgi niekas nepasikeis, nes būtent ji dabar ir kelia šį žirgyną į viršų. Taaai va, tiek tų žinių, atsiprašau tų, kurie ant manęs supyko. Na, bet norėčiau, jog žinotumėt, jog atsisakau pareigų ne dėl tingėjimo, o dėl tam tikrų priežasčių (didžiausia jų - laiko stygius). Tai tiek, ačiūū visiems kurie man pakentė kaip dyrikę, na o dabar būsim lygūs. :DD
P.S. Adminės, pašalinkit mane nuo administracijos. Atū. :DD | |
|
| |
Slaptukė Patyręs
Pranešimų skaičius : 210 Join date : 2011-08-31 Miestas : Kaunas Age : 24
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. Kv. 10 06, 2011 12:36 pm | |
| Dingstu apie savaitę , kiek tiksliai nežinau | |
|
| |
Frutella. Lenktynių trenerė
Pranešimų skaičius : 163 Join date : 2011-09-02
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. Pen. 10 28, 2011 9:49 am | |
| Sveiki, pranešu, kad nebūsiu VŽ gyvenime daugiau nei savaitę, nes visiškai nebėra laiko, treniruotis tenka.. o poto išvažiuoju. Taigi, sėkmės ;)! ir iki pasimatymo.
| |
|
| |
Slaptukė Patyręs
Pranešimų skaičius : 210 Join date : 2011-08-31 Miestas : Kaunas Age : 24
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. Pen. 10 28, 2011 5:16 pm | |
| Išvažuoju iki antradienio;) | |
|
| |
Etiketė. Kalvė
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. Pen. 10 28, 2011 9:31 pm | |
| Ė, būkit gerutės, panos. Negi visiems labai jau taip sunku ir visiems dzin ant Parabolės? Žiūriu visai jau viskas miega... Nei naujų post'ų yra, nei lankomumo.. Žodžiu nyku taip.. Gal susimastom? Jojam arkliukus? Gi nevisi per atostogas išvažiuojam? (na man atostogų nėr, bet vis tiek stengiuos joti kai laiko turiu).. Nes žiūriu nei admin, nei lankytojų nėra.. Nyku ir labai labai gaila :s | |
|
| |
Gint. Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. Sk. 10 30, 2011 3:34 pm | |
| Užrakinau visus žirgų gardus, kuriuose nebuvo jokių pranešimų nuo 10 mėnesio pradžios. Dėl atrakinimo rašykit į PM. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas. | |
| |
|
| |
| Direktorių kabinetas. | |
|