Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Direktorių kabinetas.

Go down 
+5
Frutella.
Leey.
Etiketė.
Dream.
Gint.
9 posters
AutoriusPranešimas
Gint.
Direktorė
Gint.

Pranešimų skaičius : 347

Direktorių kabinetas. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptyPir. 08 29, 2011 2:16 pm

Direktorių kabinetas. Modernofficedesign

Šiame kabinete visada rasite Parabolės žirgyno administratores - Gint. bei Dream. Svarbūs pranešimai dėl išvykimo, ar kitų priežasčių, dėl kurių negalėsite pasirūpinti savo žirgeliais, įvairūs skundai bei prašymai keliauja būtent čia - į direktorių kabinetą.
Atgal į viršų Go down
Dream.
Raštininkė
Dream.

Pranešimų skaičius : 110

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptyKv. 09 08, 2011 1:46 pm

Sveikučiai, tai va, kad jau dabar toks metas - mokykla, draugai ir pnš tai jau į VŽ užeinu pavargusi. Taigi šią savaitėlę ar šiek tiek ilgiau nebūsiu tokia aktyvi kaip anksčiau. Visgi ir reikia gerai mokslus pradėt ir dar dabar bėdos su realiu žirgynu, žo galva pilna įvairiausio chlamo. Tai va, jeigu ką, Gint visuomet yra čia, taigi vieni neliksit. Ačiū už supratimą. Bučkis. ;*
Atgal į viršų Go down
Etiketė.
Kalvė
Etiketė.

Pranešimų skaičius : 111

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptyKv. 09 08, 2011 3:00 pm

Ryt iš ryto išvažiuoju į Lenkiją-Vokietiją savaitei. Žirgiuką savo pasistengsiu prajoti, jei tik nepristigs laiko. Jei kam kils ranka (nors bejoju) gali paleist vidury savaitėlės maniškį į levadą :p Būčiau labai dėkinga. Tai tiek žinių iš manęs. Susimatysim po savaitės, chėbryte! Meškis
Atgal į viršų Go down
Leey.
Direktorė
Leey.

Pranešimų skaičius : 65

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptyPen. 09 09, 2011 10:11 pm

Nežinau kur čia labiau tiktu parašyti, bet norėjau pajoti paleisti žirgą pagr. maniežę bent tai, kaip tokiam josi ar paleisi žirgą? https://parabole.forumlt.com/t29-pagrindinis-maniezas
https://parabole.forumlt.com/t40-tunelis Kartais nesusipainiojot ir įdėjot ten pat tapatį, vienur gerai, o kitur ne?. Ar čia taip turi būti? :DD
Atgal į viršų Go down
Frutella.
Lenktynių trenerė
Frutella.

Pranešimų skaičius : 163

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptyPen. 09 09, 2011 10:32 pm

Sutvarkyta.
Atgal į viršų Go down
Dream.
Raštininkė
Dream.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptyAntr. 09 13, 2011 4:44 pm

Nežinau, kur rašyt, bet va yra toks dalykas. Kadangi mums su Gint sunkiai gaunasi sulipdyti jums patinkančius stilius ir šiaip idėjų nelabai turim, tai ieškom žmogučio, kuris galėtų mums padėti arba net nepadėti, o tiesiog sukurti kokį jaukų stilių. Lauksiu pasiūlymų į PM. Tik prašymas, siūlykitės tie kurie tikrai moka. Ačiū! :}

Ir dar vienas pranešimukas - darausi šokias tokias atostogas nuo VŽ. T.y. žirgų gardus palieku atrakintus, bet greičiausiai kurį laiką nejosiu (nebent užplauks noras), bei lankysiuosi čia tik retkarčiais, apsižiūrėti, kas naujo, gal ką nors padėti. Taigi nežinau, Gint. reikės to ar ne, bet manau visai smagu būtų turėti čia dar vieną aktyvų ir patikimą bei patyrųsi žmogų vietoj adminių ar šiaip apgalbininkų. :}*
P.S. Tik nesumąstykit, kad aš čia viską metu ir uždarinėju. NONONO. Reik tik smegenis šiek tiek laiko praventiliuot. :DD
Atgal į viršų Go down
Etiketė.
Kalvė
Etiketė.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptySk. 09 25, 2011 5:25 pm

Na, noriu tik pranešti, kad šiuo metu mane retokai matysit vž. Visgi užsuksiu pasižiūrėti kas naujo, bet manau tik tiek. Pačiai dabar sunku, kalbą reik mokytis intensyviai, taip kad laiko nelabai randu. Radusį ir žirgioką prajudinsiu ;)
Atgal į viršų Go down
Dream.
Raštininkė
Dream.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptySk. 09 25, 2011 5:28 pm

Etikete - aukei, turėsim omenyje. :krasavcik:
Atgal į viršų Go down
Snaige
Žirgo globėja
Snaige

Pranešimų skaičius : 8

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptySk. 09 25, 2011 7:49 pm

Rečiau prisijunksiu, nes turiu ruoštis varžyboms ir su moksliais. Tad pasistenksiu prisijunkti ir apjoti žirgeli.
Atgal į viršų Go down
Gint.
Direktorė
Gint.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptySk. 09 25, 2011 8:44 pm

Ok, visada lauksim. :}
Atgal į viršų Go down
Geisha
Direktorė
Geisha

Pranešimų skaičius : 65

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptyTr. 09 28, 2011 8:14 pm

Ar man atrodo, ar bankininkė miega ? ;D Nes jau tuoj kitas mėnesis, o niekam algos neišmokėtos
Atgal į viršų Go down
kammi
Bankininkė
kammi

Pranešimų skaičius : 84

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptyKv. 09 29, 2011 2:50 pm

Amm mano nuomone turėčiau išmokėti alga paskutine mėnėsio diena? Bent jau aš taip supratau,jei ne galiu sumokėti ir dabar ,kaip sakoma no problem :D Nes žadu tai šiaip ryt grįšiu iš mokyklos ir paskirsiu laiką prie kompo algų mokėjimui ;)
Atgal į viršų Go down
Gint.
Direktorė
Gint.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptyŠt. 10 01, 2011 9:49 am

Sveiki visi, kas dar lankotės Parabolėje ! Kaip jau ir pastebėjot, šiuo metu išvis retai prisijungiu prie PC, kadangi man jau dabar prasideda speco įskaitos, iirrr .. žioplė, sugebėjau pasitempt rankos sausgysles, tad prie kompo irgi nekažką galiu daryt. :DD Atsiprašau visų, kas rašėt į pm, kad laiku neatrašiau, tik dabar prisijungiau. Tai va. Ir dar, į ateitį sakau, kad nežinau ar galėsiu reguliariai prisijunginėt, tad negavę mano atsakymo per kelias dienas, kreipkitės į kurią kitą adminę. Labai dėkui už supratimą. Meškis
Atgal į viršų Go down
Dream.
Raštininkė
Dream.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptyTr. 10 05, 2011 6:42 pm

Taaai va žmogeliai, taip jau gavos, kad aš prie kompo prisėst per dieną gaunu nuo 0 iki 15 min, taigi visus VŽ reikaliukus teks ganėtinai stipriai užrišt. Ką turiu omeny? O gi tai, kad Parabolėje man net pačiai nesmagu, jog aš niekuo negaliu prisidėt ir dar turiu direktorės titulą. Taigi pilnai perleidžiu savo pareigas Frutellai. Manau nuo to netgi niekas nepasikeis, nes būtent ji dabar ir kelia šį žirgyną į viršų.
Taaai va, tiek tų žinių, atsiprašau tų, kurie ant manęs supyko. Na, bet norėčiau, jog žinotumėt, jog atsisakau pareigų ne dėl tingėjimo, o dėl tam tikrų priežasčių (didžiausia jų - laiko stygius).
Tai tiek, ačiūū visiems kurie man pakentė kaip dyrikę, na o dabar būsim lygūs. :DD

P.S. Adminės, pašalinkit mane nuo administracijos. Atū. :DD
Atgal į viršų Go down
Slaptukė
Patyręs
Patyręs
Slaptukė

Pranešimų skaičius : 210

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptyKv. 10 06, 2011 12:36 pm

Dingstu apie savaitę , kiek tiksliai nežinau
Atgal į viršų Go down
Frutella.
Lenktynių trenerė
Frutella.

Pranešimų skaičius : 163

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptyPen. 10 28, 2011 9:49 am

Sveiki, pranešu, kad nebūsiu VŽ gyvenime daugiau nei savaitę, nes visiškai nebėra laiko, treniruotis tenka.. o poto išvažiuoju. Taigi, sėkmės ;)! ir iki pasimatymo.
Atgal į viršų Go down
Slaptukė
Patyręs
Patyręs
Slaptukė

Pranešimų skaičius : 210

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptyPen. 10 28, 2011 5:16 pm

Išvažuoju iki antradienio;)
Atgal į viršų Go down
Etiketė.
Kalvė
Etiketė.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptyPen. 10 28, 2011 9:31 pm

Ė, būkit gerutės, panos. Negi visiems labai jau taip sunku ir visiems dzin ant Parabolės? Žiūriu visai jau viskas miega... Nei naujų post'ų yra, nei lankomumo.. Žodžiu nyku taip.. Gal susimastom? Jojam arkliukus? Gi nevisi per atostogas išvažiuojam? (na man atostogų nėr, bet vis tiek stengiuos joti kai laiko turiu).. Nes žiūriu nei admin, nei lankytojų nėra.. Nyku ir labai labai gaila :s
Atgal į viršų Go down
Gint.
Direktorė
Gint.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. EmptySk. 10 30, 2011 3:34 pm

Užrakinau visus žirgų gardus, kuriuose nebuvo jokių pranešimų nuo 10 mėnesio pradžios. Dėl atrakinimo rašykit į PM.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Direktorių kabinetas.   Direktorių kabinetas. Empty

Atgal į viršų Go down

Direktorių kabinetas.
Atgal į viršų 
Puslapis 11