|
| Esmeralda MC (Sav.kammi) | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
kammi Bankininkė
Pranešimų skaičius : 84 Join date : 2011-09-01 Miestas : Kaunas Age : 25
| Temos pavadinimas: Esmeralda MC (Sav.kammi) Pen. 09 30, 2011 7:39 pm | |
| Vardas: Esmeralda MC Pravardė: Esmė Gimimo data: 2006 08 10 Veislė: Andalūzijos žirgas Paskirtis: Mokoma (numatomas konkūras) [Venidero MC x Historia TG]Bendraujant su žirgais supranti jog stebuklų būna,taip buvo ir su Esme. Man neužteko vieno žirgo,taip Kalis nuostabus ,bet aš troškau įvairovės vis užsukdavau į žirgų turgų ,tačiau mano akys niekada nesužibėdavo , o mano širdis niekuomet nešoktėldavo aukštyn,taigi savo išrinktoji aš vis nerasdavau. Kol eiline dieną po treniruotės su Kalaska aš atėjau į turgų ir mano akys lyg savaime sustiko su jos. Mano akys sužbo ,o širdis šoktėlėjo aukštyn ir kojos pačios nunešė pas ją ,mano pirštai nieko nelaukdami palytėjo jos nuostabią kaktą ,o jos tylus prunkštelėjimas apmovė mano širdį pavadėliu kurio galas buvo pririštas prie šios nuostabios sartos kumelės. Aš staigiai atsisukau į pardavėja ir ničnieko neišsiklausinėjusi apie kumele pasakiau: -Imu. Ir netrukus jau aukštai iškėlusi galva žingsniavau ,o paskui mane tipeno mano naujoji draugė kuri mano širdį perskėlė į dvi dalis, viena vis dar tvirtai priklausė Kaliui ,o kitą dalį savo akyse ėmė nešiotis Esmė. O taip,viduryje kelio sustojau ir grįžau atgal (šįkart jau nuleidusi galvą iš gėdos) pasiklausti kumelės vardo,jį sužinojusi nieko nelaukdama vėl išėjau. Štai mes kartu,kartu ir sieksime visko ko galime pasiekti,o mes pasieki galime tikrai daug... ------------------------------------------------- Pabendravau su šia gražuolę vos penkias dienas ,tačiau drąsiai galiu pasakyti jog tai išskirtinė ryžikė. Garde ji tikras meškutis,viską padarantis dėl sultingos morkytės, o aikštelėje... Sunku. Aikštelėje su ja sunku. Ši kumelė turi sunkų charakterį ir yra baisiausiai užsispyrusi. Ją pavergti galima tik begaliniu rimtumu ir raitelio užsispyrimu kuris ne tik ,kad prilygtu ,bet ir pralenktu Esmės užsispyrimą. Ir dar kai ko. Reikia meilės. Daug,daug meilės ir kantrybės. Jei raitelis turi visus šiuos gebėjimus ir išgali juos parodyti Esmė ankščiau ar vėliau pasiduos ir ims justi kiekviena raitelio judesį bei jam paklus. Beeinant pastebėjau jog ši jauna dama turi visai nebloga kojukes taigi nieko nelaukdama nusprendžiau ,kad ši draugė taip pat bus konkūrininkė. Garsi konkūrininkė.
Paskutinį kartą redagavo kammi, Tr. 10 05, 2011 5:37 pm. Redaguota 1 kartą | |
| | | kammi Bankininkė
| Temos pavadinimas: Re: Esmeralda MC (Sav.kammi) Št. 10 01, 2011 5:56 pm | |
| Žirgą vakar atvedė grūmė Ausyse vis dar skambant šiandien girdėta ''su gimimo diena'' melodija ,o mintims sukantims apie gautas dovanas žingsniuoju arklidžių taku. Tačiau išgirdus ,kolkas dar nepažystama ,tačiau jau įsiminta žvengima mano mintys grįžta prie vakar dienos,dienos kai pirma kart gyvenime pamačiau ją ir štai ji mano. -Esme!-Linksmai šūkteliu ir man atsiliepdama vėl suprunkščia naujoji mano draugė. Stoviu ir žvelgiu į akis savo sartukei,netrukus paglostau jos nuostabią baltą žyme. -Žinai mažyte nusprendžiau,jog šiandien reikia mums susipažinti,o geriausias būdas susipažinti su žirgu pajojėti su juo aikštelėje,ar ne?-Jau įėjusi į gardą lipšniu balseliu kalbuosi su savo Esmeralda. Jai nieko neatsakiusi norėdama įsiteiki paduodu gražuolei morką. -Visų pirma reiktu apsišvarinti,-Sumurmu ir išsitraukiu kietą ir minkštą šepetį. Kimbu į darbą. Pirmiausia švelniais masažiniais judesiais ištrinu sartės kūną kietu šepečiu,akimirka stabtelnu ir pasigeriu nuo Esmės kūno pakilusiomis dulkelėmis kurios saulės spinduliuose plūstančiose pro langelį garde šoka savo vienų šokį. Tačiau dulkelėmis gėrėtis nėra laiko ir aš vėl kimbu į darbą,kai ganėtinai išmasažuoju Esmeraldos kūną tuo pačiu pašalindama visas dulkeles pasigriebiu minkštų šerelių šepetį ir dailiai sušukuoju kumelės kailiuką. Tuomet pasidedu šepečius į dėžę ir išsitraukiu šukas ,bei emusilijos buteliuką. Emusilija išpurškiu Esmės uodegą ir iššukuoju visus koltūnus,tą patį padarau su karčiais juos gražiai sušukavusi į vieną pusę. Galiausiai padedu ir šukas. Tuomet išsitraukiu kanopų gremžtuką ir lėtai neskubėdama ,švelniai išgremžių visus brudus spėjusius prilįsti į mano gražuolės kanopas.Tuomet atsisegu atsinešta tašiuką ir išsitraukiu iš ten rausvą pobalnį,užmetu jį ant savo draugės nugarytės ir susegioju viską ką reikia susegioti,toliau seką balnas,kamanos ,žaslai ir bintai. Pagaliau viską pabaigiu ir prisegusi leicą išsivedu Esme į mūsų primają treniruote. ------------------------------------------------------------- Abi patenkintos ir abi nusikalusios gerįžtam arklidėn,nubalnoju savo padrūške ir pakštelnu jai į snukutį. -Šiandien buvai puiki,man patinka sunkumai,-Išsišiepiu ligi ausų ir paduodu ryžikei morką. -Iki pasimatymo,-Mirkteliu Esmei ir nužigiuoju pas kitą kumelę į pirmajį pasimatymą... | |
| | | kammi Bankininkė
| Temos pavadinimas: Re: Esmeralda MC (Sav.kammi) Pir. 10 03, 2011 1:56 pm | |
| Atvarau pas savo naująja draugę. -Labūš meškute!-Išsišiepiu ligi ausų ir įšlepsiu į gardą. Paplekšnoju gražuolei per kaklą ir ryžas snukutis akimirksniu atsiduria mano kišenėje,tačiau ten švilpauja vėjai ir Esmeralda pikai suprunkštusi įsmeigia į mane savo rudus žiburėlius. -Ha,ha,-Išmetu devil šypsnėlę ir lyg stebuklą ištraukiu morką iš kitos kišenės kurioje šiaip jau niekada nesinešioju skanėstu. -Negi tikrai manai jog galėjau pamiršti?-Esmei jau žiaumojant morką nusišypsau. Tuomet atsisegu inventoriaus tašiuką. Ir pabalnoju savo gražuolee. Gražuolė baisiai nekantri ir vis žvingteli parodydama savo sukauptos energijos kieki. -Jau tuoi,tuoi,-suktai nusišypsau ir išsivedu Esme į vaikymo aikštę. --------------------------------------------- Aš iššiepus lig ausų ,o Esmė suplukus lig uodegos galiuko prieiname prie gardo. Įvedu ryžike ir greit nubalnoju,tuomet uždedu kantarą,prisegu leica ir keliaujam prausyklon. --------------------------------------------- Grįžtam, Esmeralda jau atsigaivinus ,tad žingsniuoja taip pat smagiai kaip ir aš. Įvedu ją gardan,nuimu kantarą ir leicą. Tuomet atsisveikinu ir išeinu. | |
| | | kammi Bankininkė
| Temos pavadinimas: Re: Esmeralda MC (Sav.kammi) Pen. 10 07, 2011 2:35 pm | |
| Linksma šlepsiu arklidžių takeliu kol prišlepsiu Esmės gardą. Ryžikė suprunkščia pasisveikindama. -Labūkas,Esme,-Nusišypsau ir įeinu į gardą. Tuomet paduodu Esmeraldai morkytę ir susiradusi užmetu lengvutį poponą,palaukiu kol ji nurys morką užmaukšlinu kantarą ir prisegu leicą,išeiname. Žirgas ganykloje iki 2011.10.10 | |
| | | Eifell<3 Aktyvus narys
Pranešimų skaičius : 107 Join date : 2011-11-09 Miestas : Vilnius Age : 25
| Temos pavadinimas: Re: Esmeralda MC (Sav.kammi) Pir. 11 14, 2011 7:56 pm | |
| Atėjusi daviau šieno, grudų ir morkų pripylai vandens. Išvaliau gardą ir priodėjau naujo šieno , tada išvedinau ir išėjau tvarkyti kitų arklidžių. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Esmeralda MC (Sav.kammi) | |
| |
| | | | Esmeralda MC (Sav.kammi) | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |