Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS

Go down 
2 posters
AutoriusPranešimas
Elektra
Odontologė
Elektra

Pranešimų skaičius : 86

Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS Empty
RašytiTemos pavadinimas: Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS   Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS EmptySk. 10 23, 2011 9:05 pm

Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS Tipperary1

Tipperary Liadhnan
Geras raitelis girdi ką žirgas kalba. Didis raitelis girdi ką žirgas šnabžda...
Lytis: kastratas
Veislė: airių sportinis
Paskirtis: tikrovė
Amžius: 14m. (1997)
Pomėgiai: "Cross Country, Grain, Rolling in the mud, Shoving people with that head."

Virtualūs laimėjimai

Spoiler:

Realūs pasiekimai

Spoiler:

Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS Maint1
Aprašymas

Confetti. rašo:
Tuomet pasiemu savo įrankius ir išvalau gardus, kurių valymas užtrunka ilgai, nes ilgiausiai mane užlaikęs Tipperary kaip reikiant mane pagąsdina savo kanopomis.

Ale naglas žirgas čia mon pakliūva. Parodys mano vietą visada. Užmušt neketins, bet bent jau pagrasins. Jam labai nepavadovausi. Tikriausiai dėl šių savybių man šis širmis taip prilipo. Iškalbingom akim. Baltas siaubas. Bet kai reikia sugeba užgniaužt savo ožius ir per varžybas būti tikras deimantukas. Bat tada jau atsigriebs treniruotėje. Jei numes, nesutryps. Nubėgs į šoną, palauks kol atsistosiu, o tada vėl numes. Užsispyręs kaip ožys. Nugyveno trečdalį savo gyvenimo, bet vis dar jaučia paauglystės krizę. Todėl, nors ir pabūgau jo amžiaus, apsiėmiau jį auginti. Nežinau kas darysis kai jam bus vidutinio amžiaus krizė..... Pagyvensim pamatysim ;)

Rekomenduojamas žirgo valgiaraštis
Spoiler:

Prie žirgo gardo
Spoiler:

Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS Maint2

Mano užsibrėžta dienotvarkė Tipperariui

Pirmadienis. Darbas vaikymo aikštėje ir levada.
Antradienis. Dresažas.
Trečiadienis. Konkūras.
Ketvirtadienis. Maudynių procedūros ir diena ganykloje.
Penktadienis. Ištvermės treniruotė.
Šeštadienis. Darbas vaikymo aikštėje.
Sekmadienis. Miegutis garde arba laisvas pasijodinėjimas gamtoje.

Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS Maint3
Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS Maint4
Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS Maint5

Aš girdžiu tave šnabždant...
Atgal į viršų Go down
Elektra
Odontologė
Elektra

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS   Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS EmptySk. 10 23, 2011 9:31 pm

Atvedu grožį į arklides naujam žirgyne. Glostau kaklą ir kalbu:
-Nesijaudink čia tik varžyboms,- šypteliu ir įvedu jį į naują gardą. Nusegu leicą, nuimu gūnią ir nubintuoju kojas. Duodu obuolį ir patikrinu girdyklą, pripildau ėdžias. Paploju jam per kaklą ir leidžiu atsigerti. Pati nueinu į balninę ir pasiimu konkūrinį inventorių. Mažius lengvai ištveria keliones. Neatrodo nė trupučio pavargęs, o be to kelionė nebuvo ilga. Taigi imuosi jį šukuoti. Iššukuoju jo kailiuką, karčius ir uodegą. Iškrapštau kanopas. Užmečiau ant nugaros pobalnį, gelį, balną, priveržiau pavaržą su pilvo apsauga ant pirmos skylutės. Užbintavau kojas ir užsegiojau apsaugas. Kantarą pakeičiau į kamanas ir užsimovusi pirštines ir užsidėjusi šalmą, išsivedžiau iš arklidžių.

*

Parvedu grožį namo. Nubalnoju ir duodu skanėstą. Iššukuoju kailį ir išvalau kanopas, sutvarkau inventorių ir išeinu.
(baisiai tingiu plėstis xD)
Atgal į viršų Go down
Elektra
Odontologė
Elektra

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS   Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS EmptyAntr. 11 08, 2011 11:20 pm

Spoiler:
Atgal į viršų Go down
Eifell<3
Aktyvus narys
Aktyvus narys
Eifell<3

Pranešimų skaičius : 107

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS   Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS EmptyPir. 11 14, 2011 7:53 pm

Atėjusi daviau šieno, grudų ir morkų pripylai vandens. Išvaliau gardą ir priodėjau naujo šieno , tada išvedinau ir išėjau tvarkyti kitų arklidžių.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS   Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS Empty

Atgal į viršų Go down

Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS
Atgal į viršų 
Puslapis 11