Elektra Odontologė
Pranešimų skaičius : 86 Join date : 2011-09-06
| Temos pavadinimas: Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS Sk. 10 23, 2011 9:05 pm | |
| Tipperary Liadhnan Geras raitelis girdi ką žirgas kalba. Didis raitelis girdi ką žirgas šnabžda... Lytis: kastratas Veislė: airių sportinis Paskirtis: tikrovė Amžius: 14m. (1997) Pomėgiai: "Cross Country, Grain, Rolling in the mud, Shoving people with that head." Virtualūs laimėjimai - Spoiler:
Virtualaus Pasaulio konkūro čempionatas. Asenas 2010 11 19 Inviduali įskaita.V vieta: Chameleonė ir Tipperary 266 tšk. Komandinė įskaita.III vieta: Chameleonė ir Ice 421 tšk. II vieta "Veislių parodoje '11" CHALKIDIKI ♥ 2011 04 26 IV vieta Parabolės kieminėse konkūro varžybose. 2011 10 21
Realūs pasiekimai - Spoiler:
3rd Place, Pine Top HT - Intermediate 2/11 (GA) Named to the 2010 World Equestrian Games Team 4th Place, American Eventing Championships - Adv 9/10 (GA) 2nd Place, Richland Park - Advanced 8/10 (MI) 4th Place, Bromont CCI*** 6/10 (Canada) 2nd Place, Southern Pines HT - Advanced 3/10 (NC) 1st Place, Pine Top HT - Intermediate 2/10 (GA) 2nd Place, Five Points HT - Advanced 9/08 (NC) 5th Place, Rolex CCI**** 4/08 (KY) 5th Place, Jersey Fresh CCI*** 5/07 (NJ) 2nd Place, The Fork CIC*** 4/07 (NC) 1st Place, Virginia CCI* 5/06 (VA)
Aprašymas - Confetti. rašo:
- Tuomet pasiemu savo įrankius ir išvalau gardus, kurių valymas užtrunka ilgai, nes ilgiausiai mane užlaikęs Tipperary kaip reikiant mane pagąsdina savo kanopomis.
Ale naglas žirgas čia mon pakliūva. Parodys mano vietą visada. Užmušt neketins, bet bent jau pagrasins. Jam labai nepavadovausi. Tikriausiai dėl šių savybių man šis širmis taip prilipo. Iškalbingom akim. Baltas siaubas. Bet kai reikia sugeba užgniaužt savo ožius ir per varžybas būti tikras deimantukas. Bat tada jau atsigriebs treniruotėje. Jei numes, nesutryps. Nubėgs į šoną, palauks kol atsistosiu, o tada vėl numes. Užsispyręs kaip ožys. Nugyveno trečdalį savo gyvenimo, bet vis dar jaučia paauglystės krizę. Todėl, nors ir pabūgau jo amžiaus, apsiėmiau jį auginti. Nežinau kas darysis kai jam bus vidutinio amžiaus krizė..... Pagyvensim pamatysim ;) Rekomenduojamas žirgo valgiaraštis- Spoiler:
Pusryčiai - 07:00
1 kg šienainio 1 kg Marstall - Cornmusli pašaras 0,5 kg vaisių/daržovių mix`as kaušelis Golden Mineral vitaminų
Pietūs - 13:00
1 kg šieno 1 kg GoldenGrass 1 kg Marstall - Cornmusli pašaro 0,5 kg šiltų miuslių
Vakarienė - 20:30
0,8 kg šieno 0,8 kg šienainio 0,2 kg drėkintų sėlenų su kaušeliu Golden Mineral vitaminų 0,35 kg nustatyto pašaro 0,5 kg šiltų miuslių Prie žirgo gardo- Spoiler:
Mano užsibrėžta dienotvarkė TipperariuiPirmadienis. Darbas vaikymo aikštėje ir levada. Antradienis. Dresažas. Trečiadienis. Konkūras. Ketvirtadienis. Maudynių procedūros ir diena ganykloje. Penktadienis. Ištvermės treniruotė. Šeštadienis. Darbas vaikymo aikštėje. Sekmadienis. Miegutis garde arba laisvas pasijodinėjimas gamtoje. Aš girdžiu tave šnabždant... | |
|
Elektra Odontologė
| Temos pavadinimas: Re: Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS Sk. 10 23, 2011 9:31 pm | |
| Atvedu grožį į arklides naujam žirgyne. Glostau kaklą ir kalbu: -Nesijaudink čia tik varžyboms,- šypteliu ir įvedu jį į naują gardą. Nusegu leicą, nuimu gūnią ir nubintuoju kojas. Duodu obuolį ir patikrinu girdyklą, pripildau ėdžias. Paploju jam per kaklą ir leidžiu atsigerti. Pati nueinu į balninę ir pasiimu konkūrinį inventorių. Mažius lengvai ištveria keliones. Neatrodo nė trupučio pavargęs, o be to kelionė nebuvo ilga. Taigi imuosi jį šukuoti. Iššukuoju jo kailiuką, karčius ir uodegą. Iškrapštau kanopas. Užmečiau ant nugaros pobalnį, gelį, balną, priveržiau pavaržą su pilvo apsauga ant pirmos skylutės. Užbintavau kojas ir užsegiojau apsaugas. Kantarą pakeičiau į kamanas ir užsimovusi pirštines ir užsidėjusi šalmą, išsivedžiau iš arklidžių.
*
Parvedu grožį namo. Nubalnoju ir duodu skanėstą. Iššukuoju kailį ir išvalau kanopas, sutvarkau inventorių ir išeinu. (baisiai tingiu plėstis xD) | |
|
Elektra Odontologė
| Temos pavadinimas: Re: Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS Antr. 11 08, 2011 11:20 pm | |
| - Spoiler:
Vėliu metu atvedu širmį į maniežą. Šis ramus kaip belgas, jaučia, kad aš pavargus ir tikrai neturiu sveikatos ir noro su jo ožiais tampytis. Siekdama jungiklio porą kart garsiai užsikosėju. Kad tą slogą kur velnias nusineštų. Uždarau duris ir pasivedėjus Tipp prie sienelės nuimu poponą. Priveržiu pavaržą, sutvarkau kilpas ir šokteliu balnan. Paraginu jį blauzda ir mudu keliamės į risčią. Aprisčiavę porą ratų kylame į zovadą tada vėl į riščią. Padarom keletą tempo keitimų, tada kojos keitimą ore, palankstom galvą ir susukam porą aštuoniukių. Pasitraukiam į kraštą ir vėl darom kojos keitimą ir kaitaliojam žingsnį kol grūmė sudėlioja kliūtis. Aukšti labai panašus į praeitos treniruotės. Paraginu mažių į ramią zovadą, kurią jis ir supranta kaip ramią zovadą ir judam link mūriuko. Puikus pirmas šuolis. Apsukam pusvoltį ir kylam virš kryžiuko. Dailiai pakylu ir nusileidžiu balne. Ore dar parodau mažiui, kad leisimės ant dešinės kojos ir nusileidę darom lankstą link sistemos. Leidžiu pasirinkti tempą jam pačiam ir kylu iš balno duodama žirgui pavadžio kiek jis prašo. Po nusileidimo seka du šuoliai ir kylame virš kitos sistemos dalies. Minkšai nusileidžiam ant žemės ir juntu, kad Tipp kažko dūsta. Leidžiu atsikvėpt atleisdama pavadį ir pristabdydama iki risčios: -Negi visą energiją apšilimui atidavei?- paglostau jo kaklą ir vėl suimu pavadį. Aprisčiuojam dar vieną ratą, panardom tarp kliūčių ir padarom reversą. Prisiplojam prie sienelės ir dirbdama kojom žaidžiu pavadžiu bandydama išgauti petys vidun. Keista bet pavyksta. Patenkinta savim keliu žirgą į zovadą ir grįžtam prie kliūčių. Vėduoklė. Apibėgam lankstu trainyką ir normaliai užeinam vėduoklę. Šiaip ne taip išsilaikau balne ir normaliai nusileidžiam ant žemės. Nelėtindami tempo puslankiu apjojam maniežą ir kylam virš trainyko. Žinoma aš kaip visada supjoviau grybą ir padariau tikrai nevykusią treniruotę, bet mažius mane supranta. Na, tikiuosi. Atsipūsdami apjojam duratus žingine ir nuslystu nuo jo. Atveržiu pavaržą ir uždedu gūnią. Paliekame tamsų ir tuščią maniežą.
Antra treniruotė pries olimpines žaidynes, konkūrą.
| |
|
Eifell<3 Aktyvus narys
Pranešimų skaičius : 107 Join date : 2011-11-09 Miestas : Vilnius Age : 25
| Temos pavadinimas: Re: Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS Pir. 11 14, 2011 7:53 pm | |
| Atėjusi daviau šieno, grudų ir morkų pripylai vandens. Išvaliau gardą ir priodėjau naujo šieno , tada išvedinau ir išėjau tvarkyti kitų arklidžių. | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Tipperary (sav. Elektra) VARŽYBOMS | |
| |
|