Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Papa Clem(USA)

Go down 
2 posters
AutoriusPranešimas
Slaptukė
Patyręs
Patyręs
Slaptukė

Pranešimų skaičius : 210

Papa Clem(USA) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Papa Clem(USA)   Papa Clem(USA) EmptyPen. 11 04, 2011 11:49 pm

Papa Clem(USA) PapaClem2009atPimlicoforthePreakness2

Papa Clem
Smart Strike X Miss Houdini

Žirgo Veislė - Anglų Grynakraujis
Žirgo Amžius - 5 metai (2006 vasario 13)
Žirgo Lytis - Eržilas
Žirgo Paskirtis - Lygiosios lenktynės
Žirgo Treneris - Gary Stute

Papa Clem(USA) PapaClem2009atPimlicoforthePreakness

Papa Clem video:
Arkansas Derby

♥PAPA CLEM♥ - Štai rimčiau pagalvojus galiu pasakyti. Clem nešeip paprastas žirgas, Clem žirgas kurį sunku pamiršti.Jo vardą įsimina daugelis, o jo snukio nepamiršta niekas.
Atrodo beveik nežinomas žirgas, bet kai aš jį pamačiau negalėjau atplėšti akių, jis man priminė seną draugą. Papa Clem - tai žirgas kuriuo aš didžiuosius, kad ir kokia vietą jis belaimtų. Clem nors ir paprastas, bet kartu jis toks žavus, pakerentis. Papa Clem - švelnus ir klusnus.
Šį žirgą reikia ne stebėti, o aukštai iškėlus galvą stebėtis. Kad ir kaip jis laimėtų bet jis buvo, yra, ir bus brangiausias grynakraujis mano gyvenime. Ir jo vardą aš tarsiu su tokia garbe, su tokiu pasididžiavimu kurio niekas dar negirdėjo.
Papa Clem - tai vardas kurį aš pamilau, bet žirgas dar geresnis.

Žirgo laimėjimai:
Spoiler:

Žirgo valgiaraštis:
Spoiler:
Papa Clem(USA) 1a01818054cc23076d3afe4

Spoiler:

Paskutinį kartą redagavo Slaptukė, Antr. 11 29, 2011 9:58 pm. Redaguota 3 kartus(ų)
Atgal į viršų Go down
Slaptukė
Patyręs
Patyręs
Slaptukė

Papa Clem(USA) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Papa Clem(USA)   Papa Clem(USA) EmptyŠt. 11 05, 2011 3:14 pm

Lėtai taku einame su Papa Clem. Džiauguosi, akd šis eržilėnas pas manę. Žirgas dairosi ir kiek nedrąsiai žengia arklidžiū taku. Galiausiai prieiname prie žirgo gardo. Pririšu jį prie gardo, nuimu poponą ir kelionines apsaugas. Pasiėmu šepečius ir lėtai prašukuoju žirgą.
- Dabar blizgėsi gražuolį. - paploju jam per petį. Atrišu jį ir įvedu į gardą. Nuimu kantarą, viską sudedu šalia gardo. Išsitraukiu skanėstą ir paduodu jį žirgui.
- Na ilsėkis bėri. - paglostau jį ir palieku jį ilsėtis
Atgal į viršų Go down
Elektra
Odontologė
Elektra

Pranešimų skaičius : 86

Papa Clem(USA) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Papa Clem(USA)   Papa Clem(USA) EmptySk. 11 06, 2011 12:19 am

Sliūkinu arklidžių taku ir užmatau senį Papą Clem garde:
-Ū tu jau čia,- nustembu kaip greit Slaptukė jį įkurdino. Angliukas atstatęs ausis prisiplojo prie grotelių:
-Atpažįsti,- kikenu ir įeinu į gardą. Apkabinu jo kaklą, o šis priglaudžia savo snukį man prie pilvo:
-Pamatysi, greit priprasi prie Slaptukės, ji dievina tave,- glostau jo kaktą. Šis kaip visada smaližius laižo mano kelnes. Sukikenus ištraukiu obuolį. Patinka jam obuoliai. Šitas raudonas, saldus. Šypsausi matydama kaip jam seilė nutysta. Pašiaušiu bėrio karčius:
-Aplankysiu tave dažnai, būsim su Slaptuke kaip kokios bendrasavininkės,- jam, aišku, nusišvilpt, nes šitas Kleckas vėl laižo mano kelnes. Pasiėmus šepečius jį iššukuoju. Nostalgija kokia. Patinka Angliukui kai jį šukuoji. Dar išglebeščiuoju ir išeinu su pažadu grįžti.
Atgal į viršų Go down
Slaptukė
Patyręs
Patyręs
Slaptukė

Papa Clem(USA) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Papa Clem(USA)   Papa Clem(USA) EmptyPir. 11 14, 2011 2:06 pm

Ateinu iki Papa Clem gardo. Įžengiu pas Clem apsiginklavusi obuoliais.
- Sveikas berniuk. - paglostau žirgo snukutį ir iš maišelio su obuoliais ištraukiu didžiuli obuolį. Eržilas iškart jį suvalgo, paglostau jo kaklą ir atsinešusi į gardą šepečių dėžę imuosi darbo.
Su kietu šepečiu nuvalau visus purvus kurie buvo ant žirgo kailio. su minkštu ir švelniu nuvalau dulkias. Sudedu šapačius ir pasiėmusi gremžtuką išvalau kanopas. Su šukomis prašukuoju karčius.
- Gražuolis Meškis - paduodu dar vieną obuolį.
U+metu ant jo nugaros pobalnį, uždedu balną. Kiek pakariauju kol įkišu žąslus. Uždedu kamanas ir susagstau dirželius. Uždedu martingalas. Suveržiu balną.
- Prasilėksim ką? - užbintuoju Papa Clem kojas ir mes abu išeiname

Parvedu Clem į jo gardą. Nubalnoju Clem.
- tikuosi greitai susitiksim. - paploju žirgui per kaklą ir supilu likusius obuolius į ėdžias.
- Bye, bye groži Papa Clem(USA) 1679715495 - paglostau jį ir išeinu.
Atgal į viršų Go down
Elektra
Odontologė
Elektra

Pranešimų skaičius : 86

Papa Clem(USA) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Papa Clem(USA)   Papa Clem(USA) EmptyKv. 11 17, 2011 9:30 pm

Žirgui buvo atlikta:
Dantų praf. apžiūra (dantukai sveiki)

Lauksiu po metų arba anksčiau, jei atsiras kokių nesklandumų.

2011.11.17 Odontologė
Atgal į viršų Go down
Slaptukė
Patyręs
Patyręs
Slaptukė

Papa Clem(USA) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Papa Clem(USA)   Papa Clem(USA) EmptyPir. 12 19, 2011 10:34 pm

Atpėdinu pas meškių Clem. Sudedu visus daiktus šalia gardo ir su šepečių dėže ir dideliu raudonu obuoliu. Žirgas iškart pastato ausimis ir garsiai suprunkščias griebia iš mano rankos skanujį dalyką.
- Ak tu smaližiau. - švelniai paploju jam per kaklą ir padėjusi dėžę ant žemės pasigaunu eržilo snukutį ir uždedu jam kantarą, prisegu leicą.
- Kam aš ją nešiaus? - suburbu sau panosei beimdama dėžę.
Išsivedu bėrį iš gardo, niekur toli nevedu, visai arti, t.y prie gardo. Pririšu leicą prie gardo vribų. Niekur neskubėdama atsidarau dėžę ir išsitraukiu pirmą - kietą šepetį. Lėtais judesiai pravaliau vieną žirgo pusę, apėjau pro snukį ir vėl tai pat išvaliau kitą žirgo pusę. Kruopščiai, kad nesimatytu purvo. Padėjau šepetį atgal ir pasiėmiau minkštą gražų šepetį, išvaliau visas dulkias. Iššukavau karčius ir uodegą, supyniau į kasą jo grifką.
- Gražuolis Papa Clem(USA) 24589988 - pagloščiau jo šiltą kaklą. Šis tyliai sugugeno.
Padėjau šukas į dėžę ir pasiėmiau gemžtuką, priėjau prie priekinės dešinės kojos ir ją pasiėmiau Papa Clem nesipriešinias leido valyti kanopą. Kruopščiai išvaliau viską. Tą patį atlikau ir su kitomsi trimis.
- Na ką ruošimes - pasiėmu pobalnį ir uždedu jį ant žirgo nugaros. Eržilas pasipurto ir man tenką pataisyti pobalnį. Uždedu balną ir prisegu pavaržą. Uždėjau bintus ant visų kojų. Uždėjau kamanas ir prie jų prisegiau kutindirži, tai pat jį prijungiau ir prie balno. Užsidėjau pirštinias ir šalmą, užsidėjau striukę. Uždėjau žirgui pusponį ir išsivedžiau jį.

Gryžome. Nubalnojau Papa Clem ir įvedžiau vidun.
- Šiandien gerai padirbėjai, dažniau taip . - įdėjau jam į ėdžias kelis vaisius ir viską sutvarkiusi prie gardo išėjau.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Papa Clem(USA) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Papa Clem(USA)   Papa Clem(USA) Empty

Atgal į viršų Go down

Papa Clem(USA)
Atgal į viršų 
Puslapis 11