Visą norimą informaciją, kuri buvo REGISTRACIJOJE galite rasti čia.
Dalyvauja: (žymiu rožiniai, kurių asmenų rašinius gavau)
Individualus konkūras
Horna ir Banderas NEBEDALYVAUJA Frutella ir Checkmate Chanzy ir Argentum Midnight Gint ir Peppermill Paulla ir Coupe De Coeur Lisa ir Carlina IV Biscuits ir Cicero Z Slaptukė ir Ivoire Du Rouet Elektra ir Tipperary
Komandinis konkūras
Frutella ir Checkmate Chanzy ir Argentum Midnight
Gint ir Peppermill Paulla ir Coupe De Coeur
Lisa ir Carlina IV Biscuits ir Cicero Z
Slaptukė ir Ivoire Du Rouet Elektra ir Tipperary
Maršrutas štai čia ;
Spoiler:
Atsiprašau, kad tik taip įkeliu, tačiau jūs norit labai greit, o tikrai ant staigiųjų nesugalvosiu dabar, kokio nors įdomaus maršrutuko. Dar kart persiprašau :) Rašinius siunčiate man iki lapkričio 15 dienos. Taigi, sėkmės :)
Paskutinį kartą redagavo Frutella., Pir. 11 21, 2011 9:57 pm. Redaguota 2 kartus(ų)
Va ką tik norėjau tą patį rašyt, ką Chanzy parašė :DD aš jau padvėsiau. Po nemiegojimo nakties, vos galima prisiverst mokytis, ką čia jau kalbėt apie rašinį.
Nu nežinau, jei dar Paulla atsiunčia, tai galima sudėt kad ir tuos tris rašinius. Kaip aš su dresažu padariau. Vis kažkas, nes gaila tokį renginį atšaukt. Nepažadu dėl savęs, bet bent dėl tų, kurie rašė kažką padaryt.
Tai gerai, rašykit rašinius tuomet. O, lisa, šiaip jei norit galit perimti jūs, aš nebeturiu laiko išvis nei skaičiuot ko nors, nei ką.. Kai visi taip šiukšlina, tai išvis smagu pasidaro, net labai.