Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Bumerang (RUS)

Go down 
3 posters
AutoriusPranešimas
Miniracing.
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Miniracing.

Pranešimų skaičius : 57

Bumerang (RUS) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Bumerang (RUS)   Bumerang (RUS) EmptyTr. 12 07, 2011 9:34 pm

Bumerang (RUS) I86a8826a0

Bumerang

Žirgo veislė: Trakėnas
Žirgo lytis: Eržilas
Žirgo gimimo data: 2002.05.16.
Žirgo ūgis: 158cm
Kilmės linija: Brodvej x Undernead

Bumerang (RUS) A805498

Žirgo istorija:
Žirgas kurį pamačius negalėjau neįsigyti, žirgas kurį išdaviau, ir žirgas kurio niekada per du metus taip ir nepamiršau... Nusipirkau šį žirgą iš Tinos. Ji man jį pardavė su mielu malonumu. Žirgą auginau turbūt daugiau nei 4 mėnesius. Paskui jį iškeičiau į du draugės žirgu Froggy ir Tjella Star. Neprigijo man jie, pardaviau, bet Bumerang taip ir nesusigrąžinau. Paskui su Infinity auginom jį kartu, kaip dvi savininkės, bet ir taip nieko neišėjo. Žirgas atiteko Infinity. Pabuvo jis ir pas Upse. Paskui kuriam laikui vėl grįžo pas mane. Buvau jo pasiilgus ir kiek atpratus... Nesusijojom, ir vėl grąžinau jį Infinity, ryšiai nutrūko. Prieš porą dienų pamačiau fotoalbume jo nuotraukas... Prisiminiau jog kažkada turėjau šitą gražuolį, tokį mielą meškutį, kurio taip pasiilgau... Greit susirašiau su Infinity, pasklausiau ar ji jį dar teaugina, išsiaiškinau jog juočkis dabar ganyklose, leidžia savo paskutines dienas laisvėje ir greit bus išvežtas kažkur, nes mergina metė jojimo sporto. Greit susitarėm su ja jog žirgas grįžtu pas mane, ir štai Bumis su manimi, nesinori su juo skirtis nė minutei!
Dabar su eržilu turim neblogų laimėjimų ir pergalių. Vienas mano mylimiausių žirgų, kurių taip ir nepalikau nuošaly. Jojam, dirbam ir siekiam aukštumų.

Bumerang (RUS) A198ed9

Apie Bumerang:
Nuostabaus charakterio žirgas. Turbūt visų raitelių svajonė. Auksas tiek po balnu, tiek laisvėje, tiek garde. Niekada nepadarys nieko blogo. Nors kaip ir kiekvienas eržilas mėgsta pašėliot, kaip ir kiekvienas žirgas neprognazuojamas, bet jei ką nors ir padarys, tai tik ne savo noru.
Po balnu, labai minkštas, turi labai gražų aliūrą, labai minkštas, lengvai valdomas, kiek stumiamas nuo blauzdos kad nusileistu, bet to užtenka idealiam darbui. Dirba savo noru, visada kramto žąslus ir bėga stačiomis ausytėmis. Prieš kliūtį prašo kiek blauzdos, bet šoka centimetras į centimetrą. Turbūt neįmanoma jo pervaryt, nes juočkis labai protingas ir niekada nešoks su per daug atsargų, bet beveik niekada nekliudys... Stot nemėgsta, nebent jau mato kad nusivers, bet jau geriau mesti nei stoti, šoka iš paskutiniųjų jėgų ir dirba iki nukritimo, už tai labai ir gerbiu šį žirgą.
Laisvėje. Žirgas mėgsta draugiją, jam geriau būt tarp žirgų, nei jaustis vienišam... Nesvarbu, kumelė, eržilas ar kastratas, gal netgi ponis kumeliukas o gal avis, asilas ar ožka, jam tinka viskas, svarbiausia draugija. Eržilas labai mėgsta ir žmogaus draugiją, labai gerai jaučiasi lakstydamas su manimi po ganyklas ir eidamas piestais paskui mane. Turi du geriausius draugus, jau iš seniai, tada kai žirgai dar nebuvo pas mane, ta yra FRH Little Lemon ir Sun - Boy. Iš maniškių geriausiai sutardavo su Delight. Vienas iš geriausių draugų, kurie būdavo ganyklose, net vaikyti paimdavau kartu, deja gali būti daugiau to nebebus, nes Delight jau kaip ir atsisakinėju, nors Bumerang jei žinotu tai turbūt neleistu to padaryti.
Tai tiek apie šį zuikelį, spindulėlį, meškutį ir kaip tik jo nebūtu galima pavadinti, žodžiu manojo juodojo angeliuko!

Bumerang (RUS) I86a7c1710

Svarbios datos:
2007.05.13. Pirkau žirgą iš Tinos.
2007.09.15. Žirgas atitenka Infinity.
2008.04.20. Žirgas vėl pas mane, bet neilgam.
<...>
2010.02.06. Bumerang vėl pas mane...
2010.04.08. Bumerang atsikrausto į Estorilą.
2010.05.27. Dalyvavus Estorilo konkūro varžybose gavom rozetę.
Bumerang (RUS) R204-participant
2011.07.26. I vieta Estorilo "Dailiausias juodis" parodoje.
Bumerang (RUS) 1860096700ee
2011.08.08. III vieta Estorilo "Metų spalvos" 2011 rinkimuose.
Bumerang (RUS) 29597d3ae4c7 + 5 000Lt.
2011.12.07. Žirgas atsikrausto į Parabolės žirgyną.

Bumerang (RUS) I86a7ce192
Bumerang (RUS) A8ba269
Bumerang (RUS) I86a81375b
Bumerang (RUS) I86ae64966
Bumerang (RUS) I86a60bcfc
Bumerang (RUS) I86a27b83f
Bumerang (RUS) I86af12543
Atgal į viršų Go down
Miniracing.
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Miniracing.

Pranešimų skaičius : 57

Bumerang (RUS) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Bumerang (RUS)   Bumerang (RUS) EmptyŠt. 12 10, 2011 1:14 pm

Ateinu pas juoduką.
- Sveikas, berniuk.
Paglostau Bumį ir paduodu skanėstą.
Pasiimu kelis šepečius, išsivalau eržilą, iškrapštau kanopas, iššukuoju karčius ir uodegą, pagiriu ir paduodu skanėstą. Uždedu apsaugas ir kantarą, prisegu virvę.
- Einam, pasibėgiosi. :p
Paglostau žirgą ir išvedu.

Grįžtam namo po poros valandų. Įvedu juodį gardą, nuimu kantarą ir apsaugas, uždedu gūnią ir paduodu skanėstą.
- Na, iki, mažiau. :*
Išeinu.
Atgal į viršų Go down
Etiketė.
Kalvė
Etiketė.

Pranešimų skaičius : 111

Bumerang (RUS) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Bumerang (RUS)   Bumerang (RUS) EmptySk. 12 18, 2011 11:46 am

Kalvės apsilankymas. (2011.12.18)
Spoiler:
Kalvė - Etiketė :)
Atgal į viršų Go down
Paulla.
Veterinarė
Paulla.

Pranešimų skaičius : 50

Bumerang (RUS) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Bumerang (RUS)   Bumerang (RUS) EmptyTr. 12 28, 2011 3:37 pm

VETERINARĖS APSILANKYMAS:

Profilaktinė apžiūra - žirgas sveikas.
Suduoti skiepai nuo visų plintančių ligų;
Žirgui suduoti vaistai nuo kirmėlių.

Veterinarė - Paulla.

REKOMENDACIJOS:
Spoiler:
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Bumerang (RUS) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Bumerang (RUS)   Bumerang (RUS) Empty

Atgal į viršų Go down