Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Lancet (ENG)

Go down 
3 posters
AutoriusPranešimas
Miniracing.
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Miniracing.

Pranešimų skaičius : 57

Lancet (ENG) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Lancet (ENG)   Lancet (ENG) EmptyTr. 12 07, 2011 10:05 pm

Lancet (ENG) 200942h

LancetLancet (ENG) I16_gbr

Žirgo veislė: Hanoveris
Žirgo lytis: Eržilas
Žirgo gimimo data: 2000-ų Liepos 4-ąją
Žirgo ūgis: 170cm
Licenzija kergti: Hanoverių, Rheinland-Pfalz-Saar, süddeutsche Zuchtverbände, Westfalen, Rheinland, KWPN ir British Warmblood veislių kumelėms.
Kilmės linija: Wenzel I(Woemann x Mon cherie) x Stella(Shogun xx x Anika)

VIDEO

Lancet (ENG) M0723d0331hindlelancejp Lancet (ENG) 0645d02620hindlelancetj

Įvairūs terminai, žirgo gyvenimas, pasiekimai
Spoiler:

VŽ datos
2009.09.15. Žirgas atitenka man ir kraustosi į Levade žirgyną
2009.10.22. Lancet atitenka Fantazijos žirgynui
<...>
2010.07.10. Žirgas grįžta pas mane ir atsikrausto į Estorilą
2010.08.28. Lancet atsikrausto į Levade.
2010.10.16. Trumpam grįžtam į Estorilą.
2010.10.28. Atsikraustom į naujus namus Reversą.
2011.01.05. Žirgas jau ilgam sugrįžta į Estorilą.
2011.03.09. Lancet persikrausto į Aseną.
2011.06.26. Lancet atsikrausto į Estorilą
2011.12.07. Lancet atsikrausto į Parabolę.

Lancet (ENG) 200995

Lancet
Eržilas, eržilas, ir dar kartą eržilas. Tikrų tikriausias. Matosi ne vien tik iš elgesio, bet pažiūrėjus į jį, pasakysi eržilas.
Ankstyvas rytas, visi žirgai snūduriuoja, bet tik ne Lancis, tad lipa ant grotų, nori dėmesio, o ką padarysi, nieko, reikia paimti ir skirti bent minutėlę jam, nes kitaip gero nelauk.
Garde, su artimu žmogumi, šeimininku, žirgas tikras angeliukas, meškiukas ar koks tik nori padarėlis, niekada nespirs žmogui, daryk tu jam ką nori, gyvenime jam neįkąs. Didžiausias jo pomėgis laižyti rankas.
Vedant į levadą, eržilas tipena šalia, tik spėk jį paleisti, o DIEVULĖLIAU! Net baisu pasidaro pamatyti, kas darosi, nereikia net pagąsdinti, siaučia tol kol kojų nebepavelka.
Bet už tat po balnu, žirgas kaip žirgas, daro viską klusniai, bėga schemą nosytę pakabinęs ir vargo nemato. Va čia tai tikras žirgas, todėl gyvenime pas jį tokios galybės pasiekimų, ir man nenuostabu kodėl. Už tokius dalykus aš šitą žirgą be galo gerbiu ir myliu, nes žinau kad tokių daugiau niekada, niekada nebus!

Lancet (ENG) 200840

Lancet gyvenimas su manimi
O buvo taip. Įeinu į Tess* prekybvietę, užplūdo toks noras turėti gerą išjodinėjimo žirgą. Jau tada turėjau Parzival, bet norėjau dar kažko. Permečiau akimis visus žirgus, ir prie vieno staptelėjau. Kaštonis, nerealiai stambus, aukštas, nusėtas raumenų kalnais. Net išsižiojau. Tuo metu jis draikstėsi garde, ir viską spardė.
Sukilo didžiulis troškulys ir noras jį nusodinti ant žemės, padaryti iš jo paklusnų ir gerą eržiliuką. Įėjusi į gardą sulaukiau įkandimo į ranką, ir tik tada supratau jog tikrai jį perku, ir nusipirkau...
Atsikraustėm į Levadės žirgyną, ten pradėjom savo naują gyvenimą, ir bandymą susidraugauti. Kol aš to išreikalavau, praėjo nemažai laiko, ir kai jau pradėjom siekti kažko jojime, jis dingo iš mano gyvenimo.
Prabėgo 5, ilgi ir skausmo kupini mėnesiai, bent jau jam, aš apie savo mielą kaštutį Lancentuką jau seniai buvau pamiršusi, dabar mano gyslomis tekėjo karštas kraujas darbui, dirbau tiek konkūre, tiek išjodinėjime, ir tik kai pasiekiau to ko norėjau išjodinėjime, prisiminiau tą mielą snukutį, ir baltą taškiuką ant kaktos.
Tik per dvi dienas sugebėjau jį susigrąžinti, ir iš kart kibau į darbą, kibau į juodą darbą su juo, nes man buvo gaila matyti, kas padaryta iš tokio raumeningo ir energingo eržilo, dabar iš jo buvo likę tik pora šonkaulių...
Ilgai vargom, gydėmės žaizdeles, daug dirbom, daug prakaitavom... Buvo sunku vėl prisipratinti prie savęs žirgą kad jis manimi pasitikėtu. Garde taip, jis buvo geras, aukselis ir man toks vienintelis, bet tik buvo pradedamas darbas arba jis bailus kaip kiškutis, arba užsispyręs eržilas, ir daryk tu su juo ką nori.
Bet aš išdrįsau ant jo užsėsti, ir supratau jog nuo dabar jis manimi pasitiki. Dabar kai jau užsiauginom daug raumenų ant kaklo, nugaros ir užpakalio, pradedam rimtą darbą.
*
Pagaliau žirgas ir vėl panašus į žirgą. Kimbam į darbą, ieškom mums tinkamų varžybų, pradedam rimtai sportuoti, siekti aukštumų. Visgi su juo dar daug galima pasiekti, dar daug nuveikti, nesenas mažylis, o galimybių daugybė. Tad ir pradedam viską vėl iš pradžių.

Lancet (ENG) 200877
Lancet (ENG) 200994
Lancet (ENG) 200839
Lancet (ENG) 6010b
Lancet (ENG) 0928d0059emmahindlelanc
Lancet (ENG) 0924d1165emmahindlelanc

Atgal į viršų Go down
Etiketė.
Kalvė
Etiketė.

Pranešimų skaičius : 111

Lancet (ENG) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Lancet (ENG)   Lancet (ENG) EmptySk. 12 18, 2011 11:43 am

Kalvės apsilankymas. (2011.12.18)
Spoiler:
Kalvė - Etiketė :)
Atgal į viršų Go down
Paulla.
Veterinarė
Paulla.

Pranešimų skaičius : 50

Lancet (ENG) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Lancet (ENG)   Lancet (ENG) EmptyTr. 12 28, 2011 3:09 pm

VETERINARĖS APSILANKYMAS:

Profilaktinė apžiūra - žirgas sveikas.
Suduoti skiepai nuo visų plintančių ligų;
Žirgui suduoti vaistai nuo kirmėlių.

Veterinarė - Paulla.

REKOMENDACIJOS:
Spoiler:
Atgal į viršų Go down
Miniracing.
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Miniracing.

Pranešimų skaičius : 57

Lancet (ENG) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Lancet (ENG)   Lancet (ENG) EmptyTr. 12 28, 2011 8:53 pm

Ateinu pas savo išpopintą poniuką. :d
- Sveikas, eržiiile Lancet (ENG) 2377670370
Paglostau Lancį, paduodu skanėstą ir uždėjusi kantariuką išvedu į arklidę.
- Matei, ką veterinarė sakė, eisim pabandysim su tavim perlipt kryžiuką Razz
Pasiimu kelis šepečius ir pradedu valytis mažių. Iššukuoju visą kailį, karčius, uodegą, iškrapštau kanopas ir pagiriu. Paduodu skanėstą. Susidedu šepečius atgal, su drėgna kempinėle nuvalau kanopas, palaukiu kol jos pradžiūna ir ištepu kanopų tepalu. Užbintuoju priekines ir galines kojas, uždedu pobalnį ir ant viršaus balną. Nuimu kantarą, bet neleidžiu Lanciui uostytis su kaimynu, iškart uždedu kamanas ir paglostau.
- Lekiam, padirbėsim ))
Iškaukšim su kaštuku per arklidę.

Grįžtam namo, po mums tikrai neįprasto treniruotės. Sustojam prie eržilo gardo, greit atveržiu balną, viską nukraunu jam nuo nugaros ir padedu šalia gardo. Nubintuoju kojas, ir ištrynusi kaštuko nugarą šienu, užmetu ant nugaros poponą. Nuimu kamanas ir paduodu skanėstą.
- Šaunuolis, Lancis. Meškis
Įleidžiu mažių į gardą ir atsisveikinusi, susirenku daiktus ir išeinu.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Lancet (ENG) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Lancet (ENG)   Lancet (ENG) Empty

Atgal į viršų Go down

Lancet (ENG)
Atgal į viršų 
Puslapis 11