Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Jack Sparrow (NED)

Go down 
AutoriusPranešimas
Gint.
Direktorė
Gint.

Pranešimų skaičius : 347

Jack Sparrow (NED) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Jack Sparrow (NED)   Jack Sparrow (NED) EmptySk. 01 22, 2012 4:05 pm

Jack Sparrow (NED) 37613229694674367199711

PRESIDENT'S JACK SPARROW
Johnson [x] Kiara

Žirgo veislė: Oldenburgas ;
Žirgo gimimo metai: 2007 ;
Žirgo paskirtis: Išjodinėjimas ;
Žirgo lytis: Licenzijuotas eržilas ;
Žirgo raitelis: Edward Gal ;

Žirgas pas mane nuo 2012/01/22 dienos.

Jack Sparrow (NED) 39328130521250617875411

PRESIDENT'S JACK SPARROW (vert. iš anglų k.) - Žavus, didelis, puikių judesių eržilas - naujasis žymaus raitelio Edward Gal žirgas. 4-erių metų oldenburgų veislės eržilas save labai gerai pristatė per eržilų apžiūrą 2010-ųjų spalio 6-ąją parodęs, jog turi labai gerus aliūrus ir žino, kaip padaryti kitiems įspūdį. Naujasis žirgo raitelis Edward'as Gal'as apie naująjį savo partnerį kalba taip: " aš esu sužavėtas, jog toks arklys kaip Jack Sparrow atvyko pas mane. Tai yra toks žirgas, kokio aš ir norėjau - žavus, didelis, stiprus, protingas, imlus darbui ir turintis puikius judesius. Jau žiūriu į ateitį su šiuo žirgu. Aš esu įsitikinęs, jog mes atrasime daug nuostabių dalykų. "

Apie šį žirgą galiu pasakyti lygiai tą patį, ką ir jo tikrasis raitelis Edward'as. Vos tik pamačius juodį varžybose, mane pakerėjo jo nors dar neištobulinti, bet daug žadantys judesiai. Žirgas, lyg mažas vaikas labai mėgsta žmonių dėmesį, saldumynus, nervuojasi paliktas vienas levadoje ar arklidėje, tačiau labai greit mokosi ir protauja, todėl labai tinka išjodinėjimo sportui. Dedu viltis, jog su šiuo elegantišku didžkiu su laiku susidraugausim ir būsim neišskiriami draugai.

Jack Sparrow (NED) 37802930483085955025294

Jack Sparrow (NED) 38943529694665367200611

Jack Sparrow (NED) 10241024353nlgalejacksp
Atgal į viršų Go down
Gint.
Direktorė
Gint.

Pranešimų skaičius : 347

Jack Sparrow (NED) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Jack Sparrow (NED)   Jack Sparrow (NED) EmptySk. 01 22, 2012 6:21 pm

Vos tik gavus žinią iš grūmės, jog Jack'is atkeliavo, kuo greičiau pabaigiu darbus ir atlekiu į žirgyną. Kad ir kaip skubėčiau, bet atvažiavau tik po dviejų valandų. Ech, lėtapėdė aš kažkokia. Jack Sparrow (NED) 2726894320 Beeidama prie Jack gardo iš pašarinės nugvelbiu porą dailių obuoliukų ir tempiuos paskui save šepečių dėžę. Neslėpsiu - eidama pradedu jaudintis. Taip ilgai laukiau šio eržilo, o kai jis pagaliau atvažiuoja pas mane į arklides - susileidžiu. Jack Sparrow (NED) 430548005 Giliai įkvepiu ir sulaikius kvėpavimą žengiu paskutinius žingsnius link eržilo gardo. Net išsižioju, pamačiusi tvirto sudėjimo, aukštą, nepakartojamą juodį. Kelias sekundes pastoviu išsižiojus, kol žirgas pats pastebi mane ir smalsaudamas prieina prei gardo durų.
- La-la-la-laaabas labukaš ,- atsitokėjus atsisveikinu.
Išsiimu iš šepečių dėžės minkštą šepetį ir paėmus jį į vieną ranką, kitoj rankoj suspaudžiu obuolį. Atsidarius gardo duris įžengiu pas juodį gardan. Šis, pastatęs ausis laukia, ką darysiu toliau. Lėtai ištiesiu ranką su obuoliuku. Žirgas net neapuostęs sukramto jį ir atsisukęs laukia dar.
- Sory, bro, neturiu daugiau. mąstantis
Lėtai ištiesiu ranką ir paglostau juodžio kaklą. Šis nesipriešina, net pats pradeda uostyt mane, kol pajaučiu man į ranką susmigusius didžiulius eržilo dantis.
- Aaaaauuučč ! - nestipriai trinkteliu žirgui per petį ir užsitraukiu džemperio rankovę, norėdama pažiūrėt, ar labai baisiai ta mano vargšė ranka nukentėjo.
- Liks mėlynė. - susiraukus konstatuoju liūdna faktą, ir po kelių sekundžių pridedu: - Alia tu ir drąsus. tralivali
Nusprendus, jog paverkt dėl rankos galėsiu ir po to, lėtai ranka perbraukiu per žirgo kaklą, tuomet užsimaunu ant rankos šepetį ir pradedu valyt eržilą, nors jis ir taip spindintis - valymasis padeda susipažint su žirgu. Jack Sparrow (NED) 2290262295 Valau žirgą kelias minutes, išvalau visą kailį, įskaitant ir kojas. Išėjus iš gardo paploju šepečiais ir sudedu juos dėžėn. Pasiimu dar vieną obuoliuką ir vėl įeinu gardan.
- Okei, melavau, turiu aš tą obuoliuką, tik norėjau vėlesniam laikui pasilikt. Jack Sparrow (NED) 2200289759
Sušeriu žirgui obuoliuką ir šypsodamasi atsisveikinu:
- Iki, zuika, susimatysim. Jack Sparrow (NED) 2980713889
Laiminga patraukiu į balninę.

Atgal į viršų Go down

Jack Sparrow (NED)
Atgal į viršų 
Puslapis 11