Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Lauko levada.

Go down 
+2
Gint.
Dream.
6 posters
AutoriusPranešimas
Dream.
Raštininkė
Dream.

Pranešimų skaičius : 110

Lauko levada. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Lauko levada.   Lauko levada. EmptyAntr. 08 30, 2011 5:22 pm

Galbūt jums pasirodė, jog ši levada yra laukuose, tačiau suklydote. Ji yra visai netoli aklidžių, bet vadinasi taip todėl, kad yra ganėtinai didelė ir ją sudaro perpus smėlis, perpus žolė. Žirgams čia dūkti yra žymiai įdomiau, linksmai pasilakstę jie gali pagulėti ant žolės, vietoj to, kad drybsotų smėlyje.

Lauko levada. I94_cia2_1

Lauko levada. I94_cia2_2
Atgal į viršų Go down
Gint.
Direktorė
Gint.

Pranešimų skaičius : 347

Lauko levada. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Lauko levada.   Lauko levada. EmptySk. 09 04, 2011 1:20 pm

Atsivedu savo spirgiuką eržiliuką bėriuką gražuoliuką Peppermill. Eržilėnas tempia mane į priekį, piaffina, verčia galvą, stumdosi, spardosi, žo, daro viską, kad tik manęs atsikratyt. Suimu į kumštį leicą, sukandu dantis, ir bandau išlaikyt šaltus nervus, bent jau iki tol, kol paleisiu šį nenuoramą. Pagaliau prieinam levadas. Iš laukų pardumia gauja žirgų, tad Pepper dar labiau pašėlsta. Kuo greičiau į vedu jį vidun, ir nusegu leicą, dar sekundė, ir būčiau likus su patempta ranka, o bėris būtų nubėgęs su visu pavadžiu. :DD Nespėju net deramai atsisveikinti, kai banda žirgų jau lekia tolyn, tik subiniokai ir pasagos žvilga saulės šviesoje. Išeinu atgal į arklides.

ŽIRGA PARVEDĖ GRŪMĖ.
Atgal į viršų Go down
kammi
Bankininkė
kammi

Pranešimų skaičius : 84

Lauko levada. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Lauko levada.   Lauko levada. EmptyPir. 09 19, 2011 4:08 pm

-Kalbėkim tai ,ką širdis norėtu pasakyt...,-Tyliai murmu po nosimi mėgiamiausios dainos žodžius,o man iš paskos kaip mažas kumeliukas pasišokinėdamas šlepsi Kalaska.
Atsitempiu jį prie levados ir mes įeiname į ją. Mus pastebėje tolumoje sužvengia keletas žirgiokų ir Kalis juos pastebėjes gailiai pratisai sužvengia.
-Ramiai,ramiai,-Šypteliu ir atsegu leicą,o kai atsegu leicą mano mažius pasileidžia prie tų žirgiokų tokio greičio zovada ,kad tikriausiai visi pamanytu jog jis garsus lenktynininkas...
Na ,o aš toliau sau po nosim burbėdama patraukiu namučio.

Žirgą vakare parves grūmė

P.S Apsimeskim jog šis postas parašytas vakar nes vakar buvau gluša ir garde parašiau o ,kur kitur ne xD
Atgal į viršų Go down
Slaptukė
Patyręs
Patyręs
Slaptukė

Pranešimų skaičius : 210

Lauko levada. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Lauko levada.   Lauko levada. EmptyAntr. 10 18, 2011 8:21 pm

Ateiname iki levados su Calliu - meškiu . Įvedu jį į levadą ir mes nueiname ant smėlio . Prasimindžioju sau vietelę ir paskatinu meškiu eiti ratu . Jis klėtai pradėjo eiti .
- Nu netinginiaujam . - plaukšteliu per žemę botagu . Žirgas kiek atšoko , bet pradeda riščuoti . Vis paraginu jį sparčiau , kad netinginiauju . Galiausiai jį pagiriu ir balsu liepiu zovaduoti . Jis prunkšteli ir pradeda zovaduoti .
Po kelių ratukų sustabdau jį , atsegu kordą ir žirgas nubėga . Jis pradėjo lakstyti ratais ir džiaugtis žolyte , pažiūriu kaip jis dūksta ir išeinu palikusi meškiu .

Žirgas levadoje iki rytojaus
Atgal į viršų Go down
Lyrik
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Lyrik

Pranešimų skaičius : 88

Lauko levada. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Lauko levada.   Lauko levada. EmptyAntr. 11 01, 2011 10:52 pm

Atvedu čia Macho. Širmis pastatęs ausytes tuoj visas sukyla, tad pajutus kad jis įsitempė pajutęs laisvę greit įvedu į levadą ir uždarau.
-Num, tai išsidūk kiek širdis geidžia, o aš ateisiu dar. :D

Po dvidešimties minučių parėjus iš arklidžių Macho jau stovi prie vartų laukdamas. :p Visas patenkintas ir žvalus mane pasitinka džiaugsmingu žvengimu.
-Jap, žinau kad tau linksma buvo Aha . :D
Prisisegus leicą mes patraukėme į arklides.
Atgal į viršų Go down
Miniracing.
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Miniracing.

Pranešimų skaičius : 57

Lauko levada. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Lauko levada.   Lauko levada. EmptyŠt. 12 10, 2011 1:16 pm

Ateinam į ganyklą su Bumerang. Paleidžiu žirgą ir paveju, kad pradėtu duotis, aišku tai ir padarė juodis, dėjo ir pradėjo lėkt. Palieku eržilą porai valandų.

Grįžtu, pasiimu juodį, prisegu virvę ir išvedu namo. :)
Atgal į viršų Go down
Lyrik
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Lyrik

Lauko levada. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Lauko levada.   Lauko levada. EmptySk. 12 11, 2011 4:12 pm

Atvedu čia Breaker'į. Regis 'kliūrzos' dar nėra tokios baisios, kai kur matosi baltas pavienis sniegelis, oras nešaltas, tad visai malonu būti lauke. :}
Priėję levadą atidarau jas ir paleidžiu jau vietoje nenustygstantį Breaker'į. Jis visu pirmą viską apsiuosto, apeina, tik po to lyg užvestas pradeda ramiai lakstyti, o aš dar kartą žvilgtelėjus į jį išeinu. nukillino

*

Po kelių valandų vėl ateinu iki levados. Breaker'is kažkur užsižiopsojęs žiūri pastatęs ausytes, bet vos mane pamatęs sugugeno ir tuooj zovada prie įėjimo. Galėjo ir nutrenkti, bet staigiai pasukęs vos pats neparvirto kikena Pati nusijuokus tik prisisegiau bėrį ir džiaugsmingai paplojau jam per kaklą.
-Einam,-ištariau ir mes pajudėjome link šiltųų arklidžių. :p
Atgal į viršų Go down
Lyrik
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Lyrik

Lauko levada. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Lauko levada.   Lauko levada. EmptySk. 01 01, 2012 10:21 pm

Atvedu čia Oscar. Pajutęs laisvę jis tuoj pastato ausytes ir įdėmiai žiūri, kur atsidurs, visgi tamsu. Įleidus į levadą šiek tiek pastebiu, kaip jis reaguos. Kliurzos jau nebe tokios didelės, tačiau bėris viską apžiūri itin atsargiai, o tada, lyg specialiai pradeda dūkti, be jokio entuziazmo. :D Nusijuokus išeinu.

*

Po pusvalanduko grįžus matau, kad Oscar aplink visą levadą šturmuoja riščia. :D
-Na ką pasakysi, einam jau?-priėjus prie jo patapšnoju jam per kaklą.
Laikas į lovą, kaip sakant. :D Prisisegus bėriūkštį grįžtame į arklides.
Atgal į viršų Go down
Gint.
Direktorė
Gint.

Pranešimų skaičius : 347

Lauko levada. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Lauko levada.   Lauko levada. EmptyPir. 04 02, 2012 1:03 pm

Atvedu į levadą Augustin OLD. Bėris, pamatęs tokią galybę laukų pasiunta, tačiau balsu pakalbinu jį, tvirčiau suturiu leicą rankose ir saugiai pasiekiam levados vartelius. Apžiūriu bintų lipdukus, patikrinu, ar visi užsegti ir nusegu leicą. Bėris nudumia tolyn, bet kiek pasispardęs už kokių 100 metrų, grįžta atgal prie manęs.
- Bėk, bėk tik. O man šalta, aš einu į arklides. :)
Žirgui nudūmus tolyn, apsnigtu takeliu keliauju į arklides.

Po keturių valandėlių grįžtu. Bėris visdar dūksta, tačiau man sušvilpus, atlekia prie vartelių.
- Malaačius, dar nepamiršai išmoktų komandų. (sun)
Užmetu akį į bintus, prisegu leicą ir apsiraminusį eržilėną išsivedu atgal į arklides.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Lauko levada. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Lauko levada.   Lauko levada. Empty

Atgal į viršų Go down

Lauko levada.
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Lauko baseinas
» Levada