| Lankytojų nuomonės. | |
|
+10Frutella. Slaptukė Lisa* Seance. Ice. Biscuits. Dream. Leey. Etiketė. Gint. 14 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Gint. Direktorė
Pranešimų skaičius : 347 Join date : 2011-08-29 Miestas : Vilnius.
| Temos pavadinimas: Lankytojų nuomonės. Pir. 08 29, 2011 1:27 pm | |
| Be galo svarbi tema žirgyno administracijai - lankytojų nuomonės. Rašykite nusiskundimus, pagyrimus, papeikimus - bet kokia nuomonė šioje temoje yra laukiama. | |
|
| |
Etiketė. Kalvė
Pranešimų skaičius : 111 Join date : 2011-08-31 Age : 28
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Tr. 08 31, 2011 6:48 pm | |
| Stilius labai švelnus ir jaukus. Patinka ikonos, logo labai gražus :p Ir dar ta idėja su taškais. Suuper ;) Labai fainiai. Tikiuos gyvuosit ilgai! (: | |
|
| |
Gint. Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Tr. 08 31, 2011 6:51 pm | |
| Wyy. Dėkui. | |
|
| |
Leey. Direktorė
Pranešimų skaičius : 65 Join date : 2011-08-31 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Tr. 08 31, 2011 7:14 pm | |
| Matosi,kad šilta ir jauki atmosfera, maloni kompanija ir kt. :) Stiliukas paprastas, logo, tai bent jau man tai šiaip sau toks, pradžiai neblogai, sėkmės jums, palaikau visapusiškai ! | |
|
| |
Dream. Raštininkė
Pranešimų skaičius : 110 Join date : 2011-08-29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Tr. 08 31, 2011 7:17 pm | |
| Ačiūū už nuomonę. Logo gal ir nėra kažkoks įspūdingas, bet mums jis pasirodė jaukus ir visai tinkantis šio žirgyno atmosferai. :} Stengsimės dėl šio žirgyno ir prižadam, kad kiek išeis, tiek palaikysim jį gyvą. :} | |
|
| |
Biscuits. Naujokas
Pranešimų skaičius : 19 Join date : 2011-08-31
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Tr. 08 31, 2011 7:40 pm | |
| Tikrai labai kjut stiliukas, smailai didoki ir jų mažai, toks minusiukas čia. Aii, dar ką pamačiau, tai, kad žirgyno arkliuose tik konkūriniai. Ar žirgynas bus skirtas daugiau konkūrininkams (kaip kad Asenas- lenktynininkams), ar tų arklių tiesiog nėra/nebus? Nes norėjau paimti kokį arkliuką pagloboti, jeigu laisvesnė būčiau, bet nėra norimos paskirties. ;/ Tai tiek iš manęs, labai linkiu nesuklupti ir stengtis išlikti ir tik stiprėti! :) | |
|
| |
Dream. Raštininkė
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Tr. 08 31, 2011 7:53 pm | |
| Biscuits, ačiū labai už palaikymą! O arkliukų dar bus tiesiog aš įdėjau kelis savo turimus, Gint. irgi, o po kiek laiko, kai surasim naujų žirgelių būtinai papildysim jais arklides. Dėl paskirties, tai čia labiau dvikovinis jis manau, nes lenktynininkės užkietėjusios neesam. Tačiau jei tik atsiras žmogus padėsiantis mums tobulėti su lenktynėmis, manau šis žirgynas bus stiprus visose disciplinose. :} | |
|
| |
Biscuits. Naujokas
Pranešimų skaičius : 19 Join date : 2011-08-31
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Tr. 08 31, 2011 7:54 pm | |
| Na, aš tuomet lauksiu daugiau arkliukų! ^^ Ir, galbūūt, daugiau smailų. ;P | |
|
| |
Ice. Įsijaučiantis
Pranešimų skaičius : 51 Join date : 2011-08-31
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Tr. 08 31, 2011 7:55 pm | |
| O , labai faina kad atsidarė visiškai naujas, jaukus žirgynas. Linkiu jums tobulėti, rinkti žmones. Ir esu beveik įsitikinusi kad jums pavyks. Sekmės :). | |
|
| |
Seance. Naujokas
Pranešimų skaičius : 2 Join date : 2011-08-31
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Tr. 08 31, 2011 9:06 pm | |
| Labai jaukus stiliukas, tik kad Estorile jis lygiai toks pat. Tai kažkaip biški vienodai, tik kad iconos ir logo skiriasi. Nu bet nieko, nes turbūt greitu metu Estorilas užsidarys. Sėkmės Jums didžiausios, tikiuosi gyvuosit ilgai ir laimingai ! | |
|
| |
Gint. Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Tr. 08 31, 2011 10:10 pm | |
| Sorry, Seance, į kitus žirgynus kurdamos visai nežiūrėjom, tai ir gavos toks netikėtumas .. ;s Dėkui visiems už išsakytas nuomones, atsižvelgsim į jas. Beje, smilų irgi neužilgo įdėsiu. :} | |
|
| |
Lisa* Įsijaučiantis
Pranešimų skaičius : 52 Join date : 2011-09-01
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Kv. 09 01, 2011 8:11 am | |
| Patinka stilius visai, toks paprastas, bet šrifto dydis tai kaip neįžiūrinčioms pensininkėms padarytas. | |
|
| |
Dream. Raštininkė
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Kv. 09 01, 2011 2:31 pm | |
| Lisa* - ta prasme? Man tai jis normalaus dydžio atrodo, 12 gi. Nes dėl 11 visi klykia, kad įskaityt neįmanoma. :DD O šiaip smagu, kad stiliukas visai patinka. Jei jau šis toks paprasta, tai sekantį stengsimės padaryti kokį nors ypatingą. :} | |
|
| |
Dream. Raštininkė
| |
| |
Ice. Įsijaučiantis
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Kv. 09 01, 2011 7:40 pm | |
| Man šiektiek truksta tų ''sienelių'' tipo border line. Nes realiai nelabai jaukiai atrodo. Nors, ir labai įdomiai. | |
|
| |
Lisa* Įsijaučiantis
Pranešimų skaičius : 52 Join date : 2011-09-01
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Pen. 09 02, 2011 8:31 am | |
| Ai, dar nepasakiau, tad sorry, kad kartojuos, labai patinka ta idėja su disciplinom. Ir šiaip daug tokių originalių idėjų panaudota. Šaunuolė, Dream. :) o dėl smailų, tai tokių : :peace: , :sokas: , :gausi: dėl manęs galėtų ir nebūt. :DD bet nekliudo. Ir su taškais faina sistema, kad jei neturi tiek ir tiek taškų, negali dirbti pvz. Labai labai liuksiškos idėjos, tikiuosi, kad Dreamerės sugalvotos. | |
|
| |
Dream. Raštininkė
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Pen. 09 02, 2011 2:35 pm | |
| Dėkui, dėl disciplinų tai čia buvo toks abipusis reikalas, nes aš tiesiom sumąsčiau, kad reiktų kokio įdomesnio klausimo profilyje, o gintė būtent šį ir pasiūlė. O su taškais tai mes ilgaaai galvojom, bet taip viena kitą papildėm ir gavosi manyčiau visai nebloga idėja. Dėkui! Tik gaila, kad net ir visokios tokios naujovės žmogiukų pritraukti nelabai padeda.:s Oi Lisa kaip jaučiasi kas užslėpta tarp eilučių. Na, bet neesmė, pavaidinsiu, kad nieko nesupratau ir nesikišiu. :DDD | |
|
| |
Slaptukė Patyręs
Pranešimų skaičius : 210 Join date : 2011-08-31 Miestas : Kaunas Age : 24
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Pen. 09 02, 2011 3:53 pm | |
| Na nežinau bet man Parabolė iškart patiko . Taip retai būna bet Parabolė iškart patraukė , taip šilta ir malonų čia apsilankyti :krasavcik: . Nu žodžiu man šis VŽ labai patinka(tik pavadinimas sunkokas) | |
|
| |
Frutella. Lenktynių trenerė
Pranešimų skaičius : 163 Join date : 2011-09-02
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Pen. 09 02, 2011 7:04 pm | |
| Žiauriai, žiauriai, žiauriai man čia viskas patinka.. Ypač faina labai tai, kad rodo dienos temperatūrą! Tai yra superinė mintis. Stilius labai mielas, iškart prijaukino mane. Šiaip, Dream, esi tikra šaunuolė ;) Taip pat, ačiū ir Gint. Žodžiu, sėkmės išlaikant tokį VŽ, nepasiduokit, mergaites. :) | |
|
| |
Dream. Raštininkė
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Pen. 09 02, 2011 7:13 pm | |
| Slaptuke - ačiū! Labai smagu girdėti, kad patinka, nes su Gint. parinomės, kad čia bus ale atviras privatus žirgynas. :DD O dėl pavadinimo tai nežinau, man jis toks gana lengvai įsimenamas. Nes norėjosi kažko įdomiau, nei koks nors "Šuolis", "Sapnas" ir pnš. :DD Frutella - eik tu sau kaip nuotaiką pakėlei! Mums begalo smagu girdėti tokius šiltus žodžius iš jūsų, tai tik skatina stengtis ir puoselėt šį VŽ. :} | |
|
| |
Ice. Įsijaučiantis
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Pen. 09 02, 2011 9:20 pm | |
| Dream, prisitrauks tų žmoniųų, luktelk. Pamtysi, kaip praeis pora savaitėlių, ir kažkam Parabolė taps tikrais namais. Tereikia kantrybės. | |
|
| |
kammi Bankininkė
Pranešimų skaičius : 84 Join date : 2011-09-01 Miestas : Kaunas Age : 25
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Pen. 09 02, 2011 9:47 pm | |
| Nei vienam žirgyne taip neįsitvirtinau žinokit atrodo lyg šaknis būčiau suleidus nu ir nebeišeina man jo palikt... Ot Gint į kokius spąstus įviliojo :D O šiaip labai patinka,toks simple nieko neprigrūsta viskas tvarkinga ir gražus,liuks | |
|
| |
Ruby ♥ Įsijaučiantis
Pranešimų skaičius : 32 Join date : 2011-09-02
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Št. 09 03, 2011 7:12 pm | |
| Labai labai mielas žirgynas, buvo jau dingęs man eilinį kartą noras vž lankytis, bet va užėjus čia tai labai pakilo vėl tas noras atgal :D Labai jaukus žirgynas ir šiaip kažkaip faina čia. Šaunuolės!
EDIT: bandžiau gimimo datą nustatyti išmetė "Sorry, this site does not accept user older than 12 years old" :D | |
|
| |
Dream. Raštininkė
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Sk. 09 04, 2011 12:21 pm | |
| Ruby - geeras, kaip fainaa! :s Mes su Gint. rimtai visiškai nesitikėjom, kad visiems čia patiks. :s P.S. Dėl metų jaučiu ten aš kažką prigrybavau. :DD Einu sutvarkysiu. | |
|
| |
ditto Naujokas
Pranešimų skaičius : 11 Join date : 2011-08-31
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. Sk. 09 04, 2011 1:47 pm | |
| Labai patinka jūsų žirgynėlis. Visada malonu užeiti. Be to, sveikintina ta naujovė su taškais. Linkiu ir toliau išlaikyt tokį žirgyno lygį! | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Lankytojų nuomonės. | |
| |
|
| |
| Lankytojų nuomonės. | |
|