Dream. Raštininkė
Pranešimų skaičius : 110 Join date : 2011-08-29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Replay (Sav. Dream.) Tr. 08 31, 2011 7:12 pm | |
| REPLAYDiskant [x] Calando
- Holšteinas
- 2003.01.30.
- Eržilas
- 167 cm ties gogu
- Dvikovininkas (konkūras iki 120 cm)
- Mano nuo 2011.08.02.
*-* REALŪS ŽIRGO LAIMĖJIMAI, VARŽYBINĖ VEIKLA *-* Nežinomi.
*-* VIRTUALŪS ŽIRGO LAIMĖJIMAI, VARŽYBINĖ VEIKLA *-* 4 vieta "7-8mečių parodoje". Tasmano žirgynas. 2011.08.10. 3 vieta "Gražiausios spalvos parodoje", Širmių grupėje. Deluxe žirgynas. 2011.08.11. 1 vieta "Mieliausio snukučio parodoje". Chalkidiki žirgynas. 2011.09.02.
*-* APIE REPLAY *-* Dar prieš mėnesį aš mąsčiau, ar teisingai padariau pasiimdama Replay į savo priežiūrą. Tačiau šiandien neįsivaizduoju savo laimingo gyvenimo be jo. Širmis yra mažytė mano širdies dalelė, kurios netekus aš nebeištverčiau. Ir manau neveltui jis taip mane sužavėjo. Šį eržilą nuo pirmos minutės garde giria visi arklininkai, o kiti raiteliai vos susilaiko nepaniurkę nors ir gana didelio, tačiau mielos išvaizdos žirgo. Nors ir Replay atrodo nekaltas angelėlis, tačiau šis berniukas moka parodyti savo kaprizus net ir tuomet, kai atneši jam per mažą morką arba pankiškąją šukuoseną paverti tvarkingais kuodukais. Tuomet dičkis "išsako" savo nuomonę stumtelėdamas snukiu arba treniruotėje smagiai nutėkšdamas ant žemės. Nepaisant to, kad Replay turi labai daug kaprizų, treniruotės su juo yra tarytum pasaka. Kai tik širmis pajaučia, jog dirbi rimtai, jis sudeda visas savo pastangas ir stengiasi atlikti viską, ko prašai. Šio žirgo aliūras yra ganėtinai kratus, tačiau jei ant jo dirba patyręs raitelis, jojimas tampa tikru malonumu. Ir nors Replay aš pažįstu tik labai trumpą laiko ir nors jis elgiasi kaip koks ožiukas, aš vistiek jį iš visos širdies myliu ir meldžiuosi, kad vieną dieną mums netektų išsiskirti.
Paskutinį kartą redagavo Dream., Sk. 09 11, 2011 6:41 pm. Redaguota 3 kartus(ų) | |
|
Dream. Raštininkė
Pranešimų skaičius : 110 Join date : 2011-08-29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Replay (Sav. Dream.) Tr. 08 31, 2011 7:24 pm | |
| Aplankiusi visus savo šaunuolius naujuose garduose, atkeliauju pas nerimstantį širmulį. - Ei, tik nesugriauk naujos arklidės iškart :ff: , - apraminu Replay, kuris jau išbando kanopom durų tvirtumą. Eržilas lyg ir susidomi kažkuo, taigi aš be jokios rizikos įlendu į gardą su šepečiu rankoje. - Geeras dičkis , - pabučiuoju širmio nosį ir pradedu valyti jo kailį, tikrindama ar nesusitraumavo po kelionės. Po kelių minučių rūpestingo valymo galiausiai paploju žirgui per kaklą ir pranešusi jam, jog apsieita be jokių traumų, numetu šepetį vieton. Į gardą grįžtu su morka rankoje, kurią Replay greit atima. - Na gerai, dički, aš jau eisiu. Iki , - keletą minučių paniurkau grožį ir užrakinusi gardą, palieku holšteiną ilsėtis. | |
|
Etiketė. Kalvė
Pranešimų skaičius : 111 Join date : 2011-08-31 Age : 28
| Temos pavadinimas: Re: Replay (Sav. Dream.) Sk. 09 04, 2011 7:33 pm | |
| Kalvės paslaugos.- Spoiler:
žirgui atlikta: -* Varlių apžiūra, -* Varlių valymas, -* Visų kanopų kaustymas, -* Visų kanopų dildinimas.
Išvada: kanopos puikioje būklėje.
Jūsų kalvė, Etiketė.* | |
|
Paulla. Veterinarė
Pranešimų skaičius : 50 Join date : 2011-09-01 Age : 27
| Temos pavadinimas: Re: Replay (Sav. Dream.) Pir. 09 05, 2011 5:45 pm | |
| VETERINARĖS APSILANKYMAS:
Profilaktinė apžiūra - žirgas sveikas. Suduoti skiepai nuo visų plintančių ligų; Žirgui suduoti vaistai nuo kirmėlių.
Veterinarė - Paulla. | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Replay (Sav. Dream.) | |
| |
|