Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Blueberry Dakar

Go down 
AutoriusPranešimas
Slaptukė
Patyręs
Patyręs
Slaptukė

Pranešimų skaičius : 210

Blueberry Dakar Empty
RašytiTemos pavadinimas: Blueberry Dakar   Blueberry Dakar EmptyKv. 09 01, 2011 7:20 am

Blueberry Dakar Spc6mo
Blueberry Dakar

Žirgo veislė - Holšteinas .
Žirgo lytis - Eržilas .
Žirgo amžius - 5 metai .
Žirgo paskirtis - Konkūras .
Žirgo svarbios datos - 2011-04-13 žirgą iš Gintarijaus nusiperka Slaptukė .
Žirgo charakteris - Tai pasiutęs eržilas. Jau daugiau kaip penkis mėnesius mes drauge ir tikrai nesigailiu kad šis žirgas pas mane. Tiek daug nuveikta kartu su juo ir nieko nepasiekta. Taip norisi įrodyti kad po velniūkščio veideliu slepiasi tikras angelėlis, angelėlis kuris moka tiek daug . Ir aš žinau, kad vieną dieną mes tai irodysim, jūs dar prisiminsit mano žodžius.

Blueberry Dakar 27ya5q1

Blueberry Dakar 24l3o0p

Blueberry Dakar Nl7atv

Blueberry Dakar 071020_Rehxaco0822

Žirgo inventorius:
Spoiler:
Atgal į viršų Go down
Slaptukė
Patyręs
Patyręs
Slaptukė

Pranešimų skaičius : 210

Blueberry Dakar Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Blueberry Dakar   Blueberry Dakar EmptyKv. 11 03, 2011 2:33 pm

Atskubu pas seniai matyta ir regėta Dakar. Įeinu pas jį į gardą ir išvystu subiniuką.
- Sveikas Bluebi. - nusijuokiu. Žirgas iškart atsisuka į mane ir prunkšteli. Malonu matyti tą ryžą pasiutelį.
Paduodu jam skanėstą, jis nieko nelaukdamas sudoroja skanėstą. Pasiėmu šepečių dėžę, iš jos išsitraukiu šepečius.
Pirmą su kietu nuvalau purvus. Žirgas bandė manę pagasdinti kanopomis ir kandžiojimusi, bet tik nusijuokiu ir pasakau:
- Nepasikeitei ką? - Išvaliusi su kietu šepečiu, perbraukiu jo kūną su minkštu ir nuvalau visas dulkias.
Su gremžtuku išvalau žirgo kanopas. Kelis sįkius vos negaunu į veidą iš Dakar kanopų Taip
Išvaliusi žirgą uždėjau jam pobalnį ir universalų balną. Prisegiau pavaržą ir ją suveržiau. Uždėjau kamanas ir susakščiau dirželius, pasiėmiau steką ir išsivedžiau žirgą.

Gryžome.
Nubalnojau žirgą, visą inventoriu sudėjau šalia. Įvedžiau žirgą į gardą.
- Na ilsėkis, pasimatysim. - paglostau jį ir išeinu.
Atgal į viršų Go down

Blueberry Dakar
Atgal į viršų 
Puslapis 11