Dream. Raštininkė
Pranešimų skaičius : 110 Join date : 2011-08-29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Marius. (RETIRED) Kv. 09 01, 2011 6:16 pm | |
| MARIUS VOIGT LOGISTIK Condrieu [x] Echse
Žirgo veislė - Holšteinas Žirgo lytis - Kastratas Žirgo amžius - 17 metų Žirgo paskirtis - Trikovė Žirgas man priklauso nuo - 2010.05.08.Realūs žirgo laimėjimai, varžybinė veikla:
- Spoiler:
Bundeschampionate 2nd 1999 5th 2000 2008 5th Platz CICO***Aachen 1st Platz Nationenpreis 3rd Platz CIC*** Luhmühlen 10th Platz CIC*** Marbach 2007 9th Platz CICO*** Aachen 1st Platz Nationenpreis 6th Platz CCI**** Badminton/GBR 4th Platz CIC** Kreuth 2006 7th Platz CIC*** Schenefeld 7th Platz CCI**** Luhmühlen 1st Platz CIC*** Marbach 1st Platz CIC** Bredeneek 2005 15th Platz CCI**** Luhmühlen 2004 12th Platz CIC***-W Luhmühlen 8th Platz CIC*** Schenefeld 14th Platz CIC*** Marbach 2003 8th Platz CCI*** Luhmühlen 14th Platz CIC***-W Bonn-Rodderberg 20th Platz CIC*** Marbach 7th Platz CIC***-W Cavertitz 2002 11th Platz CIC** Brunnthal 2nd Platz CCI* Luhmühlen 1st Platz CIC* Langenhagen 3rd Platz CCIO** Kreuth 1st Platz Nationenpreis 3rd Platz CIC** Bialy Bor/POL 2001 2nd Platz CCI* Negernbötel 2nd Platz CIC** Langenhagen 6th Platz CIC* Vanselow Virtualūs žirgo laimėjimai, varžybinė veikla:
- Spoiler:
1st "Aliūrai 2010: zovada" 6th "Debiutantų taurė 2011" (Su raitele Dream.) 1st "Sėkmingiausias pakilimas 2011" 3rd "Vasaros Taurė" 2011 (Su raitele Dream.) Apie Marių: Marius - tai ilgiausia mano svajonė. Marius - tai didžiausias mano troškimas. Apie šį širmuką aš galvojau daug laiko, kol mūsų keliai pagaliau susivedė. Aš jį gavau. Niekada nepamiršiu tos akimirkos, kai pirmą kartą paglosčiau jo šiltą nosį, pažvelgiau į jo akis, išgirdau jo žvengimą. Šis berniukas yra didžiausias mano turtas. Jis man prilipo nuo pirmų dienų ir dabar mes esame kartu. Jis nepalieka manęs ištikus skaudžioms netektims, padeda nuvaikyti liūdnus prisiminimus. Marius treniruotėse būdavo ramus, noriai dirbo. Deja, bet meškinas jau nebe pirmos jaunystės. Širmis užsitarnavo poilsio, tad su juo jau nebedirbama. Tačiau, kad ir kaip viskas susiklostytų, jis mano širdyje visada liks toks pat - sąžiningas, draugiškas ir pats mylimiausias. :*
Prie žirgo gardo: | |
|
Dream. Raštininkė
Pranešimų skaičius : 110 Join date : 2011-08-29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Marius. (RETIRED) Kv. 09 01, 2011 6:27 pm | |
| Tik sužinojusi, kad mano širmis jau atkeliavo į Parabolę, tiesiu taikymu nulekiu iki jo gardo. Pirmas dalykas kurį išvystu, tai ilgesys žirgo akyse ir nuo nepriežiūros purvinas snukis. - Oi, Mariau! , - net aikteliu ir mano linksmą veidą netrukus perkreipia liūdesys. - Aš buvau visai pamiršus. Kuo puikiausiai žinau, jog širmis supranta, ką aš jaučiu, net jo snukutyje blyskteli nusivylimas. Pati ant savęs pykdama skubiai įgriūnu į gardą ir apsikabinu savo senuką. - Aš tikrai tikrai to nenorėjau. Bet viskas, susigriebsiu. Nuo šiol bent kartą į savaitę žvilgtelsiu, kaip gyveni, rūpinsiuos tavimi. Atsiprašau. Marius tarytum kiek atsileidžia ir šiltai prunkšteli man į kaklą. Pasigavusi jo nosį, stipriai ją pabučiuoju ir ranka perbraukiu žirgo kaktą. Mano Marius. Žirgas, kuris man rūpi labiau už viską. Žirgas, kuris visuomet išliks mano širdyje. Negaliu patikėt, kad šitaip jį apleidau. Išėjusi iš gardo pasičiumpu šepečių dėžę ir įlindusi į gardą, pradedu savo ilgą valymo procedūrą. Visu pirma gerai išvalau jo papilkėjusį kailį, bei sutvarkau karčius. Tuomet iškrapštau kupinas purvo kanopas ir galiausiai su minkšta kempine kruopščiau nuvalau mažiaus snukutį. Po truputį jis įgauna savo pradinę išvaizdą, o akytėse retkarčiais pasimato vilties spindulėlis. Baigusi valymo darbus padedu šepečių dėžę vieton, nuo kablio pasičiumpu kantarą su leica ir grįžusi pas savo zuikį, "aprengiu" jį. - Na gerai, keliausim dabar kelioms dienoms į naująją ganyklą, o tuomet ir nuspręsim, kur gyvensi toliau , - paniurkiusi senuko nosį plačiai atveriu duris ir mes neskubėdami nukaukšim ilgalaikės ganyklos link.ŽIRGAS GANYKLOJE IKI 09 - 07 | |
|
Paulla. Veterinarė
Pranešimų skaičius : 50 Join date : 2011-09-01 Age : 27
| Temos pavadinimas: Re: Marius. (RETIRED) Pir. 09 05, 2011 5:53 pm | |
| VETERINARĖS APSILANKYMAS:
Profilaktinė apžiūra - žirgas sveikas. Suduoti skiepai nuo visų plintančių ligų; Žirgui suduoti vaistai nuo kirmėlių.
Veterinarė - Paulla. | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Marius. (RETIRED) | |
| |
|