Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Marius. (RETIRED)

Go down 
2 posters
AutoriusPranešimas
Dream.
Raštininkė
Dream.

Pranešimų skaičius : 110

Marius. (RETIRED) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Marius. (RETIRED)   Marius. (RETIRED) EmptyKv. 09 01, 2011 6:16 pm

Marius. (RETIRED) I63_1026d0007romeikemariusholsthoyoveresch1_large

MARIUS VOIGT LOGISTIK
Condrieu [x] Echse

Žirgo veislė - Holšteinas
Žirgo lytis - Kastratas
Žirgo amžius - 17 metų
Žirgo paskirtis - Trikovė
Žirgas man priklauso nuo - 2010.05.08.

Realūs žirgo laimėjimai, varžybinė veikla:
Spoiler:

Virtualūs žirgo laimėjimai, varžybinė veikla:
Spoiler:

Apie Marių:
Marius - tai ilgiausia mano svajonė. Marius - tai didžiausias mano troškimas. Apie šį širmuką aš galvojau daug laiko, kol mūsų keliai pagaliau susivedė. Aš jį gavau. Niekada nepamiršiu tos akimirkos, kai pirmą kartą paglosčiau jo šiltą nosį, pažvelgiau į jo akis, išgirdau jo žvengimą.
Šis berniukas yra didžiausias mano turtas. Jis man prilipo nuo pirmų dienų ir dabar mes esame kartu. Jis nepalieka manęs ištikus skaudžioms netektims, padeda nuvaikyti liūdnus prisiminimus.
Marius treniruotėse būdavo ramus, noriai dirbo. Deja, bet meškinas jau nebe pirmos jaunystės. Širmis užsitarnavo poilsio, tad su juo jau nebedirbama.
Tačiau, kad ir kaip viskas susiklostytų, jis mano širdyje visada liks toks pat - sąžiningas, draugiškas ir pats mylimiausias. :*

Marius. (RETIRED) I63_1026d0057romeikemariusholst1_large

Marius. (RETIRED) I63_1026d0069romeikemariusholstheyser1_large

Marius. (RETIRED) I63_0347d201hinrich_romeikejpg_large

Prie žirgo gardo:

Marius. (RETIRED) I22_Untitled-1
Atgal į viršų Go down
Dream.
Raštininkė
Dream.

Pranešimų skaičius : 110

Marius. (RETIRED) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Marius. (RETIRED)   Marius. (RETIRED) EmptyKv. 09 01, 2011 6:27 pm

Tik sužinojusi, kad mano širmis jau atkeliavo į Parabolę, tiesiu taikymu nulekiu iki jo gardo. Pirmas dalykas kurį išvystu, tai ilgesys žirgo akyse ir nuo nepriežiūros purvinas snukis.
- Oi, Mariau! Nuotaikos Gadintojas , - net aikteliu ir mano linksmą veidą netrukus perkreipia liūdesys. - Aš buvau visai pamiršus.
Kuo puikiausiai žinau, jog širmis supranta, ką aš jaučiu, net jo snukutyje blyskteli nusivylimas. Pati ant savęs pykdama skubiai įgriūnu į gardą ir apsikabinu savo senuką.
- Aš tikrai tikrai to nenorėjau. Bet viskas, susigriebsiu. Nuo šiol bent kartą į savaitę žvilgtelsiu, kaip gyveni, rūpinsiuos tavimi. Atsiprašau. Nuotaikos Gadintojas
Marius tarytum kiek atsileidžia ir šiltai prunkšteli man į kaklą. Pasigavusi jo nosį, stipriai ją pabučiuoju ir ranka perbraukiu žirgo kaktą. Mano Marius. Žirgas, kuris man rūpi labiau už viską. Žirgas, kuris visuomet išliks mano širdyje. Negaliu patikėt, kad šitaip jį apleidau.
Išėjusi iš gardo pasičiumpu šepečių dėžę ir įlindusi į gardą, pradedu savo ilgą valymo procedūrą. Visu pirma gerai išvalau jo papilkėjusį kailį, bei sutvarkau karčius. Tuomet iškrapštau kupinas purvo kanopas ir galiausiai su minkšta kempine kruopščiau nuvalau mažiaus snukutį. Po truputį jis įgauna savo pradinę išvaizdą, o akytėse retkarčiais pasimato vilties spindulėlis.
Baigusi valymo darbus padedu šepečių dėžę vieton, nuo kablio pasičiumpu kantarą su leica ir grįžusi pas savo zuikį, "aprengiu" jį.
- Na gerai, keliausim dabar kelioms dienoms į naująją ganyklą, o tuomet ir nuspręsim, kur gyvensi toliau Meškis , - paniurkiusi senuko nosį plačiai atveriu duris ir mes neskubėdami nukaukšim ilgalaikės ganyklos link.

ŽIRGAS GANYKLOJE IKI 09 - 07
Atgal į viršų Go down
Paulla.
Veterinarė
Paulla.

Pranešimų skaičius : 50

Marius. (RETIRED) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Marius. (RETIRED)   Marius. (RETIRED) EmptyPir. 09 05, 2011 5:53 pm

VETERINARĖS APSILANKYMAS:

Profilaktinė apžiūra - žirgas sveikas.
Suduoti skiepai nuo visų plintančių ligų;
Žirgui suduoti vaistai nuo kirmėlių.

Veterinarė - Paulla.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Marius. (RETIRED) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Marius. (RETIRED)   Marius. (RETIRED) Empty

Atgal į viršų Go down

Marius. (RETIRED)
Atgal į viršų