Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Ivoire Du Rouet

Go down 
AutoriusPranešimas
Slaptukė
Patyręs
Patyręs
Slaptukė

Pranešimų skaičius : 210

Ivoire Du Rouet Empty
RašytiTemos pavadinimas: Ivoire Du Rouet   Ivoire Du Rouet EmptyPen. 09 02, 2011 1:41 pm

Ivoire Du Rouet Ivoirepose

IVOIRE DU ROUET

Žirgo vardas: Ivoire Du Rouet.
Žirgo veislė: Prancūzų jojamasis.
Žirgo amžius: 14 metų.
Žirgo lytis: Eržilas. (licenz.)
Žirgo ūgis ties gogu: 1m75cm
Žirgo raitelis: Francois Mathy JR

Žirgas priklauso man nuo: 2011 ? ?

Žirgo tėvas: Quatoubet du Rouet *** Galoubet A (Alme x Viti) x Milady du Rouet (Quastor x Perle de Norval)
Žirgo motina: Vignette du Rouet *** Narcos II (Fair Play III x Gemini) x Globule (Tigre Rouge x Badine)

Ivoire est entré dans mes écuries à l'âge de 4 ans. Depuis nous avons fait du chemin ensemble : en commençant par une 4 ème place au Championnat du Monde des 7 ans à Lanaken, remportant le GP prestigieux de Madrid, réalisant un double sans faute lors de la célèbre coupe des Nations de Rome, en étant également 2 ème au GP de Monaco.

Ivoire Du Rouet Ivoireingrid

Ivoire - Tai žirgas su kuruo buvo praleistos neitikėtinos akimirkos . Ivoire - tai žirgas kuris išmokė mane skraidyti , skrieti per kliūtis kaip paukščiui . Ivoire - tai mano saulės spindulėlis kuris kiekviena diena šildo mane .
Ivoire tai nuostabus ir nepakartojamas , beveik tobulas ir tikraas angeliukas . Ivoire - žirgas mano gyvenime reiškiantis nemažai .

Žirgo VŽ laimėjimai:
Spoiler:

Ivoire Du Rouet Ivoirepose1

Ivoire Du Rouet Ivoiresj2c0790

Ivoire Du Rouet Mathyrouetssl1rome07

Ivoire Du Rouet Mathyrouet2ssl1rome07

Ivoire Du Rouet Ivoirelanaken2

Paskutinį kartą redagavo Slaptukė, Sk. 01 22, 2012 4:58 pm. Redaguota 2 kartus(ų)
Atgal į viršų Go down
Slaptukė
Patyręs
Patyręs
Slaptukė

Ivoire Du Rouet Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Ivoire Du Rouet   Ivoire Du Rouet EmptySk. 10 23, 2011 9:35 pm

Ateinu pas Ivoiriuką. Žirgas pradeda prunkštauti ir nerimauti. Kaip senai mačiau berniuką. Nuveju visas mintis ir įžengiu pas jį gardan.
- Sveikas berniuk. Kaip manai mums bent kiek pasiseks olimpinėse? - linksmai pasakau . Žirgas iškart pagyvėja, matosi kaip jis nori kaškur dalyvauti .Atsinešu šepečius, lėtais judesiai pravalau eržilo kūną iš abiejų pusių . Tada su minkštu išvalau dulkias. Paimu gremžtuką ir išvalau jo kanopas pilnas nešvarumų. Iššukuoju karčius.
- Seniai bemačiau tave tokį gražuolį. - pasakau ir uždedu jam pobalnį , uždedu balną. Abu patvarkau ir prisegusi pavaržą ją paveržiau. Uždedu kamanas ir susagstau dirželius. Užsidedu pirštinias, užsidedu šalmą ir pasiėmusi steką išsivedu grožį
Atgal į viršų Go down
Slaptukė
Patyręs
Patyręs
Slaptukė

Ivoire Du Rouet Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Ivoire Du Rouet   Ivoire Du Rouet EmptyTr. 11 02, 2011 7:49 pm

Ateinu pas savo dičkį konkūrininką Ivoire. Prieinu prie gardo, žirgas iškišes snukutį jau laukė manes. Ir inventorius čia.
- Labas gražuoli Meškis - pagloščiau žirgo snukutį ir įžengiau pas jį į gardą.
Nieko nelaukdama, greitai prašukavau jo kailį ir uždėjau ant jo pobalnį, o ant pobalnio balną. Žirgas keistai žiūri į mane.
- Aš tingiu ką nors daryti taigi mes greitai. - nusišypsau žirgui.
Prisegu pavaržą ir ją suveržiu. Uždedu kamanas ir susagstau dirželius. Dar prisiminiau ir greitai pravaliau žirgo kanopas, ant jų uždėjau apsaugas.
Išėjom.

Gryžome. Nubalnojau žirgą ir įvedžiau į jo gardą.
- Tikuosi mums pasiseks. - pasakiau jam ir padaviau kelis obuoliukus. Dar kartelį prašukavau žirgą o tada išėjau
Atgal į viršų Go down
Slaptukė
Patyręs
Patyręs
Slaptukė

Ivoire Du Rouet Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Ivoire Du Rouet   Ivoire Du Rouet EmptyPir. 01 23, 2012 5:36 pm

Atpėdinu iki Ivoire gardo. Žirgelis ilsėjosi. Tyliai pravėriau gardo duris ir įžengiau vidun.
- Sveikas gražuoli. - tyliai prieinu prie jo ir pakišu skanėstą. Šis iškart pasidaro gyvingesnis ir paima skanėstą.
- Ką pensininkas? - paploju žirgui per kaklą.
atsinešu šepečių dėžę. Išsitraukiu kietą ir minkštą šepečius ir lėtai pradedu valyti žirgą.
Iššukavus Ivoire kailį išsitraukiu gremžtuką ir išvalau kanopas. Užbintuoju kojas. Iššukuoju rudus žirgo karčius. Sudedu visus daiktus atgal. Uždedu ant žirgo poponą. Tada uždedu kantarą ir prisegu leicą.
- Keliaujam pupulį. - paglostau žirgą ir mes išeiname.

ŽIRGAS GANYKLOJE IKI 2012.01.30
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Ivoire Du Rouet Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Ivoire Du Rouet   Ivoire Du Rouet Empty

Atgal į viršų Go down

Ivoire Du Rouet
Atgal į viršų 
Puslapis 11