Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Dialed In (Sav.Frutella)

Go down 
3 posters
AutoriusPranešimas
Frutella.
Lenktynių trenerė
Frutella.

Pranešimų skaičius : 163

Dialed In (Sav.Frutella) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Dialed In (Sav.Frutella)   Dialed In (Sav.Frutella) EmptyPen. 09 02, 2011 6:58 pm

Dialed In (Sav.Frutella) I83_7
DIALED IN
Informacija apie žirgą:
Žirgo veislė: Anglų grynakraujis
Žirgo lytis: eržilas
Žirgo gimimo data: 2008 metų vasario 6d.
Žirgo paskirtis: Lygiosios lenktynės
Žirgo kilmės linija: Mineshaft (A.P.Indy) x Miss Doolitle (Storm Cat)
Žirgo man priklauso nuo: 2011.05.11

Dialed In (Sav.Frutella) I83_DialedIN2

Dialed In, sužavėjo mane savo stiprumu. Savo apimtimis ir raumenynu. Dar būdamas dvimetis, nestartuojantis eržilas jau atrodė kaip apjotas, raumenyną susikrovęs žirgas. Dialed In kovotojas iki paskutinio šuolio, bėgs į priekį tol kol laimės, nemėgstantis pasiduoti ir darantis viską, kad tik pasiektų geriausią rezultatą. Tikiuos jojant šį nuostabų bėrį patirti daug smagių akimirkų ir gerai praleisti laiką. -Ruffian-

Dialed In (Sav.Frutella) I83_188659_156971091028399_100001465288729_344821_264067_n

ŽIRGO PASIEKIMAI:
2010.11.12 Maiden Special Weight 1st
2011.01.30 Holy Bull S. (GR3) 1st
2011.03.06 Allowance 2nd
2011.04.03 Florida Derby (GR1) 1st
2011.05.07 Kentucky Derby (GR1) 8th

VŽ PASIEKIMAI:
Nėra

Prie žirgo gardo:
Spoiler:

Dialed In (Sav.Frutella) I83_450887

Paskutinį kartą redagavo Frutella., Št. 10 01, 2011 12:42 pm. Redaguota 2 kartus(ų)
Atgal į viršų Go down
Frutella.
Lenktynių trenerė
Frutella.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Dialed In (Sav.Frutella)   Dialed In (Sav.Frutella) EmptyŠt. 09 03, 2011 3:39 pm

Parsivedusi savo gražuolį į arklides iškart lepinu prisirišdama prie rasteškių. Duodu skanėstą, tada nuimu visą transportinį inventorių ir nuvalydama kailį.
- Štai čia, juodi, mes gyvensim. Ž Tikiuosi praleisim čia daug ir smagių akimirkų.Razz
Paglostau kaklą, iškrapštau kanopas, jas ištepu. Kojas ištrinu šaldančiu tepaliuku, po to kojas apvynioju bintais, kad Dialis nenulaižytų tepalo, kadangi jis jį laabai mėgsta :D o ir šiaip, nieko apkramtyti ar nulaižyti neatsisako..
Sutvarkiusio juodį įvedu gardan, nuimu kantarą, pakštėliu nosiukan ir palieku skanauti obuolių lovyje. Uždarau gardą, kantarą su virve pakabinu, o visą kitą likusį inventorių išsinešu.
Atgal į viršų Go down
Frutella.
Lenktynių trenerė
Frutella.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Dialed In (Sav.Frutella)   Dialed In (Sav.Frutella) EmptySk. 09 04, 2011 2:16 pm

Per pietus ateinu pas savo i'D'ealą (sun). Nešina šepečių dėže bei skanėstais - įeinu į gardą.
- Laaaaaabas, meškuti. Meškis
Pasidedu dėžę prie durų, skanėstus paduodu ir kol juodis skanauja apžiūriu jo kūną, ar tik nebus kur susižeidęs.
- Na, ne. Sveikas, kaip ridikas, mana beždžionėlė. Twisted Evil
Pakasau Dialiui paausį, nes jam tai labai patinka ir atsidarau dėžę šepečių, išsitraukiu kietąjį bei ilgų šerių šepetį. Su kietuoju nutrinu purvus, o su ilgųjų šerių šepečiu nubraukiu likusius nešvarumus. Gerai nuvalau žirgo kūną, iškrapštau kanopas, iššukuoju karčius bei uodegą. Iš dėžės išimu pilkus bintus, juos užvynioju ant kojų, Dialis kažkaip keistai nužiūri mane, grybšteli į rankovę, o man sumojus ranka nusuka galvą.
- Nežiūrėk tu taip išsprogdinęs tas savo akis Razz Dirbsim šiandien, niekur nedingsi. Hugas
Išnešu dėžę ir uždariusi gardo duris, nukulniuoju į balninę susirinkti inventoriaus. Po 5 minučių grįžtu, Dialed lauke manęs iškišęs savo juodą nosiuką prie lovio esančiame langelyje. Priėjus švelniai sužnybiu į nosį, juodis atsitraukia, o aš pasiėmusi daiktus įeinu į gardą. Pasikamanoju jį, tuomet uždedu pobalnį, žele ir balną, priveržiu jį. Išsivedu juodį, užsidedu treniruočių striukytę, tokią ploną ir užšoku, susitvarkau balne ir išeinam.

Po treniruotės..

Abu nusikalę grįžtame į arklidę, koja po kojos ir prie gardo nušoku. Nusegu pavaržą, ją permetu per balną ir viską nuimu, paguldau prie gardo durų. Nuvynioju bintus, tuomet nusivedu juodį iki prausyklos, ten nusiprausiam kojas ir grįžtame atgal. Prie gardo sutvarkau kanopas, ištepu kojas ir užvynioju bintus. Įvedu gražuolį gardan, nuimu kamanas ir pakštėliu į žanduką.
- Iki kito karto, braške. ❤
Išėjusi iš gardo uždarau gardo duris, į lovį įberiu porą morkų, ant gardo pakabinu lentelę "žirgą lepinti skanėstais griežtai DRAUDŽIAMA!", kad žmonės atėję į arklides neprišertų ko nereikia ir susirinkusi šmutkes išeinu į balninę.
Atgal į viršų Go down
Etiketė.
Kalvė
Etiketė.

Pranešimų skaičius : 111

RašytiTemos pavadinimas: Re: Dialed In (Sav.Frutella)   Dialed In (Sav.Frutella) EmptySk. 09 04, 2011 10:19 pm

Kalvės paslaugos.
Spoiler:
Jūsų kalvė, Etiketė.*
Atgal į viršų Go down
Paulla.
Veterinarė
Paulla.

Pranešimų skaičius : 50

RašytiTemos pavadinimas: Re: Dialed In (Sav.Frutella)   Dialed In (Sav.Frutella) EmptyPir. 09 05, 2011 5:55 pm

VETERINARĖS APSILANKYMAS:

Profilaktinė apžiūra - žirgas sveikas.
Suduoti skiepai nuo visų plintančių ligų;
Žirgui suduoti vaistai nuo kirmėlių.

Veterinarė - Paulla.
Atgal į viršų Go down
Frutella.
Lenktynių trenerė
Frutella.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Dialed In (Sav.Frutella)   Dialed In (Sav.Frutella) EmptyŠt. 09 17, 2011 11:48 am

Ateinu pas Dialed, kartu su savo grūme, Lina. Įeinu į gardą, uždedu eržiliokui kantarą ir išvedu anapus, paduodu jį į Linos rankas. Kol Lina prisisegusi valo Dialed, aš paimu šakę ir garde, visas pjuvenas sustumiu į viduriuką, kad grįžęs po treniruotės, juodis galėtų išsivolioti minkštai. Lina jau baigia valyti kanopas ir beliks tik pasibalnoti juodį, aš tuo metu, kol jin viską baiginėja į žirgo lovį įberiu du kaušus avižų su sėlenomis, įberiu skanėstų ananasų skonio bei papildų, dėl kailio. Išeinu iš gardo, žirgui ant kojų uždedu apsaugas, o grūmė viską padaro daugiau už mane. Pabalnoja man meškį, o aš užsidedu šalmą ir užšoku, visi drauge judam į hipodromą.

- - -

Po treniruotės grįžtame į arklides, nušoku nuo Dialed ir įduodu jį Linai.
- Atiaa, juodi. Meškis
Nueinu į Administraciją, nes laukia žmonės, o grūmė sutvarko mano arkliuką. Nubalnoja, nuvalo ir pastato gardan įteikusi skaniuką.
Atgal į viršų Go down
Frutella.
Lenktynių trenerė
Frutella.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Dialed In (Sav.Frutella)   Dialed In (Sav.Frutella) EmptySk. 10 02, 2011 3:40 pm

Nešdama treniruočių inventorių keliauju pas savo mylimą zuikį - Dialed. Visą inventorių pasidedu prie gardo, pasiimu kantarą ir įeinu gardan. Pasisveikinusi su savo meškiuku uždedu kantarą ir išvedu į gardo kitą pusę, ten prisegu ir pradedu valyti. Pirmiausiai kietais šepečiais nušukuoju purvus, tuomet su švelniu šepečiu nubraukiu dulkes. Kadangi ant šiknos liko nemažai dulkių pasiimu merliuką, jį sušlapinu ir nubraukiu tas visas dulkes, Dialis suraukia šikną, matyt nepatiko jam šlapia idėja.
- Naaaaa tik baaik. hehe O tai tuoj išmaudysiu tave.
Dialis surimtėja, atsipalaiduoja tik su kanopa padaužo į duris. Trinkteliu per šikną, iškrapštau kanopas, iššukuoju karčius bei uodegą. Ant žirgo kojų užvynioju bintus, ant nugaros uždedu pobalnį su karūnėle, uždedu žele ir balną, martingalą ir kamanas. Viską susegioju, užšoku ir išjojam.

- * - * - * - * - * - * - * - * - * -

Kartu su saulės spinduliukais grįžtame į arklidę, kartu su mumis eina Lina, padės jin man susitvarkyti paskutinį arkliuką.
- Lina, eik pradėk tvarkyti Warum'ą, aš dar Dialed dušu pavaišinsiu. lol
Nusijuokusi patapšnoju savąjam kompanionui per petį, prie pat gardo perbraukiu ranka per karčius ir nušoku, atsegu pavaržą ir nuimu visą mantą, paguldau. Nuvynioju bintus, iškrapštau kanopas, sušluoju į gardą purvus. Kamanas keičiam į kantarą, prisegu leicą ir išsivedu arkliuką į prausyklą, po kurios vėl grįžtame prie gardo, įvedu Dilį gardan, nuimu kantarą ir paglostau kaktą, pakutenu nosiuką.
- Čiau, berniuk. Iki kito karto. bušiuks
Eržilėnas sugugena, lyg atsisveikinęs su manimi būtų, net širdį paglosto. Uždarau gardo duris, susidedu mantą ir nueinu į balninę.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Dialed In (Sav.Frutella)   Dialed In (Sav.Frutella) Empty

Atgal į viršų Go down

Dialed In (Sav.Frutella)
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Warum Nicht FRH (Sav.Frutella)