Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Pasiūlymai.

Go down 
+9
Ruby ♥
Ice.
Etiketė.
Slaptukė
Lisa*
kammi
Elektra
Frutella.
Gint.
13 posters
Pereiti prie : 1, 2  Next
AutoriusPranešimas
Gint.
Direktorė
Gint.

Pranešimų skaičius : 347

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptyPir. 08 29, 2011 5:14 pm

Jūsų pasiūlymai dėl parodų, ar kitokių renginių.
Atgal į viršų Go down
Gint.
Direktorė
Gint.

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptyŠt. 10 01, 2011 9:56 am

Iškilo problema. Per nesusipratimą Parabolės žirgyne turės vykti VŽ Olimpinių žaidynių konkūro varžybos, ir dabar reikia jūsų patarimų, ką daryti su kieminėmis konkūro varžybomis. Palikti jas, daryt kartu su Olimpinėmis, ar kuriam laikui uždaryt registraciją, o Olimpinėms pasibaigus vėl ją atidaryt, ir laukt rašinių ? Nesinori nieko nuskriaust, bet įdomiai atrodys, jei vienu metu viename žirgyne vyks dvi konkūro varžybos, tad ir klausiu jūsų, dalyvaujančių kieminėse varžybose, nuomonių.
Atgal į viršų Go down
Frutella.
Lenktynių trenerė
Frutella.

Pranešimų skaičius : 163

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptyŠt. 10 01, 2011 10:13 am

Tegul vyskta tos ir tos. Nes visgi yra kieminės ir Olimpinės, jos gi skiriasi, kaip diena ir naktis:)
Atgal į viršų Go down
Elektra
Odontologė
Elektra

Pranešimų skaičius : 86

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptyŠt. 10 01, 2011 6:16 pm

Pritariu Frut. Aš bent jau dalyvausiu tik vienose, tad baisiai nenoriu laukt, kol Olimpinės baigsis :/
Atgal į viršų Go down
kammi
Bankininkė
kammi

Pranešimų skaičius : 84

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptyŠt. 10 01, 2011 6:43 pm

Aha aš irgi tik kieminėse dalyvausiu ,tegu vyksta abejos gi nieko baisaus nenutiks ;)
Atgal į viršų Go down
Lisa*
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Lisa*

Pranešimų skaičius : 52

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptyŠt. 10 01, 2011 8:03 pm

Gint. rašo:
Iškilo problema. Per nesusipratimą Parabolės žirgyne turės vykti VŽ Olimpinių žaidynių konkūro varžybos
Kaip suprast? TURĖS? Kas taip pasakė?
Atgal į viršų Go down
Frutella.
Lenktynių trenerė
Frutella.

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptyŠt. 10 01, 2011 8:33 pm

Vat mane irgi tas sudomino, tik neprisiryžau paklaust.:D
Atgal į viršų Go down
Gint.
Direktorė
Gint.

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptyŠt. 10 01, 2011 8:59 pm

Atrašiau abiems į pm. :}
Atgal į viršų Go down
Slaptukė
Patyręs
Patyręs
Slaptukė

Pranešimų skaičius : 210

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptySk. 10 16, 2011 9:51 pm

Žėkit , turiu kelis pasiūlymus dėl parodų jei jūs norėtumėt :
::Raumeningausias žirgas - nuotraukoje turėtu matytis žirgo raumenys ir pnš
::Aš - linksmas - nuotraukoje būti žirgas darantis linksmas grimasas ar kokius judesius .

Jeigu norite bent vienos iš šitų oarodų sakykite
Atgal į viršų Go down
Lisa*
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Lisa*

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptyPir. 10 17, 2011 10:28 am

Aš tai siūlau padaryt KUO GREIČIAU jums registraciją į Olimpines, konkūrą. Nes kaip matėt,o gal ir nematėt, į išjodinėjimą registracija jau paskelbta. Arba aš pati savivaliaut pradėsiu. :DD o niekas to nenori, bet toks įspūdis susidaro, kad čia tik man vienai reikia tų Olimpinių. Norėčiau šiandien jau registraciją pamatyt. :) už visą tarybą VŽ šneku.
Atgal į viršų Go down
Gint.
Direktorė
Gint.

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptySk. 10 30, 2011 4:06 pm

Gal pasiūlymų/sumanymu/norų turit dėl veiklos ? Pasiūlymai. 2726894320
Atgal į viršų Go down
Etiketė.
Kalvė
Etiketė.

Pranešimų skaičius : 111

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptySk. 10 30, 2011 7:08 pm

Šiaip galima kokią parodą surengti, nes registracija į varžybas yra. Bet kad galva tuščia ir idėjų nelabai turiu ;// Tokios banalios, bet pasiūlysiu. Pvz "Gražiausias eržilas/kumelė/kastratas" ar kažkas pan. Arba "Įpusėjus rudeniui". :?
Atgal į viršų Go down
Lisa*
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Lisa*

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptyPir. 10 31, 2011 10:34 pm

Aš tai jums siūlau nepasišiukšlint ir padaryt konkūro pradžią, įdėt maršrutą.. Frut gi baigės tos tavo lenktynės, gal surasi pusvalanduką schemai papaišyt ir sudėt? Nes atostogos nelauks kol pailsėsi. :DD vistiek paskui dauguma nemanau, kad ras laiko rašyt tuos rašinius, o jei ir ras, tai nusitemps viskas iki kitų metų. Pamatysit. Now or never. Jei apsiėmėt, tai padarykit. :D nestrojinsiu amžinai jūsų. :D jauskit atsakomybės nors trupinuką. :3
Atgal į viršų Go down
Ice.
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Ice.

Pranešimų skaičius : 51

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptyKv. 11 03, 2011 9:23 pm

Jau lapkričio trečia. Teoriškai rašiniai turėtų būti susiusti iki lapkričio vienuoliktos. Tačiau dabar net maršrutu padarytu nekvepia. Jūsų trys, vžiečių kurie gali padėt dar daugiau. Jeigu reikia paprašykit pagalbos su maršrutu, nes kaip matau Frutella išvykus. Vienu žodžiu pasistenkit padaryt tą pradžią, jei jau apsiemėt vienu iš svarbiausių vž renginių. Tiesiog pasistenkit.
Atgal į viršų Go down
Ruby ♥
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Ruby ♥

Pranešimų skaičius : 32

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptyŠt. 11 05, 2011 12:06 pm

Jokio atsiliepimo :) Nei bu nei me. nenorit nereikia - atsiras, kas norės surengti savo žirgyne šitas varžybas. Nes dabar jokios iniciatyvos, nei pagalbos prašyt nei ką, tiesiog tyla. Pasiūlymai. 2726894320
Atgal į viršų Go down
Gint.
Direktorė
Gint.

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptyŠt. 11 05, 2011 12:55 pm

Įdėsim mes tą maršrutą, tiesiog aš sergu, tai po 15min prie pc galva plyšta, o Leey. užimta yra. Dar galvojau, kad padarysim patys tą maršrutą, bet žiūriu kad visiškas šlamštas gaunas, tai prašysiu ko nors.
Atgal į viršų Go down
Ruby ♥
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Ruby ♥

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptyŠt. 11 05, 2011 1:21 pm

Oki, tik nebetempkit labai.. kriukriu
Atgal į viršų Go down
Lisa*
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Lisa*

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptyŠt. 11 05, 2011 4:07 pm

Aš perkelsiu į Estorilą, duosiu pradžią, adminės pabaigs. :) tik pasakykit ar apsiimsit ar ne, nes užtempėt nežmoniškai.
Atgal į viršų Go down
Frutella.
Lenktynių trenerė
Frutella.

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptySk. 11 06, 2011 9:15 pm

Nu blm, aš išvis prie kompo porą dienų buvau, kai buvau išvykus, nebestrojinkit. Nenumirsit jei tas maršrutas bus įdėtas dieną vėliau nei jūs įkėlėt. Išvis, baikit gąsdint, nepatinka kelkit į kitą žirgyną ir darykit ką jūs norit, tai, kad jūs prie kompo sėdit ir neturit ką veikt, nereiškia, kad aš, Gint ar Leey irgi neturi. Grįžau, susitvarkau viską ir susidėlioju į vietas REALIAME gyvenime, o po to į vž. nenorėsit siųst rašinių tai čia jau jūsų problema, ne mano ar ne kitų. NERVINAT.
Atgal į viršų Go down
Lisa*
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Lisa*

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptySk. 11 06, 2011 9:26 pm

Uoj kokia aš ne isterikė, ania? Ne mes kaltos, kad tau REALIAME gyvenime problemų netrūksta. Nueik padaužyk galvą į sieną, gal geriau pasidarys. Gal išvis nepainiok VŽ su REALIU gyvenimu, captain obvious? Nu ir nukelsim į Estorilą, kur yra adminės, kurios pradėjusios pabaigia ir nevaro ant kitų dėl nepasisekusio gyvenimo. :)
Atgal į viršų Go down
Etiketė.
Kalvė
Etiketė.

Pranešimų skaičius : 111

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptySk. 11 06, 2011 10:45 pm

Nemanau kad čia kažkas ant kažko varo. Tiesiog pasakė, kad užsiėmusi yra. Taip pat tikrai žinau, kad Leey taipogi laiko nelabai turi, tai nereik čia varyt. Nepradėkim ginčų. Įkels tą maršrutą keliom dienom vėliau ir nemanau kad nuo to tikrai pasidarys blogiau.
Atgal į viršų Go down
Ruby ♥
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Ruby ♥

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptySk. 11 06, 2011 11:07 pm

Išvis ko čia pyktis ir juolab pykt. Paskubinom - pasireiškė didžiausias postas... Aš asmeniškai nenorėčiau čia matyt nei grasinimų perkelt kitur, nei varymų, kad kažkas turi daugiau laiko nei kita. Pačios žinot apie kurias šneku.
Pasistenkit tik viską šiemet dar padaryt :) ta prasme su rašinių siuntimu, balsavimu ir rezultatų paskelbimu. Galbūt kažkuriai kitai daliai tada skirkit mažiau laiko, žodžiu tik pasiūlau čia :) Bet dirbkit..
Atgal į viršų Go down
Chanzy
Naujokas
Naujokas
Chanzy

Pranešimų skaičius : 29

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptySk. 11 06, 2011 11:10 pm

Tiesą pasakius, kad ir kaip bebūtų, jeigu jau apsiėmėt padaryti tokį renginį - tai suraskit pusvalanduką kitą ir padarykit, arba tada jau neimkit.. Nes mes irgi ne visi prie kompiuterių gyvenam , kad per dieną parašytumėm rašinius tokioms varžyboms. Taip, žinau, visi mes čia gyvenimų ir bėdų turim (jau kas kas, o aš tai tikrai žinau), bet nu sorry.. Reikia kartais ir atsakomybės. VŽ čia niekas, palyginus su ateitim, jei atsakimybės jausmo neišsiugdysit. Pykit nepykit, bet šito jausmo Jums labai labai trūksta. :}
Juo labiau - neliekit pykčio lygioj vietoj. Taip, kažkas subarė, kad neatliekant pareigų, nu bet c'mon, kas kaltas, kad jų neatliekat? Ar tas, kas paskubino atlikti? Retorinis klausimas.

Šiaip.. ši situacija tikrai turėtų nemažai ko išmokyti. Jeigu sugebėsit,žinoma, į ją pažvelgti be kažkokių asmeninių ambicijų, antipatijų, simpatijų ir dar viso ko.
Atgal į viršų Go down
Gint.
Direktorė
Gint.

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptyAntr. 12 27, 2011 8:30 pm

Panos, gal turit pasiūlymų dėl veiklos ? Arba .. ar kas būtų už jei surengtumėm kiemines varžybėles ? Lengvas išjodinėjimo ar konkūro ? (nors man konkūro dabar visai nesinori, noriu išjodinėjimo :D) Labai labai atsakymų lauksiu, ir kuo greičiau nuspręsim, tuo geriau. Taip
Atgal į viršų Go down
Eifell<3
Aktyvus narys
Aktyvus narys
Eifell<3

Pranešimų skaičius : 107

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. EmptyAntr. 12 27, 2011 8:42 pm

Visai būtų fainai kieminias išjodinėjimo, kadangi jau tiką buvo Satine konkūro tai neįomu kopint :DDD. Išjodinėjimo Kieminias :D! Ž
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Pasiūlymai. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pasiūlymai.   Pasiūlymai. Empty

Atgal į viršų Go down

Pasiūlymai.
Atgal į viršų 
Puslapis 12Pereiti prie : 1, 2  Next