Autorius | Pranešimas |
---|
Slaptukė Patyręs
Pranešimų skaičius : 210 Join date : 2011-08-31 Miestas : Kaunas Age : 24
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai. Antr. 12 27, 2011 8:49 pm | |
| O jums jau aplamai neatsibodo varžybos? Rengiat, o paskui pykstat kai rašinius neatsiunčia | |
|
| |
Gint. Direktorė
Pranešimų skaičius : 347 Join date : 2011-08-29 Miestas : Vilnius.
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai. Antr. 12 27, 2011 9:07 pm | |
| Man - ne. :D Bet juk reik ką nors rengt, nes čia ties poponų parodos pabaigimu jei nieko daugiau nerengsim, ar galų gale kitos nepradės judint saviškių keturkojų, tai ir žirgynui netolima ateitis nusimato, taip kad .. nu nežinau, jums spręst viską. | |
|
| |
Gint. Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai. Tr. 12 28, 2011 10:55 pm | |
| Žodžiu. Pasėdėjau viena kampe, pamįslyjau, ir išmįslyjau vieną renginuką. Nežinau ar visiems patiks, ir ar kas dalyvaus, tad nu būkit geri, prašaaaau, pakomentuokit. Taigis, esmė kame: turbūt visi turi susikūrę po savo temą ASN 'Personažai' forume, ir visi turi susikūrę personažo atvaizdą. Šio renginio I ture būtų sugretinama žirgo profilio ir personažo nuotraukos, ir vertinamos pagal pačio dueto grožį, II ture duetai jau bus renkami pagal rezultatus, pasiekimus VŽ pasaulyje, o dėl III turo dar nieko nesugalvojau. :D pagavot kampą ? | |
|
| |
Eifell<3 Aktyvus narys
Pranešimų skaičius : 107 Join date : 2011-11-09 Miestas : Vilnius Age : 25
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai. Tr. 12 28, 2011 11:14 pm | |
| JO, bet šiaip nesamonė, nes jeigu tavo žirgas nieko nėra pasiekias tai negali dalyvauti, o tokių manau ažai užsiregistruos kurie jau yra pilna visokiausiu prizų pasiekia ir nebus labai aktyvūs balsavime, nes kaip patsebėjau, tai užsiregistruoti pirmi, o balsuoti - reikia ilginti laiką. | |
|
| |
Miniracing. Įsijaučiantis
Pranešimų skaičius : 57 Join date : 2011-10-25
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai. Kv. 12 29, 2011 11:22 am | |
| O aš norėčiau tiesiog elementarių, paprastų varžybų... Tiesiog, kad ir vėl konkūro, ar tai išjodinėjimo... Bet varžybų. :) | |
|
| |
Ruby ♥ Įsijaučiantis
Pranešimų skaičius : 32 Join date : 2011-09-02
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai. Kv. 12 29, 2011 2:01 pm | |
| Man tai labai faina Gint mintis ;) Nesupratau, ką Eifell savo postu norėjo pasakyt :D | |
|
| |
Dream. Raštininkė
Pranešimų skaičius : 110 Join date : 2011-08-29 Miestas : Vilnius
| |
| |
Gint. Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai. Pen. 12 30, 2011 11:44 am | |
| Kaip čia paprasčiausiau paaiškinus .. Žodžiu, jei renkam geriausią duetą, tai II ture vertint reikės pagal tai, kaip duetas 'susijojęs'. Nu tai vienas gali spręst tai pagal varžybų rezultatus, kitas kad ir pagal kokias treniruotes, jų skaičių, kiekvienas turi savo pasirinkimą. :) | |
|
| |
Ruby ♥ Įsijaučiantis
Pranešimų skaičius : 32 Join date : 2011-09-02
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai. Pen. 12 30, 2011 12:58 pm | |
| Aišku, draudžiama yra dalyvauti visiems varžybose, todėl tik "elitas" dalyvauja? :DD O Gint. mintis paskutiniu postu tikrai faina, nes manau kur kas labiau viskas treniruotėse matosi, kai aprašai drąsiai viska nebijodama, kad bus numašami balai :) | |
|
| |
Dream. Raštininkė
Pranešimų skaičius : 110 Join date : 2011-08-29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai. Pen. 12 30, 2011 1:05 pm | |
| Ruby , ko viską juodom spalvom matyt reik. Aš gi nesakiau, kad draudžiama, tiesiog manau, jog būtent šis renginys būtų "elitui", na nes logiškai pamąsčius kokie šansai yra laimėti kažkam, kad VŽ prieš pusę metų atrado, prieš tą, kuris jau čia keletą metelių ir visi jį žino. O, Gint, jeigu čia viskas pagal tai, tada aš tikrai už. | |
|
| |
Lisa* Įsijaučiantis
Pranešimų skaičius : 52 Join date : 2011-09-01
| |
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai. | |
| |
|
| |
| Pasiūlymai. | |