Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS

Go down 
+4
Ice.
Etiketė.
Slaptukė
Gint.
8 posters
AutoriusPranešimas
Gint.
Direktorė
Gint.

Pranešimų skaičius : 347

Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS Empty
RašytiTemos pavadinimas: Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS   Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS EmptyPen. 01 20, 2012 9:02 pm

Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS Warhorsemovieimage02

APŽVALGA

Prabėgus 2011 metams, pačioje 2012 metų pradžioje atidarau naują renginį - Geriausiojo 2011 metų dueto rinkimus. Kaip jau ir buvo parašyta pasiūlymų temoje, šis renginys nebus šiaip greita parodėlė - visas renginys susidės iš III turų, kol galų gale išrinksime duetą, vertą Geriausiųjų titulo. O dabar, visų III turų turinys:

I TURAS.

Duetai renkami pagal raitelio ir žirgo suderinamumą iš nuotraukų. Raitelio nuotrauka imama iš personažo temos ASN forume, arba susikurta kokiam nors žaidime (pvz.: Stardoll, etc.) Nuotraukoje žmogus turi matytis iš priekio, nuo galvos iki krūtinės.

II TURAS.

Duetai renkami pagal pasiekimus virtualiame pasaulyje. Tai gali būti ne tik varžybų rezultatai, bet ir treniruočių skaičius, taip pat galima balsuoti ir pagal tai, kiek laiko duetas kartu.

III TURAS.

Paskutinysis turas. Jame duetas bus vertinamas pagal susijojimą. Tą galima spręsti taip pat pagal du dalykus: rašinius varžyboms ir treniruočių aprašymus.

BALSAVIMAS

Į šį turą pateko 8 duetai, surinkę 9 ar daugiau jūsų balsų. Šiame ture reikės išrinkti 4 duetus, jūsų manymu labiausiai vertus Geriausiųjų titulo. Balsuojam SĄŽININGAI, savo sprendimą PAKOMENTUOJAM. Balsuojant pasitelkite reitingų lenteles, žirgų gardus. Primenu, jog renkame duetus, geriausiai pasirodžiusius būtent 2011 metais. Balsavimas tęsis iki 2012/01/27.

DUETAI

1 duetas: Ice. ir UNO Donna Unique ;

2 duetas: Slaptukė ir Brethren ;

3 duetas: Lisa* ir Mucho Macho Man ;

4 duetas: Gint. ir Augustin OLD ;

5 duetas: Etiketė ir Charatan W ;

6 duetas: Paulla. ir Coupe de Coeur ;

7 duetas: Chanzy ir La Perseval ;

8 duetas: Ruby ♥ ir Animal Kingdom.
Atgal į viršų Go down
Slaptukė
Patyręs
Patyręs
Slaptukė

Pranešimų skaičius : 210

RašytiTemos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS   Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS EmptyPen. 01 20, 2012 10:18 pm

1 duetas: Ice. ir UNO Donna Unique ;Nes tai daug pasiekias duetas, tikrai matosi, kad abi gerai sutaria.
3 duetas: Lisa* ir Mucho Macho Man ; Abu nemažai pasiekia, daug kur Lisa (keik pastebėjau) būtent su šiuo žirgu dalyvauja parodose.
7 duetas: Chanzy ir La Perseval ; Turbūt labiausiai geriausio dueto titulo vertas duetas. Tiek pasiekta i riš pranešimų matos, kad Chanzy ši kumelė reiškia daug ką.
8 duetas: Ruby ♥ ir Animal Kingdom: Daug pasiekias duetas. Ir šeip mano manymų abu labai panašūs
Atgal į viršų Go down
Etiketė.
Kalvė
Etiketė.

Pranešimų skaičius : 111

RašytiTemos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS   Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS EmptyPen. 01 20, 2012 11:07 pm

6 duetas: Paulla. ir Coupe de Coeur ; vien jau gardą peržiūrėjus galima pasakyti, kad tikrai nusipelnėt vadintis geriausiu duetu. Labai daug pasiekę, nerealiai bendraujantys, matosi kad Paula labai prie jo prisirišusi ir jį labai myli Meškis
7 duetas: Chanzy ir La Perseval ; jau žiloj senovėj suėjęs duetas. Kaip sulipo, taip ir gyvuoja. Per amžius amen :D Mano manymu pati mylimiausia Chazės kumelytė, tikrai nemažai pasiekusios, dirbat šauniai. Nusipelnėt šio vardo. Tikrai tikrai :))
8 duetas: Ruby ♥️ ir Animal Kingdom ; manau visi net neabejoja, kad Jūs - dar vienas puikus duetas, kuris nusipelnė šio vardo. Nuopelnų kartu turit begales, varžybose pirmaujat, matosi kad tai tavo turbūt mylimiausias žirgelis, nes pagrinde visur su juo rodotės varžybose :) Žodžiu superinis duetas :)
3 duetas: Lisa* ir Mucho Macho Man ; taip pat labai daug pasiekę varžybinėje aikštelėje, šiuo atveju hipodrome ir aišku parodose. Labai ilgai kartu, neišskiriami :D Šaunuoliai, sėkmės ateity :)

Paskutinį kartą redagavo Etiketė., Št. 01 21, 2012 11:12 am. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Gint.
Direktorė
Gint.

Pranešimų skaičius : 347

RašytiTemos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS   Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS EmptyPen. 01 20, 2012 11:18 pm

Etikete, dar vieno dueto trūksta. :)
Atgal į viršų Go down
Ice.
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Ice.

Pranešimų skaičius : 51

RašytiTemos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS   Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS EmptyŠt. 01 21, 2012 12:13 pm

Ruby ir AK - Puikiai sutarintis duetas, galo nematyt.
Lisa ir MMM - Puikiai sutariantis duetas.
Chanzy ir Perseval - sutariat puikiai.
Gint ir Augustin. - Taip pat gražus duetas.

Labai sorry kad taip trumpai, negaliu ilgiau aprašyt.
Atgal į viršų Go down
Ruby ♥
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Ruby ♥

Pranešimų skaičius : 32

RašytiTemos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS   Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS EmptyŠt. 01 21, 2012 1:01 pm

6 duetas: Paulla. ir Coupe de Coeur - čia vienas iš tų atvejų, kai būną jog galvoji apie kurį nors vž narį ir iškart žirgas tam tikras akyse.. Nu tiesiog Paulla iškart su Coupe asocijuojasi.

1 duetas: Ice. ir UNO Donna Unique - gal pasiekimų ir nėra labai daug, bet kaip išjodinėjimo tai pakankamai + dar postų skaičius garde tikrai įspūdingas, matosi, kad limpa šita kumelė Icei.

3 duetas: Lisa* ir Mucho Macho Man - keisčiausiai, kad žirgas su kuriuo daugiausiai rodosi Lisa yra ne išjodinėjimo, o lenktyninis :) jau ilgokai turi šitą kumeliuką ir labai gražus duetas yra.

7 duetas: Chanzy ir La Perseval - pasirodymų 2011 metais nelabai buvo, bet visgi kumelaitė buvo gerai prižiūrima visada, visad Chanzy pas ją lankėsi, todėl visą laiką išliksit man pavyzdiniu duetu.
Atgal į viršų Go down
Chanzy
Naujokas
Naujokas
Chanzy

Pranešimų skaičius : 29

RašytiTemos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS   Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS EmptyŠt. 01 21, 2012 6:41 pm

1 duetas: Ice. ir UNO Donna Unique - tikrai labai šaunus duetas, vienas gražiausių man. Ir šiaip, jaučiasi, kad tinkat, patinkat ir sulimpat. :}

3 duetas: Lisa* ir Mucho Macho Man - toks jaukus duetas esat, visad šmaikštūs pranešimai ir nėra nuobodulio; ir startai jūsų žavingi. Žodžiu, tiesiog mielučiai esat. :}

6 duetas: Paulla. ir Coupe de Coeur - Laabaaai daug pasiekęs duetas, bent mano nuomone, ir toks prestižinis. :}

8 duetas: Ruby ♥ ir Animal Kingdom - ką čia labai bepridursi.. Ruby, neįsivaizduoju Tavęs be šio žirgo. :}

P.S. Atsiprašau dėl trumpumo, jeigu kam kyla klausimų - drąsiai rašom. :}
Atgal į viršų Go down
Lisa*
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Lisa*

Pranešimų skaičius : 52

RašytiTemos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS   Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS EmptySk. 01 22, 2012 12:20 pm

1 duetas: Ice su UNO Donna Unique - nes aiškiai matosi, kad mylimiausias išjodinėtojas, tiek postų, tiek varžybų.. Tikrai vertos nugalėt.
8 duetas: Ruby ♥ ir Animal Kingdom - nuodėmė būtų neparašyt. :D laimėta Triguba Karūna, TMŽR.. Aišku, ką tas žirgas reiškia.
7 duetas: Chanzy ir La Perseval - kalbų net nėra.. Šitiek postų, tiek varžybų.. Kiek aš VŽ gyvenu, tiek Chanzy ją augina.
4 duetas: Gint. ir Augustin OLD - gal nėra verčiausi, daugiau rinkausi, nes kiti duetai silpni.. :D bet irgi matosi susijojimas, visur su juo dalyvauji.
Atgal į viršų Go down
Paulla.
Veterinarė
Paulla.

Pranešimų skaičius : 50

RašytiTemos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS   Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS EmptyPir. 01 23, 2012 4:38 pm

7 DUETAS : Chanzy ir La Perseval - ką galiu pasakyti apie šį duetą, jis man patinka. Galima pasakyti daug apie ryšį tarp šio dueto vien pasižiūrėjus į jų darbą, iškovotas prizines vietas varžybose. Matosi, kad Chanzy labai myli šią kumelę ir aš manau, kad jos kuo toliau tuo dar labiau atranda viena kitą. :)
8 DUETAS : Ruby ir Animal Kingdom - duetas parodęs ką moka jau nuo pat jų draugystės pradžios. Šis duetas papildo vienas kitą ir džiugina mus savo puikiais rezultatais tiek varžybose, tiek parodose.
1 DUETAS : Ice ir UNO Donna Unique - neįsivaizduoju jų atsikirai, lipęs ir prilęs duetas. Jų ryšys ir bendravimas... :) Trūksta žodžių šiam duetui apibūdinti - jūs pasižiūrėkit kiek pranešimų garde, negali šis duetas neužimti prizinės vietos.
5 - 3 DUETAS : nusipelnė čia patekti. Pavayzdžiui Etiketė ir Charatan W, kad ir jie per daug ten nesigrūda į viršūes, bet vien jų treniruotės ir visa kita jų veikla parodo, kad jie tinka ir patinka vienas kitam, o Lisa su Mucho Macho Man gal dėlto, kad taip pat skina laurus, bet galiu pasakyti, kad jų ryšiais nuo pat jų draugystės pablėso, nežinau gal aš neteisi, gal man taip atrodo todėl, nes jis šiek tiek poilsiavo, ir po atostogų nėra tokio ryšio kaip buvo.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS   Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS Empty

Atgal į viršų Go down

Geriausio dueto rinkimai '11. II TURAS
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Geriausio dueto rinkimai '11. I TURAS.
» Geriausio dueto rinkimai '11.
» Geriausio dueto rinkimai '11. FINALAS
» Aktyviausio nario rinkimai.
» Atidarymo paroda. I TURAS.