| Geriausio dueto rinkimai '11. FINALAS | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Gint. Direktorė
Pranešimų skaičius : 347 Join date : 2011-08-29 Miestas : Vilnius.
| Temos pavadinimas: Geriausio dueto rinkimai '11. FINALAS Tr. 01 25, 2012 9:19 pm | |
| APŽVALGA Prabėgus 2011 metams, pačioje 2012 metų pradžioje atidarau naują renginį - Geriausiojo 2011 metų dueto rinkimus. Kaip jau ir buvo parašyta pasiūlymų temoje, šis renginys nebus šiaip greita parodėlė - visas renginys susidės iš III turų, kol galų gale išrinksime duetą, vertą Geriausiųjų titulo. O dabar, visų III turų turinys:
I TURAS.
Duetai renkami pagal raitelio ir žirgo suderinamumą iš nuotraukų. Raitelio nuotrauka imama iš personažo temos ASN forume, arba susikurta kokiam nors žaidime (pvz.: Stardoll, etc.) Nuotraukoje žmogus turi matytis iš priekio, nuo galvos iki krūtinės.
II TURAS.
Duetai renkami pagal pasiekimus virtualiame pasaulyje. Tai gali būti ne tik varžybų rezultatai, bet ir treniruočių skaičius, taip pat galima balsuoti ir pagal tai, kiek laiko duetas kartu.
III TURAS.
Paskutinysis turas. Jame duetas bus vertinamas pagal susijojimą. Tą galima spręsti taip pat pagal du dalykus: rašinius varžyboms ir treniruočių aprašymus.
BALSAVIMAS
Į šį turą pateko 4 geriausi duetai, surinkę po 5 ar daugiau balsų. Jums tereikės suskirstyti juos vietomis, prieš tai perskaičius, ką vertiname šiame ture (pastraipa į viršų). Vėlgi, prašau balsuot sąžiningai, ir savo sprendimą pakomentuoti. Balsavimas tęsis iki 2012/01/29.
DUETAI
1 duetas: Ice. ir UNO Donna Unique ;
3 duetas: Lisa* ir Mucho Macho Man ;
7 duetas: Chanzy ir La Perseval ;
8 duetas: Ruby ♥ ir Animal Kingdom. | |
|
| |
Ruby ♥ Įsijaučiantis
Pranešimų skaičius : 32 Join date : 2011-09-02
| Temos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. FINALAS Tr. 01 25, 2012 10:32 pm | |
| I vieta: Ice ir UNO Donna Unique. Duodu pirmą vietą, nes dalyvavote varžybose pernai ir Donna yra tavo pagrindinė ir mylimiausia kumelė, tavo pagrindinis žirgas ir tu ją labai dažnai judini, jaučiasi susijojimas su ja. II vieta: Lisa ir Mucho Macho Man. Kadangi pati negalėčiau įvardinti kuris iš tavo žirgų yra tavo mylimiausias, tai negaliu jums tiesiog duoti pirmos vietos. Šiaip varžybose pernai gerai rodėtės, susijoję buvot pirmoj metų pusėje, o antroje sėkmingai treniravotės. III vieta: Chanzy ir La Perseval. Nors kumelė ryškiai tavo mylimiausia ir esat pavyzdinis duetas, duodu trečia vietą, nes šitame ture vertiname pagal susijojimą, pagal varžybas ir treniruotes 2011 metais. Dėl tavo sprendimo nedalyvauti varžybose, pernai su Perseval buvot nematomos, treniruočių irgi gerą pusę metų nebuvo, kumelė stovėjo pensionate ir laukėsi kumeliukų, aišku buvo prižiūrėta, bet treniruočių nebuvo :) Visgi pelnyta yra trečia vieta ir tikrai žemiau neduočiau. | |
|
| |
Gint. Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. FINALAS Št. 01 28, 2012 12:31 pm | |
| Tai nebalsuosit, nebereikia jau jums ? Šiaip ar taip rezultatus pirmadienį skelbsiu, kas neprabalsavo, bus išbraukti. :) | |
|
| |
Ruby ♥ Įsijaučiantis
Pranešimų skaičius : 32 Join date : 2011-09-02
| Temos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. FINALAS Št. 01 28, 2012 1:06 pm | |
| Kas nors už Ice parabsluokit :) net ji negali ir prašė, kad kas nors tai padarytų.. Aš parabalsuočiau, bet negaliu, nes pati dalyvauju :) tai gal Gint? Ar dar kasnors iš čia besilankančių.. :D | |
|
| |
Lisa* Įsijaučiantis
Pranešimų skaičius : 52 Join date : 2011-09-01
| Temos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. FINALAS Št. 01 28, 2012 1:19 pm | |
| I vieta - Ice su Uno Donna Unique. Tiesiog postų skaičius, VŽ laimėjimai ir panašūs dalykai viską pasako. Visur su kumele, ir nemanau, kad yra žirgas, kuris tau ją galėtų pakeist. II vieta - Ruby su Animal Kingdom. Triguba Karūna, Metų žirgas.. Jis tau tikrai tinka ir patinka, bet gal daugiau susišnekėjimo trūksta tarp jūsų. Nedaug, labai mažai, bet trūksta. Tačiau jei kur dalyvauji, tai Kingo stengies nepamiršt irgi. III vieta - Chanzy su La Perseval. Nesveikai sulipęs duetas, bet šiais metais nebuvot tokios aktyvios kaip seniau. | |
|
| |
Etiketė. Kalvė
Pranešimų skaičius : 111 Join date : 2011-08-31 Age : 28
| Temos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. FINALAS Št. 01 28, 2012 2:50 pm | |
| Balsuoju už Ice.
I vieta: 8 duetas: Ruby ♥ ir Animal Kingdom. Nuostabus duetas, visada visur dalyvauja ir nušluosto kitiems nosis. Manau esat verčiausi šio titulo. II vieta: 3 duetas: Lisa* ir Mucho Macho Man. Dar vienas puikus duetas. Abu labai derat vienas kitam, turit daugybę pasiekimų, labai myli savo žirgelį. III vieta: 7 duetas: Chanzy ir La Perseval. Nuostabus duetas suėjęs jau labai labai senai. Bet deja čia renkami duetai pagal 2011 metų pasiekimus.Gaila, bet varžybinėje aikštelėje rodėtės nedaug. | |
|
| |
Paulla. Veterinarė
Pranešimų skaičius : 50 Join date : 2011-09-01 Age : 27
| Temos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. FINALAS Št. 01 28, 2012 3:01 pm | |
| I VIETA : Ice su UNO Donna Unique - tikrai nusipenė šio titulo. Jos visur dalyvauja, stengiasi siekti viršūnės. Čia vienas iš pavyzdinių duetų. Vien pasižiūrėjus kiek kumelės garde yra pranešimų galime nuspręsti, kad tai tikras duetas, mylinčios ir prisirišusios viena prie kitos. Nieko daugiau negaliu pasakyti - nuostabus duetas. :) II VIETA : Ruby su Animal Kingdom - tikrai nusipelnė būti vicečempionai. Neįsivaizduoju šio dueto atskirai. Jie taip pat stengiasi siekti aukštumų ir jiems gana puikiai sekasi. Jie nusipelnė užimti antrąją vietą. :> III VIETA : Lisa su Mucho Macho Man - tikrai puikus duetas, bet man kažkaip atrodo, kad jų šiltas ryšys šiek tiek išblėso. Ir man jie jau ne tokie kaip seniau - vienas kumštis. Bet jie vistiek nuostabūs. :)
BALSUOJU UŽ CHANZY. | |
|
| |
Gint. Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. FINALAS Sk. 01 29, 2012 12:31 pm | |
| ICE IR UNO DONNA UNIQUE: RUBY ♥ IR ANIMAL KINGDOM: LISA* IR MUCHO MACHO MAN: man žiauriai gėda dėl komplektų, neturiu kaip normalesnių padaryt, nemuškit. :sss | |
|
| |
Ice. Įsijaučiantis
Pranešimų skaičius : 51 Join date : 2011-08-31
| Temos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. FINALAS Pir. 01 30, 2012 11:53 am | |
| Ačiū labai saulės ;*. Kaip durnė prie mokyklos kompo apsidžiaugus tupiu :DD. Sveikinu ir kitas merginas su jų žirgais. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Geriausio dueto rinkimai '11. FINALAS | |
| |
|
| |
| Geriausio dueto rinkimai '11. FINALAS | |
|