|
| Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Lyrik Įsijaučiantis
Pranešimų skaičius : 88 Join date : 2011-09-01
| Temos pavadinimas: Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) Št. 09 03, 2011 9:08 am | |
| | |
| | | Lyrik Įsijaučiantis
| Temos pavadinimas: Re: Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) Pir. 09 12, 2011 2:36 pm | |
| Ateinu pas savo gražuolytę arabę. :p Širmukė man priėjus atsisuka ir žvilgteli į mane, bet vėl kimba į šieną. :D -Na kaip mano arabas laikosi, ką?-maloniai įeinu pas širmę į gardą su visai daikteliais bei dėže. Jei galėčiau, šiandien nieko neveikčiau, bet norisi kad širmukė pasilakstytų biški. :p Tad nusprendžiau nieko rimto nedaryt, tik biški pasidžiaugt, pasibėgiot. Džiaugiuosi kad širmė buvo švari ir ją išvalyt nebuvo problemos. Nubraukiau dulkių šepečiu, pašukavau karčiukus ir išvaliau kanopas. Tobulybė visad bus tobula. Dar 'nulakavau' jai nagučiukus ir išsišiepus pasižiūrėjau į ją. Grifką jei krito į akis, karčiai paaugo, bet jei tiko, Jasmin visad tokia išvaizda tiko. ^^ -Vėjavaikė,-meiliai sumurmėjau ir uždėjau jai kamanas. Hmm, čia ne Hepburn kad su kantaru vaikytum. :D Prisisegus kordą daviau jai dar skanuką ir pasiėmus botagą mes išėjome. - Spoiler:
Oras geras, švelnus vėjelis viliojančiai glosto ir ramina. ^^ Su širmuke Jasmin ateinu čia ir įėjus prasiilginu kordą. Gražuolė pati laiko stabiliai galvą karts nuo karto apsižvalgydama ar su žvengdama. Žvilgčiojau vis į laikrodį ir stebėjau širmę, kaip ji dailiai žingsniuoja ir staiga užsimaniau jot. :DD Nuvijau tas mintis ir pakėliau ja ristele. "Reikia valdytis", mintyse galvojau. Ji dailiai riščiavo, ir aš nusprendžiau jai šiandien duoti daug ristukės ir mažai zovados, tad penkiolika minučių riščiavome į vieną pusę. Jasmin labai sąžiningai ir smalsiai suko ratuką po ratuko, o minutės ėjo vis greičiau ir greičiau. Po to pakėliau ją zovadą, bet tempo nereguliavau. Iš pradžių ji gan sparčiai zovadavo, po to pristabdė ir aš ją sustabdžiau į žingsnį. Priėjus paglosčiau širmę. -Geraa, gera,- , tariau ir pakeičiau kryptį į dešinę. Vėlgi pakėliau ristelę penkiolika minučių, ir ji jau sparčiau judėjo pirmyn. Šį kart norėjo pati kilt zovada, tad reikėjo pristabdinėti, tačiau kai atėjo laikas zovadai ji ramiai zovadavo kaip pridera. :D Apzovadavus kelis ratukus sustabdžiau ją ir leidau atsipūsti, o po to išlėto grįžome namo. ^^
Grįžtu su širmuke. :p Gražuolė pajudėjo, 'padirbėjo', nors toks čia ir tas darbas. :D Visgi ji švelniai ir maloniai šnopavo man į šoną, ir aš jei pakasiau už ausytės. Įvedus ją į gardą nuėmiau kordą, atsegus visus dirželius nuėmiau ir kamanas. -Na štai, dabar ilsėkis, užkrimsk, ir susitiksim sekantį kartą kai lauks mūsų didis darbelis! Taip, norėjau su Jasmin ruoštis varžybomis. Nežinau, kodėl norėjau Hepburn palikt kol kas atostogoms nuo varžybų, bet taip yra. Žinoma rimto darbo su ja visiškai neatsisakysime. Galvodama pasiėmiau visus daiktus ir dar švelniai nusišypsojus išėjau. | |
| Temos pavadinimas: Re: Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) Antr. 11 01, 2011 10:33 pm | |
| Su išjodinėjimo inventoriumi ateinu pas Jasmin. :D Pasiruošusi rimtam darbeliui mane pasitinka nešvarii širmė kuri labai rimtai valgo ir ilsisi. -Naa, hellau, pasiilgauu ,-linksmai tariau. Jau labai rimtai buvau jų išsiilgus, ir jau labai labai nesinori jų vėl palikt. Ech... Pasidėjus visą inventorių šalia suraukiu kaktą ir įeinu į gardą. -Ei, wtf, ruošiames bendrom jėgom, nieko nežinau. :D Nusijuokus pasiimu šepečius ir greit pravairuoju aplink širmė. Toji pagaliau nustoja ėėdus ir atkreipia į mane dėmesį. Pradeda lysti ir trukdyti, bet tai savotiškai miela, reiškias, kažkas ir manęs pasiilgo. Awww :s Taigi išvalius visą nešvarią širmę greit ją pilnai sutvarkau. Karčiai dailiai sušukuoti į vieną pusę, uodega puri ir graži, o kanopos švarios ir nulakuotos. :p -Eh, gi reikia pasipuošti kai iš savo irštvos ruošies išeit, anę Jasmin?-tariu patapšnojus jai per kaklą. Hm, kažkas šiandien man savotiškai rimtai uždėjo, tad man labai įdomu kaip vyks tas Rimtas Darbas. Jau dabar matau. Dainuodama Gagos kažkokią dainą, kuri labaai įsikalus galvoj neskubant pasibalnoju širmę. Pritvirtinu pavaržą ir vienoj pusėj jau priveržiu. Kažkaip, išjodinėjimo balno labiausiai pasiilgau. :D Žie žie ant išjodinėjimo persimesiu. Nesistebėėčiau. Širmė pradeda griaužti mano kapišoną ir aš šyptelėjus subaru ją. Ji vistiek prie jo lenda, tad aš vietoj to pasiūlau jai duonos riekutę ir užsibintuoju bintus. Viskas dera, tad tuoj pasikamanoju ją ir susitvarkau visokius dirželius ir bla bla. Pasiimu steką ir užsidedu plastmasinius švelnius pentinus, dėl visa ko. Prisiveržiu balną, pasidarau savo išjodinėjimo kilpas ir pasiėmus prakaitinį poponą kartu su savimi mes išeiname. ~~ Po Treniruotės - Spoiler:
Su Jasmin ateinam į maniežą. Apsižvalgau, kadangi viskas nauja, gražu ir dailu. ^^ Šiluma tuoj apima visa mane ir tiesiog atsiranda nors dirbti, tad pasidedu poponą šalia maniežo ir ramiai užlipu ant Jasmin. Ji taip pat įdėmiai žvalgosi ir mes įžengiame į maniežą. Pagaliau baigusi žiopsoti į visas puses pradedu grupuotis Jasmin. Ji lengvai pasiduoda, duodu jei daug blauzdos, pentinų nenaudoju, ir ji puikiai man atsileidžia. Padarau daug voltų, nujudėjimų nuo blauzdos, sustojimų. Tada ryžausi pakelti lengvą ristelę. Iškarto sėdau į balną, kadangi po pertraukėlės jokių rimtų elementų nedarysim. Stengiausi Jasmin vis nepaleisti ir nepaleisti, daviau daug blauzdos ir mes apjojome taip kelis ratukus. Tada išėjau į didelį voltą ir stengiausi ją dailiai išlenkti. Jasmin tik metė užpakalį į išorę, tad sustojau ir vėl pabandžiau. Spaudžiau vidinę blauzdą, bet prilaikiau ir išorinę neleisdama jai per daug išmesti subinės. Pavykus pekeitėme kryptį. Daugmaž išėjo ir aš iškart susistabdžiau į žingsnį ir pagyriau ją. Dar pasikėliau kiek aktyvesniai riščiai. Visą ratą tai pasitrumpinau, tai pasiaktyvinau ją riščioje, tad tuo ir baigėme. Pažingsniavusios pasikėliau ją zovada. Išlaikiau blauzda ir vis prašiau galvos žemyn ir žemyn. Po truputį ji atsipalaidavo ir išėjome į voltą. Dabar ji kiek lengviau pasidavė, ir pačiai lengviau išėjo dailiai išsilenkti. Padarėme daugiau voltukų, tada kelis serpantinus su kojų pakeitimais, kuriuos ji atliko puikiai. Tada padarėme dar paplatėjimų, ir ta gera gaida baigėme treniruotę. Linksmai patapšnojau Jasmin per kaklą ir nulipus užsimečiau poponą. Tada atveržiau balną ir dar gerokai pavaikščiojome.
Grįžtame šiek tiek dar drėgnoki bet jau atsigavę. Aš jau rami ir išsikrovus, labai patenkinta ir laiminga. Nesvarbu, kad trugdžių yra, jų visad buvo, tuo labiau po pertraukos. Nieko juk daug nereikalavau, viską stengiausi tik priminti, ir rodos, mums visai puikiai pavyko susišnekėti, tad, mes kimbam ir vėl į darbą! ^^ Įvedus širmukę į gardą nuimu jai kamanas, tada balną ir uždedu pilnai poponą. Nubintuoju bintus ir viską susidedu kad išsineščiau į balninę. -Na ką širme, ačiū tau už dieną. Pakšteliu į jos mieelą snukutį, kuris suprunkščia ir meiliai įsižiopso į tave. Aš šypteliu ir kol apsitrinu po visas balnines bei arklides, Jasmin apdžiūsta ir nuėmus jai poponą atsisveikinu. -Čiao, ma milysimo. ;* | |
| Temos pavadinimas: Re: Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) Pen. 11 04, 2011 9:38 am | |
| Ateinu ryte pas Jasmin. Širmė ramiai rupšnoja garde šieną tad aš atsliūkinu labai tyliai ir įsmunku į gardą. -Hellaau, gražuole,- visai kaip nelabai sveika džiaugsmingai su ja pasisveikinu. Širmė tuoj atsisuka ir maloniai sužvengia. Buvau patenkinta, kad pavyksta taip greitai atkeliauti pas ją, nuvesiu į ganyklą keliom dienom, pailsės po rimto darbo. :p Širmė buvo švarutėlė tad pasiėmiau kantarą ir uždėjau grožiui. :p Kantaras gražiai jai tiko, perfeecto tiesiog. ^^ Prieš išeinant dar daviau skaanią morkikę, ir prisisegus leicą tariau. -Nū einam, rameke tu. PO DVIEJŲ DIENŲ PARVES GRŪMĖ | |
| | | Eifell<3 Aktyvus narys
Pranešimų skaičius : 107 Join date : 2011-11-09 Miestas : Vilnius Age : 25
| Temos pavadinimas: Re: Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) Pir. 11 14, 2011 7:54 pm | |
| Atėjusi daviau šieno, grudų ir morkų pripylai vandens. Išvaliau gardą ir priodėjau naujo šieno , tada išvedinau ir išėjau tvarkyti kitų arklidžių. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) | |
| |
| | | | Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |