Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Jasmin Bey V (Sav. Lyrik)

Go down 
2 posters
AutoriusPranešimas
Lyrik
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Lyrik

Pranešimų skaičius : 88

Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Jasmin Bey V (Sav. Lyrik)   Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) EmptyŠt. 09 03, 2011 9:08 am

Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) Debruijn

Jasmin Bey V

Žirgo lytis: Kumelė.
Žirgo veislė: Arabė.
Žirgo amžius: 8 metai.
Žirgo paskirtis: Išjodinėjimas.

Jasmin Bey V - Nepaprasto grožio, širmumo kumelė. Niekad netraukė arabai, bet kažkada atsitiktinai ją pamačius, tiesiog negalėjau nenupirkt jos. Jos snukelis, tas nepaprastas prieraišumas. Mano nuomonė, ji gan perspektyvus išjodinėjimo žirgas, o dar didesnė gyvenimo draugė. <3

Vž pasiekimai:
Kol kas nėra...

Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) 9427_133773055919_558675919_2618971_1484857_n

Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) IJM14

Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) IMG_3593

Atgal į viršų Go down
Lyrik
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Lyrik

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jasmin Bey V (Sav. Lyrik)   Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) EmptyPir. 09 12, 2011 2:36 pm

Ateinu pas savo gražuolytę arabę. :p
Širmukė man priėjus atsisuka ir žvilgteli į mane, bet vėl kimba į šieną. :D
-Na kaip mano arabas laikosi, ką?-maloniai įeinu pas širmę į gardą su visai daikteliais bei dėže. Jei galėčiau, šiandien nieko neveikčiau, bet norisi kad širmukė pasilakstytų biški. :p Tad nusprendžiau nieko rimto nedaryt, tik biški pasidžiaugt, pasibėgiot.
Džiaugiuosi kad širmė buvo švari ir ją išvalyt nebuvo problemos. Nubraukiau dulkių šepečiu, pašukavau karčiukus ir išvaliau kanopas. Tobulybė visad bus tobula. Meškis Dar 'nulakavau' jai nagučiukus ir išsišiepus pasižiūrėjau į ją. Grifką jei krito į akis, karčiai paaugo, bet jei tiko, Jasmin visad tokia išvaizda tiko. ^^
-Vėjavaikė,-meiliai sumurmėjau ir uždėjau jai kamanas. Hmm, čia ne Hepburn kad su kantaru vaikytum. :D Prisisegus kordą daviau jai dar skanuką ir pasiėmus botagą mes išėjome.

Spoiler:

Grįžtu su širmuke. :p Gražuolė pajudėjo, 'padirbėjo', nors toks čia ir tas darbas. :D Visgi ji švelniai ir maloniai šnopavo man į šoną, ir aš jei pakasiau už ausytės. Įvedus ją į gardą nuėmiau kordą, atsegus visus dirželius nuėmiau ir kamanas.
-Na štai, dabar ilsėkis, užkrimsk, ir susitiksim sekantį kartą kai lauks mūsų didis darbelis!
Taip, norėjau su Jasmin ruoštis varžybomis. Nežinau, kodėl norėjau Hepburn palikt kol kas atostogoms nuo varžybų, bet taip yra. Žinoma rimto darbo su ja visiškai neatsisakysime.
Galvodama pasiėmiau visus daiktus ir dar švelniai nusišypsojus išėjau.
Atgal į viršų Go down
Lyrik
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Lyrik

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jasmin Bey V (Sav. Lyrik)   Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) EmptyAntr. 11 01, 2011 10:33 pm

Su išjodinėjimo inventoriumi ateinu pas Jasmin. Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) 2377670370 :D Pasiruošusi rimtam darbeliui mane pasitinka nešvarii širmė kuri labai rimtai valgo ir ilsisi.
-Naa, hellau, pasiilgauu Apsikabina ,-linksmai tariau. Jau labai rimtai buvau jų išsiilgus, ir jau labai labai nesinori jų vėl palikt. Ech...
Pasidėjus visą inventorių šalia suraukiu kaktą ir įeinu į gardą.
-Ei, wtf, ruošiames bendrom jėgom, nieko nežinau. :D
Nusijuokus pasiimu šepečius ir greit pravairuoju aplink širmė. Toji pagaliau nustoja ėėdus ir atkreipia į mane dėmesį. Pradeda lysti ir trukdyti, bet tai savotiškai miela, reiškias, kažkas ir manęs pasiilgo. Awww :s Striksiai
Taigi išvalius visą nešvarią širmę greit ją pilnai sutvarkau. Karčiai dailiai sušukuoti į vieną pusę, uodega puri ir graži, o kanopos švarios ir nulakuotos. :p
-Eh, gi reikia pasipuošti kai iš savo irštvos ruošies išeit, anę Jasmin?-tariu patapšnojus jai per kaklą.
Hm, kažkas šiandien man savotiškai rimtai uždėjo, tad man labai įdomu kaip vyks tas Rimtas Darbas. Jau dabar matau. taškomees!
Dainuodama Gagos kažkokią dainą, kuri labaai įsikalus galvoj neskubant pasibalnoju širmę. Pritvirtinu pavaržą ir vienoj pusėj jau priveržiu. Kažkaip, išjodinėjimo balno labiausiai pasiilgau. :D Žie žie ant išjodinėjimo persimesiu. Nesistebėėčiau.
Širmė pradeda griaužti mano kapišoną ir aš šyptelėjus subaru ją. Ji vistiek prie jo lenda, tad aš vietoj to pasiūlau jai duonos riekutę ir užsibintuoju bintus. Viskas dera, tad tuoj pasikamanoju ją ir susitvarkau visokius dirželius ir bla bla. Pasiimu steką ir užsidedu plastmasinius švelnius pentinus, dėl visa ko. Prisiveržiu balną, pasidarau savo išjodinėjimo kilpas ir pasiėmus prakaitinį poponą kartu su savimi mes išeiname. labukaš

~~ Po Treniruotės

Spoiler:

Grįžtame šiek tiek dar drėgnoki bet jau atsigavę. Aš jau rami ir išsikrovus, labai patenkinta ir laiminga. Nesvarbu, kad trugdžių yra, jų visad buvo, tuo labiau po pertraukos. Nieko juk daug nereikalavau, viską stengiausi tik priminti, ir rodos, mums visai puikiai pavyko susišnekėti, tad, mes kimbam ir vėl į darbą! ^^
Įvedus širmukę į gardą nuimu jai kamanas, tada balną ir uždedu pilnai poponą. Nubintuoju bintus ir viską susidedu kad išsineščiau į balninę.
-Na ką širme, ačiū tau už dieną. Meškis
Pakšteliu į jos mieelą snukutį, kuris suprunkščia ir meiliai įsižiopso į tave. Aš šypteliu ir kol apsitrinu po visas balnines bei arklides, Jasmin apdžiūsta ir nuėmus jai poponą atsisveikinu.
-Čiao, ma milysimo. ;*
Atgal į viršų Go down
Lyrik
Įsijaučiantis
Įsijaučiantis
Lyrik

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jasmin Bey V (Sav. Lyrik)   Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) EmptyPen. 11 04, 2011 9:38 am

Ateinu ryte pas Jasmin. hehe Širmė ramiai rupšnoja garde šieną tad aš atsliūkinu labai tyliai ir įsmunku į gardą.
-Hellaau, gražuole,- girti bahuriukai visai kaip nelabai sveika džiaugsmingai su ja pasisveikinu.
Širmė tuoj atsisuka ir maloniai sužvengia. Buvau patenkinta, kad pavyksta taip greitai atkeliauti pas ją, nuvesiu į ganyklą keliom dienom, pailsės po rimto darbo. :p Širmė buvo švarutėlė tad pasiėmiau kantarą ir uždėjau grožiui. :p
Kantaras gražiai jai tiko, perfeecto tiesiog. ^^ Prieš išeinant dar daviau skaanią morkikę, ir prisisegus leicą tariau.
-Nū einam, rameke tu. kriukriu

PO DVIEJŲ DIENŲ PARVES GRŪMĖ
Atgal į viršų Go down
Eifell<3
Aktyvus narys
Aktyvus narys
Eifell<3

Pranešimų skaičius : 107

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jasmin Bey V (Sav. Lyrik)   Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) EmptyPir. 11 14, 2011 7:54 pm

Atėjusi daviau šieno, grudų ir morkų pripylai vandens. Išvaliau gardą ir priodėjau naujo šieno , tada išvedinau ir išėjau tvarkyti kitų arklidžių.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jasmin Bey V (Sav. Lyrik)   Jasmin Bey V (Sav. Lyrik) Empty

Atgal į viršų Go down

Jasmin Bey V (Sav. Lyrik)
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Oscar (Sav. Lyrik)
» Lyrik prekybvietė
» Lyrik parduotuvėlė
» Macho Again (Sav. Lyrik)
» Action Breaker (Sav. Lyrik)