|
| Oscar (Sav. Lyrik) | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Lyrik Įsijaučiantis
Pranešimų skaičius : 88 Join date : 2011-09-01
| Temos pavadinimas: Oscar (Sav. Lyrik) Pir. 09 12, 2011 7:51 pm | |
| OSCAR
Žirgo lytis: Kastratas Žirgo amžius: 12 metų. Žirgo veislė: Hanoveris. Žirgo paskirtis: Trikovė.
Jis visada stengiasi, ir visada padaro. Jis bando, ir Jam pavyksta. Jis nepasiduoda, ir Jis laimi. Jis jaučia raitelį, ir raitelis jaučia jį.
Nors iš pirmo žvilgsnio atrodo niekuo neįspūdingas bėris, iš tikrųjų Oskaras yra nepaprastai geros širdies žirgas, nuolankus ir gan lengvo būdo. Dažnai jo snukelis jau visko pasako. Aišku, jis neapseina be žaidimų, bet raitelis jam už viską svarbiau. Ryžis, pasitikėjimas, duetas. Tačiau su Oskaru susijoti sunku. Tam reikia daug pastangų, kadangi jis yra gan sudėtingas žirgas, kartais nuspėjamas, bet kartais visiškai ne. Nors jis imlus darbui, be raitelio pastangų, nebus rezultatų.VŽ pasiekimai: Kol kas nėra... | |
| | | Lyrik Įsijaučiantis
| Temos pavadinimas: Re: Oscar (Sav. Lyrik) Pir. 09 12, 2011 7:58 pm | |
| Ateinu pas naująjį gražuolį bėrį ką tik atkeliavusį čia. Priėjus prie gardo, tas nuostabus snukelis kurį jau buvau mačius smaliai atsisuko ir žvilgtelėjo į mane. Aš atvažiavus su šieno točke tuoj įvairavau į gardą ir išpylus šieną kampe tariau: -Na, kaip draugelis mano?-priėjus švelniai jį paglosčiau, pakutenau snukutį. Oskaras turbūt išalkęs po kelionės puolė prie šieno, o aš patenkinta žiūrėjau. -Geeras berniukas, geras,- . Pagalvojus tuoj išsitraukiau dvi morkas ir pamojavau jam. Jis kramtydamas šieną atsisuko į mane ir tuoj sukramsnojo jas abi. -Na ką, iki pasimatymo!-sučirškus iš džiaugsmo atsisveikinau su Osca ir išėjau. ^^ | |
| Temos pavadinimas: Re: Oscar (Sav. Lyrik) Tr. 11 02, 2011 11:36 am | |
| Rytą ateinu pas savo naująjį draugą, bėrulį Oskarą. :p Jis ramiai rymauja garde, tad atėjus tuoj jį užkalbinu. -Na ką, eisim biški lengvai palakstyti ar ne? :p Bėris pasipurto ir suprunkščia, o aš nusijuokus įsinešu visą inventorių į gardą ir pradedu gražuolį šukuoti. Ilgai netrunku, regis švaruolis prisižiūri. :D Iššukavus karčius, išvalius kanopas imuosi balnojimo. Uždedu jam keistai rudą pobalnį, paminkštinimą ir užmetu konkūrinį balną. Naujas inventorius, įdomu, bet manau bus tikrai viskas čiki ir patogu. :p Tada susirandu tokios pačios spalvos kaip pobalnis bintus ir užbintuoju priekį. Oscarui tinka tokia spalva, tad net palinkčioju patenkinta. :DD Gale uždedu juodas apsaugas ir patapšnoju gražuoliui per kaklą. -Nu ką, jau galim jot po truputį. Pasikamanoju jį ir užsegioju visus dirželius, tuo tarpu jis pasidaro kažko labai neramus. Tad greičiau prisiveržiu balną, užsimetu šiltą megztinį, kad galutinai nesušalčiau ir nusigriebus dar steką išeiname. Gale arklidžių dar pasireguliuoju kilpas. ~~ - Spoiler:
Žingsniu, besižvalgydami einame parko takeliu. Žmonių nedaug, tik keli lakstantys su savo šunimis, bet regis ir jie ir Oskaras per daug dėmesio nekreipia. Oscar nenurimsta ir vis trypčioja, viską uosto, tikrina ir krebždina. :D Tačiau kas be ko, ant jo buvo malonu sedėti. Pasidžiaugę gan šiltu rudeniu, jo grožiu ir viskuo kitu pabandau jį pasikelti riščia. Pajautęs, kad laikas judėti, Oskaras nelabai nudžiugo, tačiau vistiek ramiai pakilo riščia ir gan plačiai ir vikriai mes nujudėjome į priekį. Kaip nekeista visiškai atsipalaidavau nors pirmą kartą sėdėjau ant bėriaus. mąstantis -Waw, nu geras geras,-sustojus paglosčiau jį ir vėl kiek pažingsniavom. Staiga kažkas sušlamėjo iš už nugaros, ir bėris pats pakilęs ristelę nubėgo kuoo tolyn. Man, aišku pasirodė juokinga ir susitabdžius jį paglosčiau ir paraminau. Dar kiek pariščiavę ir pasižvalg grįžome namo.
Grįžtame po pasijodinėjimo. :p Kaip pirmas užlipimas ant jo, likau visai patenkinta. Nors mes tik pasibėgiojome šiek tiek, vistiek buvo smagu, smalsu ir visa kita. :p Labai džiaugiausi Oskaru, jis toks įvairiapusis, visai kaip aš. Įvedus bėrių į gardą žvilgteliu į laikrodį. -Mama miaaa, skubėėt reikia,-kaip žaibas nuimu bėriui kamanas ir nuimu pavaržą. Balną atskiriu su pobalniais, viską pasidedu šalia, greeeit nubintuoju bintus, apsaugas nuimu ir dar spėju pakštelėti jam į žanduką. -Na ką, pasiisėk, o mes dar susitiksim dručki,-sumurmėjus jam viską pasigriebus keturiomis išbėgu į balninę. | |
| Temos pavadinimas: Re: Oscar (Sav. Lyrik) Tr. 11 09, 2011 6:18 pm | |
| Atitipenu pas savo grybiuką baravykiuką. :p Žiauriai laiminga ir gerai nusiteikus jai vakarop atleepinu pas jį, savo trikovinį bėriuką kurį ruošiuosi pravaikyti. :p Taigi atsinešus visą reikiamą inventoriu pasidedu šalia ir apsižvalgau. Čia šilta ir smagu, tad nieko nelaukus įeinu pas 'bėrysimo' į gardą. Jis savo mielu snukelio ir žėrinčiom akytėm mane pasitinka ir išreikaliauja obuolio. ;p -Ou ją, terorizuoji,-paglostau jį ir imuosi pagaliau šukavimo. Švilpauju kažkokią be ryšio melodiją, clepsiu liežuviu ir šukuooju bėrį iki užsimušimo. Kailis jau gan ilgas, visas pasišiaušęs, tad tenka gerai išvalyti. :D Po to iššukuoju karčius, uodegą bei išvalau tas 'big' kanopas. -.- Patepu blizgiu, kažkaip užėjo 'pucinimo' metas. Ai. Ką gi gerai pravalius bėrį uždedu jam violeetines apsaugas. -Aww, kaip tu atrodai!,-vos ne sucypiu kai nesveik. :D Duodu dar vieną jam obuoliuką ir pasikamanoju jį. Taigi šiandien nebus joks lengvas darbas, iš peties dirbsim. Užmetu pobalnį taip pat violetinį, tada balnelį ir tvirtai pritvirtinu. Priveržus pasikamanoju horsą, viską susisegioju ir uždedu gumas. -Nu vo, mes pasiruošę ,-nusijuokiu ir pasiėmus botagą su kordą dar nusigriebiu striukę ir mes išeiname. :pp ~~PO VAIKYMO~~ Grįštame po darbelio. Tapšnojau ir tapšnojau Oscar, kad taip gan noriai dirbo ir įvedus į gardą tuoj nuėmiau kamanas. -Geeras, zuikinas, geras,-apkabinau jį per kaklą ir daviau bučkį bei obuolį! ;p Nuėmiau balnelį, pobalnį padžioviau ir galiausiai nuėmiau apsaugas. Viską susikrovus pasiruošiau išeiti, kadangi turiu ir pas šunelius šian pagal planus nueiti, bet kažkaip traukė dar pabūti su Oscaru. :o -Ajaj, nu man vistiek bėgt reikia,-pakuteno jo snukutį ir palieku dar obuolių. Šypteliu jam ir išeinu su visais daiktais. | |
| Temos pavadinimas: Re: Oscar (Sav. Lyrik) Sk. 01 01, 2012 10:18 pm | |
| Su šepečiais bei keliais kitais daikčiukais ateinu pas senai matytą draugą Oscar. ^^ Priėjus prie gardo tuoj pamatau tą išraiškingą snukelį kuris reikšmingai žvilgteli ir suprunkščia. -Hai,-nedrąsiai pasakiau lyg jausdama kaltę. Bėris draugiškai sugugeno ir aš įėjus į gardą tuoj jį švelniai su šepečiais pradedu šukuoti. Pakasau jam paausius, duodu kelias morkas, o kai visą iššukuoju, perbraukiu karčius ir uodegą su karčiu šepečiu. Atrodo gerai:) :D Išvalau kanopas ir uždedu kantariuką. Vėlu, todėl šiek tiek skubu, nors turbūt neturiu teisės, tikrai atsiras mums dar su Oscar proga, tikiu tuo. Prisegus leicą išėjome. PO PASILAKSTYMO Po pusvalanduko su Oscar aš jau vėl garde. Nuėmus jam kantarą duodu dar kelias morkytes ir viską pasiėmus tariu: -Na ką, iki kito karto ,-tarus išeinu. | |
| Temos pavadinimas: Re: Oscar (Sav. Lyrik) Sk. 01 15, 2012 1:05 pm | |
| Ateinu pas bėriuką su maišeliu morkų ir visais daiktais. Žirgynas ramus, arklidėse žirgeliai rupšnoja ramiai šieną, tad su puikia nuotaika prieinu prie mažulio. ;* Oscar trypčioja garde, tad aš priėjus pasisveikinau ir greit padėjau daiktus, mat rankos nukris tuoj. :D Įeinu į gardą ir apsikabinu gražuolio kaklą. Jaučiu šilumą, žinoma, ir įtartina ilgesį. Jaučiausi kaip mažas vaikas norintis meilės ir šilumos. :D Nuvijus liūdnesnes mintis paglostau bėriuką ir duodu morkike. Jis patenkintas sučiaumoja ir tada atsidarius dėžę tuoj pradedu jį šukuoti ir kitaip masažuoti. ^^ Šiandien ant jo nesiropšiu, bet visgi laiką praleisti kartu malonu. :s Neilgai trukus jau bėris būna švarus, karčiai žvilga, gražūs, ne per daug ilgi, gražiai krinta jam ant kaklo. Išvalius taip pat kanopas uždedu jam rudą pobalnį ir tada balnelį. Jį pritvirtinu su pavarža ir pasiėmus bintus lėtai ir kruopščiai užbintuoju juos. Oscar ramus, nors karts nuo karto sužvygauja. Galiausiai uždedu jam kamanas, nieko nedelsiu, priveržiu balną, pritvirtinu gumas, viską apsižiūriu ir pati pasiimu kordą su botagu. Greitai apsisukus patapšnoju jam per kaklą ir mes išeiname. PO VAIKYMO Grįžtame. Na darbelis buvo kaip ir vidutinis, tačiau bėris noriai dirbo, paišdykavo. :D Linksma ir su dar didesne šypsena nuimu jam balnelį, kamanas, po balnį, bintus. Dabar neskubu, viską darau lėtai ir pasimėgaudama. :D Pobalnis šlapokas, tad su visais daiktais nueinu į balninę, sudedu viską, padžiaunu. Grįžus pavaišinu Oscar likusiomis morkytėmis. Jau jis tokioo mielumo, kad ajaj. :s Taigi galiausiai tenka atsisveikinti su bėriu, ir švelniai jį paglosčius išeinu. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Oscar (Sav. Lyrik) | |
| |
| | | | Oscar (Sav. Lyrik) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |