Parabolė
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Quidao (Sav. Dream.)

Go down 
3 posters
AutoriusPranešimas
Dream.
Raštininkė
Dream.

Pranešimų skaičius : 110

quidao - Quidao (Sav. Dream.) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Quidao (Sav. Dream.)   quidao - Quidao (Sav. Dream.) EmptyTr. 08 31, 2011 7:04 pm

quidao - Quidao (Sav. Dream.) I54_QuidaoLouwenn0605

QUIDAO LOUWENN
Machno Carwyn [x] Anda de Fertière

Žirgo veislė - Prancūzų Jojamasis Ponis
Žirgo gimimo data - 2004.05.01.
Žirgo ūgis - 144 cm
Žirgo lytis - Eržilas
Žirgo paskirtis - Konkūras
Žirgas man priklauso nuo - 2011.07.20.

Realūs žirgo laimėjimai, varžybinė veikla:
Spoiler:

Virtualūs žirgo laimėjimai, varžybinė veikla:
Spoiler:

Apie Quidao:
-

quidao - Quidao (Sav. Dream.) I54_101218_Quidao0030

quidao - Quidao (Sav. Dream.) I54_100917_Quidao0246

Prie žirgo gardo:
quidao - Quidao (Sav. Dream.) I10_Untitlesdfad-1

Paskutinį kartą redagavo Dream., Sk. 09 11, 2011 6:41 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Dream.
Raštininkė
Dream.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Quidao (Sav. Dream.)   quidao - Quidao (Sav. Dream.) EmptyTr. 08 31, 2011 7:11 pm

Skubiai atbėgu iki Quidao gardo ir apsidžiaugiu, jog grūmas jau sutvarkė mano mažių.
- Sveeeikas, poni Razz , - pabučiuoju žirgo nosį ir atsirakinusi gardą, įlendu vidun su minkštu šepečiu. - Tai kaip gyveni, pupsi?
Eržilas apdovanoja mane seile ant marškinėlių ir šiltu prunkštelėjimu užantin. Nusijuokiu, pažnaibau durnelio nosį. Kol šis smalsiai uostinėjasi naujame garde, su minkštu šepečiu tolygiai braukiu per jo plauką ir žiūriu, ar tik nesusitraumavo per kelionę iki žirgyno.
- Sveikas kaip ridikas :yaa: , - galų gale pareiškiu savo nuosprendį ir paploju zuikiui per kaklą.
Numetusi šepetį atgal į dėžę, pasičiumpu iš lentynos saują skanėstų, bei šiek tiek panervindama savo mažių, sumaitinu jam obuolių skonio džiuvėsiukus.
Dar keletą minučių patūpčioju garde, kol suprantu, kad be pykčių iš gardo neišeisiu. Taigi ramiai, vis paniurkydama pūzika išslenku iš gardo, jį užrakinu ir paskutinį kartą pakštelėjusi į nosį, palieku jį ilsėtis.
Atgal į viršų Go down
Dream.
Raštininkė
Dream.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Quidao (Sav. Dream.)   quidao - Quidao (Sav. Dream.) EmptyŠt. 09 03, 2011 4:16 pm

Susikrovusi visą mantą į didelį nutrintą tašiuką, iš balninės ateinu pas savo mažių. Šis jau nekantriai stovi iškišęs savo baltą nosiuką ir smalsiai šaudo akim.
- Sveikas, Quidi Hugas , - pasigaunu žirgo snukutį ir stipriai jį pabučiuoju. - Kaip laikais, aa?
Eržilas visas patenkintas net sumurkiu ir sunerimęs spiria į duris, kai aš nueinu į šoną.
- Baik siautėt. Gi tik šepečių nuėjau pasiimt Subingalvis , - sudrausminu eržilą.
Atrakinusi gardą įsitempiu į jį dėžę, o tuomet išsitraukiu šepečius ir pradedu ilgą valymo procedūrą. Kruopščiai ištrinu žirgą guminiu šepečiu, vis suglostydama jį švelnių šerių šepečiu. Tuomet gerai iššukuoju karčius ir palenkiu juos į vieną pusę. Galiausiai pritūpusi švariai iškrapštau kanopas ir sutepu jas specialiu kanopų tepalu.
- Tvarkelė quidao - Quidao (Sav. Dream.) 2290262295 , - patrinu rankas ir sudėjusi visus reikmenis atgal į dėžę, nunešu ją vieton. - Tai ką, berniuk, ką šiandien veikiam?
Eržilas neparodo iniciatyvos niekam, taigi pati nusprendžiu, kad keliausim keletui valandų į aikštę.
- Bus proga lašinio atsikratyt, - pagnaibau mažiaus pilvūzą ir paplojusi per kaklą, nueinu atsinešti inventoriaus.
Iš tašiuko visų pirma ištraukiu keturis bintus ir grįžusi į gardą, kruopščiai juos užvynioju. Quidao kiek nepratęs prie bintų keistai kilnoja kojas, pasimuisto. Leidžiu jam šiek tiek apsiprast, o tuomet pabalnoju ir galų gale užsegu kamanas. Per arklidės langus žvilgteliu laukan ir apsidžiaugusi, kad lietaus kaip ir nesimato, numetu striukę į šoną.
- Tai ką, keliaujam :begubeguvel: , - plačiai atveriu gardą ir pasičiupusi netoliese gulinti šalmą su steku, išsivedu bėrį aikštėn.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Gerai sušilę grįžtam arklidėn. Quidao jau nebesidomi nei šienu, nei kitais žirgais. Jam terūpi tik kuo greičiau patekti į gardą ir atsigaivinti. Greitu žingsniuku mes pasiekiame eržilo namučius ir aš kuo skubiausiai nuimu žigo kamanas. Išėjusi į taką palaukiu kol mažius atsigers, o pati per tą laiką nusiimu šalmą, bei įmetu kamanas tašėn. Kai grįžtu, eržilas jau stovi prie durų ir smalsiai į mane spokso.
- Ko žiūri? JO - nusijuokiu ir paniurkau bėrio nosiuką. - Pasiilgt spėjai?
Priėjusi prie Quidao nugaros, nuveržiu balną, padedu jį prie gardo, o tuomet pritūpusi nurišinėju bintus. Kol aš tupiu, baltanosis spokso į mane nuleidęs galvą ir retkarčiais šnarpšteli į veidą.
- Tai gal dar snarglį išsipūsk :ff: , - draugiškai nustumiu meškino galvą.
Nuvyniojusi bintus betkaip sumetu juos į tašę kartu su balnu ir iš priekinio jos kišeniuko ištraukiu maišą su morkom, obuoliuku ir keletu skanėstų. Išpurtau visą turinį žirgo gardo lovyje, palaukiu kol mažius viską sušlams.
- Na gerai, aš jau bėgsiu. O tu būk geras, nesiautėk čia. Kai tik galėsiu, vėl keliausim išsikraut. Ž
Pabučiuoju savo draugeliui į nosį, perbraukiu ranka kaktą ir atsisveikinusi, užrakinu gardą, pasičiumpu tašę ir nueinu į balninę.
Atgal į viršų Go down
Etiketė.
Kalvė
Etiketė.

Pranešimų skaičius : 111

RašytiTemos pavadinimas: Re: Quidao (Sav. Dream.)   quidao - Quidao (Sav. Dream.) EmptySk. 09 04, 2011 7:33 pm

Kalvės paslaugos.
Spoiler:
Jūsų kalvė, Etiketė.*
Atgal į viršų Go down
Paulla.
Veterinarė
Paulla.

Pranešimų skaičius : 50

RašytiTemos pavadinimas: Re: Quidao (Sav. Dream.)   quidao - Quidao (Sav. Dream.) EmptyPir. 09 05, 2011 5:45 pm

VETERINARĖS APSILANKYMAS:

Profilaktinė apžiūra - žirgas sveikas.
Suduoti skiepai nuo visų plintančių ligų;
Žirgui suduoti vaistai nuo kirmėlių.

Veterinarė - Paulla.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Quidao (Sav. Dream.)   quidao - Quidao (Sav. Dream.) Empty

Atgal į viršų Go down

Quidao (Sav. Dream.)
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Replay (Sav. Dream.)
» Dream Catcher